Opći Uvjeti

Zadnja izmjena: 30.03.2022

Molimo pročitajte Opće Uvjete korištenja (“Uvjeti”, “Uvjeti Korištenja”) pažljivo prije upotrebe web stranice pozitronplus.com (“Proizvod”) kojom upravlja Medi Spa d.o.o. (“mi”, ili “naši”).

Vaš pristup i korištenje Usluge uvjetovan je prihvaćanjem i poštivanjem ovih Uvjeta. Ovi uvjeti primjenjuju se na sve posjetitelje, korisnike i ostale koji pristupe ili koriste Uslugu.

Pristupom ili upotrebom Usluge prihvaćate da se ovim Uvjetima obvezujete. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom uvjeta, možda nećete moći pristupiti Usluzi.

Računi

Kada s nama stvarate račun, morate nam pružiti točne, cjelovite i aktualne podatke u svakom trenutku. Ako to ne učinite, predstavlja kršenje Uvjeta, što može rezultirati trenutnim ukidanjem vašeg računa na našoj Usluzi.

Odgovorni ste za zaštitu lozinke koju upotrebljavate za pristup Usluzi i za sve radnje ili radnje pod vašom lozinkom, bez obzira je li lozinka kod naše usluge ili usluge treće strane.

Slažete se da svoju lozinku nećete otkriti bilo kojoj trećoj strani. Morate nas obavijestiti odmah nakon što saznate za bilo kakvo kršenje sigurnosti ili neovlašteno korištenje vašeg računa.

Intelektualno Vlasništvo

Usluga i njen izvorni sadržaj, značajke i funkcionalnosti ostaju i ostat će isključivo vlasništvo tvrtke MEDI PUR i njenih davatelja licenci.

Poveznice na Druge Web Stranice

Naša usluga može sadržavati veze na web stranicama ili usluge trećih strana koje nisu u našem vlasništvu ili pod nadzorom tvrtke MEDI PUR

MEDI PUR nema kontrolu nad i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih trećih web stranica ili usluga. Vi to dodatno prihvaćate i slažete se sa njima MEDI PUR neće biti odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak koji je uzrokovan ili navodno uzrokovan ili povezan s uporabom ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili usluge dostupne na ili putem bilo koje takve web stranice ili usluge.

Toplo vam savjetujemo da pročitate uvjete i odredbe i pravila o privatnosti bilo kojih trećih web stranica ili usluga koje posjetite.

Terminacija Računa

Možemo odmah ukinuti ili obustaviti pristup našoj Usluzi, bez prethodne najave ili odgovornosti, iz bilo kojeg razloga, ako prekršite Uvjete.

Sve odredbe Uvjeta koje bi po svojoj prirodi trebale preživjeti prestanak prestaju, uključujući, bez ograničenja, vlasničke odredbe, odricanja od jamstava, odštetu i ograničenja odgovornosti.

Možemo ukinuti ili suspendirati vaš račun odmah, bez prethodne najave ili odgovornosti, iz bilo kojeg razloga, uključujući, bez ograničenja, ako kršite Uvjete.

Po prestanku, vaše pravo na korištenje usluge prestaje odmah. Ako želite ukinuti svoj račun, možete jednostavno prekinuti korištenje Usluge.

Sve odredbe Uvjeta koje bi po svojoj prirodi trebale preživjeti prestanak prestaju, uključujući, bez ograničenja, vlasničke odredbe, odricanja od jamstava, odštetu i ograničenja odgovornosti.

Odricanje Od Odgovornosti

Usluge stranice pozitronplus.com koristite na vašu osobnu odgovornost. Usluga se pruža na “KAKO JE” i “KOLIKO DOSTUPNO”. Usluga se pruža bez ikakvih jamstava, bilo izričita ili podrazumijevanih, uključujući, ali ne ograničavajući se na, podrazumijevana jamstva za prodavnost, podobnost za određenu svrhu, ne kršenje ili tijek izvođenja.

Mjerodavno Pravo

Ovi se Uvjeti primjenjuju i tumače u skladu s hrvatskim zakonima.

Naš neuspjeh u provođenju bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako bilo koju odredbu ovih Uvjeta sud smatra nevažećom ili je ne može provesti, ostale će odredbe ovih Uvjeta ostati na snazi. Ovi uvjeti predstavljaju cjelokupni ugovor između nas koji se tiče naše Usluge te zamjenjuju i zamjenjuju sve prethodne sporazume koje bismo mogli imati između nas u vezi s Uslugom.

Reklamacije

Ako imate reklamaciju/pritužbu na bilo što što se odnosi na naše proizvode, kontaktirajte nas:

Po primitku vaše žalbe, ista će biti riješena u roku od najviše 72 sata.

Reklamacija/Prigovor nakon isporuke

Kupac ima pravo vratiti robu prodavatelju besplatno nakon isporuke ako mu je isporučen krivi proizvod koji nije naveo na narudžbenici i ako je proizvod čist, neoštećen i neiskorišten. U dogovoru s kupcem, proizvod će biti zamijenjen ispravnim.

Povrat Novca

Povrat novca izvršit ćemo u ovim posebnim okolnostima:

  • Ako je proizvod tehnički oštećen
  • Ako niste dobili proizvod u roku od 14 dana Ako niste dobili proizvod u roku od 14 dana iz Zakona za zaštitu potrošača, članak broj 77 u RH (vrijedi u cijeloj EU) sukladno kojemu Potrošač ima pravo zatražiti jednostrani raskid ugovora unutar 14 dana od kupnje, bez navođenja razloga za isto
  • Ako otkažete narudžbu unutar 48 sati
  • Ako niste u potpunosti zadovoljni proizvodom, možete zatražiti povrat novca u roku od 14 dana od primitka proizvoda

Obrazac Za Jednostrani Raskid Ugovora

Potrošač ima pravo zatražiti jednostrani raskid ugovora unutar 14 dana od kupnje proizvoda u našoj web trgovini, bez navođenja razloga za isto prema Zakonu za zaštitu potrošača, članak broj 77 u RH (vrijedi u cijeloj EU).

Potrošač ima pravo podnijeti zahtjev za jednostrani raskid ugovora koji počinje teći od datuma isporuke tj. od datuma u kojem je potrošač osobno preuzeo pošiljku.

Potrošač je dužan napismeno dostaviti trgovcu pisanu obavijest u kojoj navodi da raskida ugovor, kako bi ostvario svoje pravo na jednostrani raskid ugovora. Pisana obavijest mora sadržavati podatke potrošača koji su navedeni u ovom obrascu u kojem navodi da raskida ugovor.

Pisana obavijest se možete dostaviti putem pošte na adresu tvrke ili putem elektroničke pošte.

Potrošač koji koristi pravo na jednostrani raskid, neće snositi u vezi s tim nastale troškove osim troškova povrata robe.

Potrošač može zatražiti povrat novca tek nakon povratka robe i utvrđivanja ispravnosti robe i neoštećenja od strane potrošača, zajedno s računom robe, najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je uputio pisanu obavijest o jednostranom raskidu ugovora trgovcu.

Potrošaču će se dostaviti potvrda o primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora elektroničkom poštom.

Obavijest o jednostranom raskidu ugovora za MEDI SPA d.o.o., Vlade Gotovca 21, HR-10090 Zagreb, info@madrac-medipur.hr, +385 95 5835 560

Ja, _________________________________________________ (ime i prezime potrošača).

Iz ___________________________________________________ (adresa potrošača: mjesto, ulica, broj), izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o kupnji sljedeće robe/usluge: ____________________________________________________________ (upišite naziv artikla), prema broju računa ili broju narudžbe ____________________ (upišite broj iz dokumenta), naručene dana ________________________, primljene dana _____________________ (upišite datum). Robu koju sam primio obvezujem se u zakonskom roku vratiti na sljedeću adresu: Vlade Gotovca 21, HR-10090 Zagreb, zajedno s računom robe.

U _____________________ (grad/mjesto) dana _____________________ (datum).

__________________________ Potpis potrošača.

Preuzmite Obrazac Za Jednostrani Raskid Ugovora

Dostava

Sve narudžbe otpremaju se u roku od 7 dana nakon primitka uplate i trebale bi stići u roku od 14 radnih dana. Kupci će dobiti brojeve za praćenje i link na kojem mogu pratiti status svoje narudžbe. U slučaju da ne primite narudžbu u roku od 14 radnih dana, kontaktirajte nas.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Promjene Općih Uvjeta

Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, izmijeniti ili zamijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku. Ako je revizija materijalna, pokušat ćemo vam dati obavijest najmanje 30 dana prije stupanja na snagu novih uvjeta. Što će predstavljati značajnu promjenu, utvrdit ćemo po vlastitom nahođenju.

Nastavljajući pristup ili korištenje naše usluge nakon što te revizije stupe na snagu, prihvaćate da ćete biti vezani revidiranim uvjetima. Ako se ne slažete s novim uvjetima, prestanite koristiti uslugu.

Kontaktirajte Nas

Ako imate pitanja o ovim Uvjetima, kontaktirajte nas:

Ili pročitajte našu Policu Privatnosti.