Ortopedski Jastuk MEDI PUR – SUPERIOR

Već od: 122,10 

TERAPEUTSKI ORTOPEDSKI JASTUK SA 5 ZAŠTITNIH UČINAKA NA VAŠE ZDRAVLJE:

* ortopedska i anatomska zaštita vratne kralježnice, zglobova  i cirkulacije

* antialergijska, antibakterijska i antigrinja zaštita sa IONIMA SREBRA (AG+)

* anti-statički učinak, neutralizacija nakupljenog statičkog elektriciteta tijela

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama POZITRONA PLUS

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja uz tehnologiju POZITRON PLUS

SKU: N/A Kategorija:

ORTOPEDSKA ZAŠTITA VRATNE KRALJEŽNICE I CIRKULACIJE

Terapeutski jastuk MEDI PUR – SUPERIOR predstavlja veliko inovativno osvježenje na tržištu ortopedskih pomagala za zdraviji i kvalitetniji san, a samim time predstavlja i ekskluzivnu novost na globalnom SVJETSKOM TRŽIŠTU!

Sa strane konvencionalne medicine proizvod služi za zaštitu vratne kralježnice, glave, moždanih krvnih žila, štitnjače i svih mekih okolnih struktura.

Najvažnija uloga jastuka je dobra potpora VRATNOJ KRALJEŽNICI, a da pritom ne budu stlačene i pritisnute osjetljive strukture vrata – velike krvne žile koje opskrbljuju mozak, korijeni živaca vratne kralježnice, grkljan i štitnjača.

Spavanjem na previsokom ili preniskom, pretvrdom ili premekanom jastuku vratna kralježnica gubi svoju prirodnu fiziološku ravninu i nema adekvatnu potporu. Takvim lošim položajem pri spavanju pojačava se NAPETOST VRATNIH MIŠIĆA, što može uzrokovati neugodne GLAVOBOLJE, VRTOGLAVICE, TRNJENJE RUKU I UKOČEN VRAT. MEDI PUR ORTOPEDSKI TERMOSENZIBILNI JASTUK predstavlja idealno preventivno rješenje za sprječavanje nastanka takvih tegoba. Kada legnete na jastuk, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ORTOPEDSKI OTISAK točno prema težini Vaše glave i dimenzijama Vašeg vrata.

Dakle, bez obzira kako ste legli, na leđa, na bok ili trbuh, vratna kralježnica uvijek će ostati u svojoj prirodnoj fiziološkoj ravnini. Kada promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe jastuka na novi položaj.

Nakon nekoliko minuta ležanja, kada toplina glave i vrata zagrije jastuk, zahvaljujući termo-senzibilnosti medicinskog MEDI PUR MATERIJALA, jastuk se još dodatno smekša unutar Vašeg ortopedskog otiska.

To je posebno važno jer je na taj način osigurana potpuna prokrvljenost svih krvnih žila i odlično je neutraliziran pritisak na sve strukture vrata i vratne kralježnice.

Tako ortopedski MEDI PUR JASTUK daje besprijekornu potporu vratnoj kralježnici pa zato odlično ublažava GLAVOBOLJE, HRKANJE, NESANICU, VRTOGLAVICU, UTRNULOST RUKU, kao i druge probleme vezane uz loš i neprirodan položaj glave i vrata.

ANTIALERGIJSKA, ANTIBAKTERIJSKA, ANTIFUGNA I ANTIGRINJA ZAŠTITA

MEDI PUR MATERIJAL je neprivlačan za biološke organizme (grinje, bakterije, gljivice) i u njega ne može prodrijeti prašina, pa predstavlja idealno rješenje i za ALERGIČARE! JASTUK KRISTALOTERAPIJA ima dvije navlake: unutrašnju od elastične gaze i vanjsku ANTIALERGIJSKU ARGENTUM (AG+) PRESVLAKU sa patent zatvaračem, koja se jednostavno skida i pere na 30 C, a ima stopostotnu ANTIBAKTERIJSKU i ANTIGRINJA zaštitu.

ANTI-STATIČKI UČINAK IONA SREBRA (AG+)

S druge strane, srebrne niti omogućuju i antistatičko djelovanje na statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Tako se tijelo u potpunosti uravnotežuje i prazni.

ZAŠTITA OD NEUGODNIH MIRISA

ARGENTUM (AG+) TKANINA sadrži utkane IONE SREBRA sa jakim antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA potpuno sprečavaju razmnožavanje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato i sama presvlaka jastuka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

Jastuk MEDI PUR – SUPERIOR proizveden je od potpuno istog materijala, u potpuno istoj kvaliteti kao i JASTUK MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA. Njihove ortopedske karakteristike potpuno su identične. Jedina je razlika što u njegovu unutrašnjost nije implementirana terapeutska kristalo-mineralna smjesa. No, umjesto toga uz jastuk na poklon dobivate POZITRON PLUS sa radijusom djelovanja 1 metar, koji umetnete u unutrašnjost jastuka (otvorite vanjsku presvlaku i umetnete POZITRON PLUS u donji dio jastuka). Sa tehnologijom POZITRON PLUS (www.pozitronplus.com) dobili ste jastuk koji sada ima približno slične terapeutske karakteristike kao i jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA, po nižoj cijeni.

Znači, u samo JEDNOM, INTELIGENTNO OSMIŠLJENOM PROIZVODU, zastupljen je veliki broj korisnih beneficija, bitnih za dugoročno očuvanje Vašega zdravlja: ZAŠTITA MOZGA I MOŽDANIH ŽIVČANIH SUSTAVA, ZAŠTITA VRATNE KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE, ZAŠTITA OD ALERGIJA, ZAŠTITA OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH I TEHNIČKIH ZRAČENJA I PODIZANJE PROTOKA ENERGIJE ORGANIZMA FREKVENCIJAMA POZITRON PLUS TEHNOLOGIJE! To ga ujedno čini bitno konkurentnijim od većine sličnih proizvoda na tržištu.

Proizvodi iz linije MEDI PUR imaju 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, a od jastuka SUPERIOR imate ogromne koristi baš svaki dan, uz VELIKU UGODU SPAVANJA i osjetno kvalitetnije snove! Iznenaditi će Vas njegova udobnost, a njegovim korištenjem biti ćete sigurno jako zadovoljni.

PROVJERA PRIPADAJUĆE VELIČINE MEDI PUR JASTUKA

Kod provjere jeste li kupili MEDI PUR jastuk ispravne veličine, jednostavno slijedite PRAVILO PRAVOG KUTA. Legnite na leđa, a jastuk tijesno priljubite uz ramena. Jastuk nikako ne smije biti odmaknut. Ukoliko imate jastuk pripadajuće veličine, onda vam podbradak i vrat otprilike čine PRAVI KUT, i to je dobar jastuk.

Međutim, ako je vrat zategnut, tada podbradak i vrat čine tupi kut, što nije dobra veličina jastuka, a jastuk je, u tom slučaju, premali. Ukoliko je brada previše potisnuta k prsima, podbradak i vrat čine oštar kut, u tom slučaju jastuk je prevelik.

ISPRAVNO KORIŠTENJE

Preporučeni ispravni položaji za spavanje su sljedeći: desni polubočni, leđa i lijevi polubočni. Spavanje na trbuhu jako opterećuje vratnu kralježnicu pa se ne smatra zdravim položajem, no MEDI PUR JASTUK i u tom slučaju omogućuje zadovoljavajuću korekciju. Najviše ustrajte na desnom polubočnom položaju, s ispruženom lijevom nogom, zato što taj položaj stabilizira lumbalnu kralježnicu, omogućuje brže pražnjenje želuca i pruža srcu najlakše uvjete za rad.

Kada spavate na leđima, preporučamo da jastuk tijesno priljubite uz ramena, a pri bočnom spavanju, jastuk nakosite prema prsima, jer ćete tako smjestiti cijelu polovinu lica na jastuk, pa će tako vratni mišići biti potpuno opušteni.

KAKO ODABRATI MEDI PUR JASTUK PRIPADAJUĆE VELIČINE?

Kod biranja pripadajuće veličine jastuka samo se podsjetite koji konfekcijski broj košulje nosite. Jastuci se proizvode u 3 veličine i mogu se prilagoditi svakom konfekcijskom broju. Veličinu M odabrat ćete za djecu od 3-12 godina ili za izrazito male osobe. Veličinu L odabrat ćete ukoliko je Vaš konfekcijski broj od 38 – 42. Veličinu XL odabrat ćete ukoliko ste osoba jače konstitucije i Vaš konfekcijski broj je od 43 na dalje.

DJEČJI ORTOPEDSKI JASTUK:

50 x 30 x 10/8 – za djecu od 3 do 15 godina 

STANDARDNI ORTOPEDSKI JASTUK:

55 x 30 x 12/10 – za osobe konfekcijskog broja od  38 do 42 godina 

KRALJEVSKI ORTOPEDSKI JASTUK:

55 x 30 x 14/10 – za osobe jače konstitucije broja konfekcijskog broja 43…

VELIČINE

M, L, XL