Čista zona Izmjerite moje vibracije

Energitizirajte se

MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA (ortopedski madrac sa inovativnim kristalo-mineralnim punjenjem)

DODATNA SVAKODNEVNA TERAPIJA POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA !

Tvrtka MEDI SPA d.o.o. proizvela je EKSKLUZIVNU IZVANSERIJSKU LINIJU MADRACA I NADMADRACA . To je jedinstven, inteligentno osmišljen proizvod, koji ne postoji u slobodnoj prodaji, a u njega je ugrađena aktivna jezgra od 12 vrsta USITNJENIH ENERGETSKIH KRISTALA I MINERALA, sa njihovim nosačima.

Kristali su posebna vrsta aktivnih prirodnih tvari sa KRISTALNOM GRAĐOM STANICE, čije su prirodne frekvencije podudarne sa frekvencijama pojedinih organa i stanica našeg organizma. Kristalne strukture djeluju i na naše podsvjesne mehanizme preko vegetativnog živčanog sustava, koji nije pod kontrolom naše volje, a kontrolira rad svih naših unutarnjih organa, te isto tako često i određuje čitav naš životni put.

Naš ljudski organizam predstavlja vrlo složen mozaik niza različitih frekvencija, dok s druge strane svaka vrsta kristala titra na svojoj posebnoj frekvenciji. Po principu uzajamnog pobuđivanja, frekvencija pojedinog kristala stimulira sustav u organizmu iste frekvencije na pravilan rad.

Kada je čovjek tjelesno bolestan ili ima određene psihičke smetnje, mentalne ili energetske blokade u tijelu, određeni psihički ili organski sustavi su u stanju poremečenosti, odnosno drugim riječima imamo BOLEST ! U tim situacijama od velike je koristi INTELIGENTNA ENERGIJA KRISTALA, koja svojom frekvencijom pobuđuje oboljele ili blokirane organske ili psihičke sustave u tijelu da ponovno počnu raditi ispravno na svojoj prirodnoj frekvenciji. Takvo stanje prepoznajemo kao STANJE ZDRAVLJA !

No, s druge strane i poremečena frekvencija pojedinih sustava u organizmu djeluje na sam kristal da se i on nakon nekog vremena dovede u neprirodno stanje "krive" frekvencije. Tada se kaže da je kristal preuzeo na sebe negativnu energiju čovjeka, dok je s druge strane čovjek preuzeo prirodnu i dobru frekvenciju kristala u određeni blokirani sustav svoga organizma.

Kristale je iz tog razloga potrebno s vremena na vrijeme očistiti od tih neprirodnih frekvencija iz okoline, kako bi ih se ponovo potaknulo i aktiviralo na pozitivan rad. Postoje različiti načini čišćenja kristala, njihova "programiranja" i aktiviranja za rad.

NO, TO JE SVE NAŠ ZADATAK, NA VAMA JE SAMO DA IH KORISTITE !

ZAŠTO JE MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA, NAJUČINKOVITIJI NAČIN PRIMJENE KRISTALA ZA ZAŠTITU OD ŠTETNIH ZRAČENJA I TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM ?

Prije svega u jednom proizvodu imate dva izuzetno jaka medija – TERMOSENZIBILNI MEDICINSKI MEDI PUR MATERIJAL i INOVATIVNA KOMPOZICIJA od dvanaest vrsta usitnjenih ENERGETSKIH KRISTALA I MINERALA , koji zajedničkom sinergijom, jedan drugog snažno nadopunjuju i čine najbolju moguću zaštitu na svjetskom tržištu od djelovanja štetnih zračenja podzemnih vodenih tokova, Hartmanovog i Curyevog čvora. Sva ta negativna zračenja, ako ste im na duži period izloženi, a osobito tokom spavanja, oslabljuju Vaš organizam te ga čine pogodnim za razvoj niza bolesti, od kojih je KARCINOM svakako najopasniji.

Da li već spavate na mjestima pod utjecajem štetnih zračenja možete provjeriti i sami, preko nekoliko vrlo jednostavnih simptoma: budite se nenaspavani, iscrpljeni, nervozni, ustrašeni, depresivni, ukočeni ili sa raznim bolovima. Ovi, ali i niz drugih simptoma, siguran su znak da spavate na krivome mjestu, te da štetna zračenja iscrpljuju Vaš organizam u periodu spavanja, dok ste tome najizloženiji i najslabiji.

Specijalna INOVATIVNA KOMPOZICIJA od 12 fino usitnjenih kristala, minerala i njihovih nosača, svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvara oko Vašega tijela jako POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje ciljano djeluje na Vas i Vaše poremečene psiho – organske sustave, te je iz tog razloga MEDI PUR KRISTALOTERAPIJU korisno imati čak i ukoliko spavate na dobrome mjestu, bez štetnih zračenja.

Važno je znati da je čovjek u snu, kada spava u NAJIDEALNIJIM UVJETIMA za terapiju pozitivnom energijom. To se događa zato jer je isključen njegov svjesni dio, koji vrlo često blokira i onemogućuje djelovanje bilo kojeg terapijskog postupka, pa čak i djelovanje liječnika u procesu liječenja bolesti. Dakle, u snu je terapijsko djelovanje kristala najjače i najbrže.

Isto tako, ne manje važna je činjenica da se KRISTALI nalaze ugrađeni u unutrašnjosti Vašega madraca. Na taj način Vaše tijelo gotovo da leži na samom kristalu, što jako doprinosi uzajamnom pozitivnom pobuđivanju frekvencija organizma od strane kristala i minerala, a pošto najčešće spavate na leđima, onda se oni nalaze i u neposrednoj blizini svih Vaših energetskih centara.

Slijedeća stvar koja je za Vas posebno važna, je jednostavnost upotrebe. Vi sami ne morate biti stručnjak za kristale ili kristaloterapeut, ne morate čak niti poznavati kristale, njihovo djelovanje, niti ih obrađivati, čistiti itd, a upravo sve to onemogućuje većini ljudi da koriste kristale za svoje osobne potrebe. Kristali s druge strane mogu biti i štetni ukoliko ih odgovarajuće ne pripremite i ne koristite na pravi način, te u krivim kombinacijama sa drugim kristalima.

U KRISTALO – MINERALNOJ KOMPOZICIJI sve dobijete gotovo, pripremljeno i spremno za trajno korištenje. Također, tu dolazi do izražaja Vaša samostalnost te neovisnost o često vrlo skupim terapijama, koje najčešće morate periodično ponavljati. S druge strane u KRISTALOTERAPIJI imate svog osobnog terapeuta koji na Vama radi svaku noć dok spavate.

I konačno, velika prednost MEDI PUR KRISTALOTERAPIJE je i činjenica, da se ne morate brinuti oko održavanja kristala u MADRACU, zato što se pražnjenje i energetsko punjenje kristala odvija automatski uz pomoć INOVATIVNOG "NOSAČA" KRISTALA. To je EKSKLUZIVNA INOVACIJA, POSEBNO PRIPREMLJENA TVAR koja je zadužena za TRAJNU STABILNOST I ČIŠĆENJE KRISTALNO–MINERALNOG PUNJENJA ugrađenog u unutrašnjost Vašega madraca !

Dakle ne brinite o ničem ! Bavite se svojim svakodnevnim aktivnostima, a navečer kada legnete u Vaš madrac, čeka Vas i Vaš OSOBNI ENERGETSKI TERAPEUT !

Nabrojati ćemo nekoliko NAJVAŽNIJIH KRISTALA koji su dominantno zastupljeni u Vašem madracu i koji imaju najveći terapeutski utjecaj na VAŠE ZDRAVLJE !

Najzastupljeniji je GORSKI KRISTAL, koji ima zadatak svojim vibracijskim frekvencijama stimulirati VAŠ IMUNOLOŠKI – OBRAMBENI SUSTAV. Tako trajno jača Vaš organizam i omogučuje mu da se kvalitetnije sam bori protiv bolesti i raznih uzročnika bolesti. Gorski kristal je izuzetno močan i učinkovit kristal!

Zatim CITRIN. Od davnina je poznato da svojim vibracijama privlači bogatstvo i pomaže ga održati, kao i općenito uspjeh i obilje, a posebno u poslu i trgovini .

Zatim GARNET , koji je poznat kao kamen romantične ljubavi i strasti. On povećava i produžuje seksualni užitak, te potiče pojačano izlučivanje feromona, što Vas čini znatno privlačnijima suprotnom spolu ! Kroz nekoliko mjeseci korištenja, zahvaljujući GARNETU, primječeno je čak i PRIRODNO JAČANJE LIBIDA, te puno češća i snažnija spolna želja i kod muškaraca i kod žena .

Zatim SODALIT , koji potiče rast i razvoj inteligencije i znanja, ujedinjuje logiku i duhovno, povećava umne sposobnosti kao što su pamćenje, koncentracija i inteligencija, a to opet može biti i od OGROMNE KORISTI svima nama, a posebice našoj djeci !

Zatim APATIT, koji regulira Vašu probavu i posebno utječe na razgradnju masnog tkiva te celulita. Pomaže Vam da se spontano oslobodite želje za prekomjernim unosom hrane u organizmu te tako omogućuje zdravo mršavljenje, i lakše zadržavanje željene tjelesne težine.

Dakle mnogo odličnih osobina koje su Vam na raspolaganju i na koje možete ozbiljno računati kroz duži vremenski period.

ZNAČI, U SAMO JEDNOM JEDINOM, INOVATIVNO OSMIŠLJENOM PROIZVODU, IMATE ZASTUPLJENU ZAŠTITU DISKUSA KRALJEŽNICE , ZAŠTITU ZGLOBOVA I CIRKULACIJE, ANTIDEKUBITALNU ZAŠTITU , ZAŠTITU OD ALERGIJA , ZAŠTITU OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH ZRAČENJA I SVAKODNEVNU TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA – ZAŠTITU VAŠEG ENERGETSKOG POTENCIJALA I IMUNITETA !

Uz sve to, MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA ima 8 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, a od njenog korištenja imate ogromne koristi baš svaku noć, uz NEVJEROJATNO POVEĆANU UGODU SPAVANJA i DALEKO KVALITETNIJI ODMOR !

Jedva čekate većer, da se sakrijete u svoju SIGURNU OAZU MIRA, ZADOVOLJSTVA I ZAVIDNU RAZINU NEIZMJERNE UGODE RELAKSIRAJUĆEG ODMORA !