Sale!

Pozitron Plus OSOBNI 3m

Već od: 1.065,00 kn (141,35 €) 852,00 kn (113,08 €)

Pozitron Plus – OSOBNI (radijus zaštite 3 metra)

Harmonizira energiju tijela, podiže protok energije kroz sve organe, pomaže Vašem organizmu da se lakše štiti od patogenih zračenja tehničkih uređaja i bežičnih tehnologija, te od prirodnih zračenja (u radijusu od 3 metara).

Svojim programiranim spektrom fizioloških frekvencija SNAŽNO PODIŽE PROTOK ENERGIJE svih organa i organskih sustava čitavog tijela pozitivnom stimulacijom vegetativnog živčanog sustava, te djeluje umirujuće na živčani sustav. Razbija energetske blokade u organizmu, harmonizira energiju čitavog tijela koje postaje energetski i imunološki snažnije.

Na taj način stvara jaki PRIRODNI ENERGETSKI ŠTIT u čitavom tijelu, koji bitno umanjuje štetan učinak agresivnih frekvencija zračenja iz naše okoline (CERTIFIKAT INSTITUT BION, PIP KAMERA TEST – London, BIOSTAR TECHNOLOGY test, ROFES DEVICE test, SCIO EDUCTOR test, end QUEST9 electrophysiological Biofeedback Devices).

POZITRON PLUS svojim programiranim frekvencijama u vrlo visokom postotku (preko 90 %CERTIFIKAT EUNES i HUPED) , pomaže organizmu da se brani od elektromagnetskih zračenja tehničkih uređaja i bežičnih tehnologija iz prostora u kojem boravimo (mobiteli, bežični telefoni, strujni krugovi, repetitori, tablet, laptop, računalo, skeneri, printeri, mikrovalna pečnica, klima uređaji, WI-FI, 4G, 5G mreža i sl.). Ujedno pomaže organizmu u obrani od vrlo štetnih učinaka prirodnih zračenja(podzemni vodeni tok, Hartmanovo i Curryjevo zračenje) na mjestima spavanja ili na mjestima višesatnog sjedenja. Tako iznad prosječno pomaže u obrani organizma od štetnih utjecaja velikih kradljivaca ljudske energije iz naše životne ili radne okoline, unutrašnja energija obrambenih snaga organizma zbog toga se ne troši, te na taj način imunološki sustav postaje prirodno jači.

—————————————————————-

Najniža cijena proizvoda u periodu od 30 dana. – Prethodna cijena pojedinačnog prozvoda: 1065,00 kn (141,35 €), 2 komada2.130,00 kn (282,70 €) 1.484,00 kn (196,96 €), 3 komada3.195,00 kn (424,05 €) 2.226,00 kn (295,44 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:

POZITRON PLUS – OSOBNI 3m (veličina 5×5 cm) ima vrlo jak zaštitni učinak od patogenog spektra štetnih zračenja u vrlo visokom postotku (preko 90%), u radijusu od 3 metra. Služi za OSOBNU ZAŠTITU JEDNE OSOBE, zbog čega ima neprocjenjivu praktičnu vrijednost, jer ga nosite uvijek uz sebe (u džepu, novčaniku, torbici…) bez obzira gdje se kretali. Kada dođete na posao (školu, fakultet) radite za računalom, pijete kavu u omiljenom kafiću… samo ga stavite ga na stol pored sebe, ili ga držite u ruci dok čekate u redu na šalteru banke, čekate pregled liječnika i sl…

U isto vrijeme POZITRON PLUS svojim programiranim frekvencijama koje su kompatibilne sa fiziološkim frekvencijama čovjeka, putem vegetativnog živčanog sustava snažno podiže protok energije kroz sve Vaše organe i organske sustave, te Vam tako pomaže da imate više životne i radne energije, a samim time i jači imunitet.

POZITRON PLUS – OSOBNI 3m vrlo je koristan i kada putujete, jer je lagano prenosiv i uvijek je uz Vas. Kada dođete u hotel, motel, kuću za odmor ili sl., izvadite ga iz novčanika, stavite ga pored kreveta i tako ste zaštitili novo mjesto spavanja, pa će Vam i san biti bolji. Kada idete na trčanje, rekreativne šetnje i sl. nosite ga sa sobom u džepu, dodatno će Vam pojačati protok energije, te Vam omogućiti bržu relaksaciju i regeneraciju organizma. Zato je omiljen i kod sportaša (profesionalnih i rekreativnih).

Idealan je za profesionalne vozače, poslovne ljude koji često putuju i općenito za sve ljude koji puno vremena provode u automobilu (autobusu, kamionu, avionu). Pomaže Vašem organizmu da se lakše brani od štetnih zračenja akumulatora, elektronike i bežičnih signala GPS-a, koji predstavljaju velike kradljivce energije za vrijeme vožnje, a u isto vrijeme podiže Vašu unutrašnju energiju, omogućuje bolju koncentraciju i vožnja Vas manje iscrpljuje. Posebice se preporuča vlasnicima električnih automobila i hibrida. Pozitron samo izvadite iz novčanika i za vrijeme vožnje držite ga u pretincu pored mjenjača.

Kome se preporuča korištenje POZITRON PLUS – OSOBNI?

Preporuča se apsolutno svima da ga uvijek nose uz sebe. Ljudi koji imaju sjedeće radno mjesto nose ga sa sobom na posao, i za vrijeme rada drže ga na radnom stolu. Školska djeca i studenti nose ga u torbi, prilikom učenja vade ga i drže na radnom stolu. Vozači automobila stavljaju ga za vrijeme vožnje pored mjenjača. Jako će dobro doći svakome. Zdravim ljudima pomaže da dugoročno zdravi i ostanu. Od velike pomoći biti će kroničnim bolesnicima i starijim osobama, podići će im protok energije, poboljšati raspoloženje, osnažiti imunitet. Djeluje vrlo umirujuće na živčani sustav, tako pomaže umanjiti anksioznost i depresivna raspoloženja, što pomaže kod uspostavljanja bolje psiho-fizičke ravnoteže.

Stigla je i nova 5G bežična mreža, koja se vrlo gusto postavlja u sva naseljena mjesta. To će dodatno pojačati ukupno elektromagnetsko onečišćenje radne i životne okoline, no donosi nam i obilje novih mogućnosti. Zato je u korak sa razvojem modernih tehnologija prijeko potrebno razvijati i moderne proizvode za zaštitu ljudskog organizma, koji pomažu ublažiti njihove štetne učinke.

POZITRON PLUS – OSOBNI moderan je, visoko-sofisticirani NANO-TECH PROIZVOD, koji pomaže zaštititi Vaše zdravlje i zdravlje Vaše djece, te Vam pruža PUNO VEĆU SIGURNOST u okruženju modernih tehnologija.

NARUČITE VIŠE I UŠTEDITE:

NARUČITE 1, UŠTEDITE: 213,00 kn (€28.26), NARUČITE 2, UŠTEDITE: 752,00 kn (€99.80) + POKLON – 2 KOMADA POZITRON PLUS MOBITEL 1m, NARUČITE 3, UŠTEDITE: 1.128,00 kn (€149.71) + POKLON – 3 KOMADA POZITRON PLUS MOBITEL 1m