Antidekubitalni Madrac – INCO (Posebna Ponuda – Rate)

Već od: 654,99  (4.935,02 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:

Proizveden je iz visoko-elastične HLADNO  LIJEVANE  PJENE specijalno odabrane gustoće,  a odlikuje ju površinska mekoća i udobnost.

Zahvaljujući dobrom balansu tvrdoće i elastičnosti same JEZGRE MADRACA,  osigurana  je izvrsna  potpora  tijelu, a visok stupanj prozračnosti osigurava zdravu mikro-klimu i ugodan osjećaj spavanja.

MADRAC – INCO presvučen je ANTI-DEKUBITALNOM NAVLAKOM, koja ne propušta tekućine i urin, a propušta zrak, tako da se pacijent može hraniti i piti u krevetu, može obavljati veliku ili malu nuždu u krevetu, i ukoliko dođe do izlijevanja tekućina na madrac, jezgra madraca ne može se oštetiti, zahvaljujući tome što je presvlaka VODO-NEPROPUSNA.  Sa druge strane ANTI-DEKUBITALNA  NAVLAKA – PROPUŠTA ZRAK, i tako čini madrac prozračnim.

ANTIDEKUBITALNI MADRAC – INCO namijenjen je za prevenciju dekubitusa kod pacijenata s prosječnim rizikom, te pacijenata s dekubitusom do III. stupnja.

ANTIDEKUBITALNA INCO PRESVLAKA

Presvlaka je proizvedena od visoko sofisticiranog materijala koji posjeduje dvosmjernu rastezljivost, antibakterijsko djelovanje, anti-statičko djelovanje i smanjuje trenje.

Zrako-propusna  tkanina omogućuje protok zraka, dok istovremeno smanjuje znojenje kože, što je izuzetno važan faktor u prevenciji dekubitusa. Vodo-nepropusnost presvlake štiti i osigurava dugovječnost jezgre madraca.

Kroz tehnološki proces izrade, materijal tkanine je obogaćen dodacima koji sprečavaju razvoj bakterija. Zaštitna presvlaka koristi se za sve tipove anti-dekubitalnih madraca i nadmadraca namijenjenih zdravstvenim ustanovama i zdravstvenoj njezi pacijenata kod kuće.

Madrac  je vrlo izdržljiv i dugovječan. Održavanje je vrlo jednostavno. Presvlaku pošpricate sa antiseptikom, i jednostavno pobrišete čistom krpom. Preko presvlake stavite čistu plahtu i ANTIDEKUBITALNI MADRAC spreman je za korištenje. Preporučeni interval zamjene madraca iznosi između  5 do 7 godina.

 

ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA

UZ NARUDŽBU MADRACA DOBIVATE VRLO VRIJEDNU ZAŠTITU ZA MJESTO SPAVANJA – POZITRON PLUS.

 

NARUDŽBOM  MADRACA  “INCO”  NA POKLON DOBIVATE CERTIFICIRANU ZAŠTITU OD ŠTETNIH ZRAČENJA – POZITRON PLUS 3 METRA RADIJUSA, koja štiti pacijenta i danju i noću od velikih kradljivaca energije.  Zaštita se postavlja pored kreveta pacijenta.  Ima funkciju neutralizacije patogenog spektra elektromagnetskih zračenja ( mobiteli, repetitori, računala, WI-FI bežični internet, 4G, 5G mreža, strujni krugovi, sateliti i sl…) i neutralizacije patogenog spektra prirodnih zračenja,  te tako nema opasnosti za pacijenta da je krevet možda postavljen na “LOŠE MJESTO” pod utjecajem zračenja podzemnih voda, Hartmanovog ili Curryevog zračenja .  Ujedno POZITRON PLUS svojim frekvencijama vrlo stimulativno utječe na vegetativni živčani sustav pacijenta, preko kojeg podiže protok energije kroz sve organe i organske sustave, te tako pomaže kod jačanja njegovog imunološkog sustava (više na www.pozitronplus.com).

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE ANTIDEKUBITALNOG MADRACA INCO

HRVATSKI  PROIZVOD

ANTIDEKUBITALNA “INCO” PRESVLAKA – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 95 stupnjeva C, te se može STERILIZIRATI na 130 stupnjeva C.  Svakodnevno održavanje je jednostavno – površina madraca pošprica se antiseptikom i pobriše sa čistom krpom.

VISINA NADMADRACA  – 12 cm, 15 cm

TVRDOĆA:  niti tvrd, niti mekan.  Ocjenjuju  ga  kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju  tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace

DOSTUPNE DIMENZIJE:  200 x 90/12 ili 200 x 90/15

POKLON: uz narudžbu madraca dobivate na poklon POZITRON PLUS (3 metra)

ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana

PLAĆANJE NA RATE:  12, 24, 36, obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

DIMENZIJE (cm)

190/200 x 160 x 20 cm