Iskustva Naših Zadovoljnih Korisnika

”Od polovine siječnja, od kad nam je isporučen madrac s Kristaloterapijom, prestale su mi snažne glavobolja koje su mi zagorčavale život i budim se odmoran. Nemam više problema također s bolovima u kralježnici i ramenu. Preporučio bih svima MEDI PUR Kristaloterapijski madrac!”
Gašpar M.
Sukošan
”Naime, prije mjesec dana, kupila sam Kristaloterapijsku podlogu MEDI PUR, koja mi od prvog dana djeluje blagotvorno. Noćna nemirna spavanja i vrtoglavice su nestale. Preporučam kupovinu svakome tko brine o svojem zdravlju i zdravlju svojih najmilijih.”
Petra S.
Zagreb
”Veselim se lijeganju u krevet! Odmah ću prijeći na temu madraca s ugrađenom kristaloterapijskom smjesom koju mi je preporučila gđa. Gordana, koja me je potaknula da ga isprobam kao sjedalicu, a potom uz njega i kupim Kristaloterapijski madrac. Sad spavam bez problema! Osjećam da mi se je život promijenio u 6 dana! Moj suprug je također prezadovoljan.”
Katja J.
Sveta Nedelja
“Zbog svakodnevnog stresa što na poslu, što u svakodnevnom životu počeo sam se loše osjećati. Nakon operacije diskusa moje tegobe su se samo pojačale i nikako se nisam mogao odmoriti na postojećem madracu niti pronaći svoj mir. Nakon kupnje madraca Superior, u samo 30 dana u potpunosti sam se revitalizirao kao čovjek. Svakako preporuka!”
Petar LJ.
Krapina
”Vrhunsku rehabilitaciju, relaksaciju, odmor i očuvanje zdravlja omogućio sam si uz neponovljiv madrac MEDI PUR Kristaloterapija Exclusive. S oduševljenjem preporučam svima koji brinu o kvaliteti svojeg života, za koju je jedan od najvažnijih faktora cjelovit i kvalitetom ispunjen odmor i san.”
Jacques H.
Samobor
“Kristaloterapija Exclusive mi je najdraži madrac na svitu. Dobio sam odličnu preporuku od prijatelja arhitekta za probu ovog madraca i samo znam da prvi put nakon dugo vremena spavam osam sati u komadu.”
Slavko S.
Split
“Godinama sam patila od problema s vratnom kralježnicom i išijasom, te sam imala općenito probleme s kroničnim umorom i vrlo čestim glavoboljama. Prema preporuci moje vrlo drage prijateljice, koja je imala slične zdravstvene tegobe. Gđa. Gordana Draganić je napravila radiestezijsku analizu mojeg stambenog prostora, gdje je utvrđeno da suprug i ja godinama spavamo na vodenom toku. Korisnim savjetima gđe Gordane Draganić, napravili smo korekcije u našoj spavaćoj sobi i moje tegobe, nakon probe i kupnje Kristaloterapijskog madraca i nadmadraca Superior su se ubrzano smanjile, dok kroničnom umoru i čestim glavoboljama više nema traga. Oduševljena sam radom, savjetima i pomoći gđe. Gordane Draganić i toplo preporučam svima njezinu stručnu uslugu i suradnju!”
Ruža K.
Samobor
“2010. sam doživio težak moždani udar i od tada mi se je život u potpunosti promijenio! Lijeva ruka mi je slabo pokretna, a u nogama sam osjećao konstantne trnce i bolove, zbog kojih sam prisiljen većinu vremena provoditi u invalidskim kolicima i u krevetu. Sistemskom analizom životnog prostora, gđa. Gordana Draganić je utvrdila da sam čitav život spavao na izvoru (sjecištu) pojačanoga patogenog zračenja, koje je zasigurno naštetio mojem organizmu i dovelo do razvoja težih bolesti u starijoj dobi. Preporukom Kristaloterapijskog podloška za sjedenje i Kristaloterapije, u potpunosti mi je olakšan boravak u kolicima i u krevetu. Neizmjerno sam zahvalan gđi. Gordani na nesebičnoj pomoći i strpljenju koje mi je pružila kroz svoju uslugu i poznavanje problematike mojeg zdravstvenog stanja!”
Vinko Đ.
Zagreb
”Koristim OSOBNI POZITRON koji uvijek nosim sa sobom, gdje god da se nalazim. Oduševljena sam Pozitron zaštitom jer imam mnogo više energije nego prije i osjećam se sigurnije i bolje. Imala sam problema s čestim glavoboljama, a budući da imam osobni Pozitron Plus, učestalost mojih glavobolja je značajno smanjena.”
Ana B.
Zagreb
“Nakon što sam doživio nekoliko ozbiljnih zdravstvenih tegoba, moj dragi prijatelj Aleksandar Zalepugin preporučio mi je Pozitron Plus. Otkako sam počeo koristiti Pozitron Plus, osjećam se kao potpuno novi čovjek. Konačno mi se vraća vitalnost i snaga. Pozitron Plus je tako sjajan proizvod. Ne mogu ga dovoljno preporučiti!”
Miroslav Ćiro B.
Zagreb
”Kupila sam Pozitron Plus OFFICE SET nakon preporuke moje najbolje prijateljice koja je čula za Pozitron Plus putem radio emisije i preporučila mi da pogledam njihovu web stranicu. Prije svega, važno mi je bilo da svi Pozitron Plus proizvodi imaju jasne certifikate, tj. potvrde o njihovom radu i učinkovitosti. Moja topla preporuka svima onima koji žele imati svoje zdravlje pod nadzorom u smislu tehničkog i drugog oblika zračenja.”
Nikica S. M.
Zagreb
“Nakon kupnje svog prvog osobnog Pozitrona Plus puno bolje spavam, a ujutro se osjećam odmornije i opuštenije. Imam osjećaj da sam svaki dan više zadovoljniji i ispunjeniji i osjećam se bolje i sigurnije nego ikada do sada! Iako sam već otprije bio svjestan posljedica koje prouzrukuju štetna zračenja, žao mi je što nisam pronašao Pozitron Plus proizvode mnogo ranije i krenuo ih koristiti. Preporučujem sa zadovoljstvom!”
Marko T.
Osijek
“Prirodom posla kojeg obavljam, izložen sam konstantnom pojačanom tehničkom zračenju wi-fi uređaja, laptopa, računala, mobitela i ostalih tehničkih uređaja. Također niti 2 repetitora postavljena u blizini moje zgrade ne pomažu u smanjenju izloženosti tim vrstama štetnih zračenja! Više o ovoj tematici sam saznao od svojih kolega, koji su mi preporučili da napravim analizu i očitanje vrijednosti zračenja svog radnog prostora, nakon što sam im se u nekoliko navrata požalio na učestale kronične glavobolje, iscrpljenost i kroničan umor nakon odlaska sa posla. Pronašao sam uslugu gđe. Gordane Draganić putem interneta i dogovorio naknadno sa njom sastanak i sistematski pregled radnog prostora. Mogu samo potvrditi profesionalnost, ljubaznost i stručnost gđe. Gordane, koja mi je uz predočenje pojačanih vrijednosti zračenja u realnom vremenu, dobivenih putem mjernog uređaja, pružila i sve potrebne informacije o vrstama tehničkih zračenja koje mogu dovesti do iscrpljenosti organizama i imunog sustava, koje sam i sam osjećao. Također mi je svojom stručnom preporukom kupnje provjerene certificirane zaštite Pozitron Plus pomogla u prevenciji i zaštiti radnog prostora, zbog čega se sada osjećam puno sigurnije i vitalnije, jer su moje tegobe u potpunosti smanjene. Svakako preporučam gđu. Gordanu i njezinu profesionalnu pomoć!”
Izidor Đ.
Zagreb
“Od kako sam izašla iz rodilišta s malom curicom. Već u prvih 10 mjeseci njezinog života i povratkom u naš stambeni prostor, kojeg dijelim sa suprugom. Osjetila sam da nešto nije u redu. Moje dijete je bilo konstantno razdražljivo i uplakano, te je pokazivalo bezvoljnost tijekom bilo kakve interakcije sa njom. Na toplu preporuku prijateljice, koja je također majka malenoga dječaka, dogovorila sam sastanak sa gđom. Gordanom Draganić i sistematski pregled našeg životnog prostora. Gđa Gordana je također i kod nas utvrdila pomoću mjernog instrumenta, da je dječji krevetić postavljen na sjecištu pojačanoga patogenog zračenja koje prolazi širom sobe, te nas je uputila na utjecaj vodenog toka i na moguće nuspojave i zdravstvene tegobe koje su se u potpunosti poklopile sa stanjem našeg djeteta, iako joj ga prethodno nismo spomenuli. Gđa. Gordana je također napravila očitanje svih tehničkih zračenja u svim našim prostorijama, gdje je zbog opsega tehničkih uređaja utvrđeno pojačano elektromagnetsko zračenje. Prema njezinoj stručnoj preporuci, kupnjom zaštite Pozitron Plus, suprug i ja smo napravili sve preventivne mjere kako bi zaštitili zdravlje našeg djeteta i nas samih. Zbog čega se osjećamo više sigurnije, a naše dijete nikad življe. Gđa. Gordana je jedna stručna, profesionalna i topla osoba koja je uvijek spremna pomoći svojim korisnim prijedlozima i neizmjernim znanjem!”
Ana-Marija P.
Zagreb