AKCIJA: STARO ZA NOVO!

AKCIJA: STARO ZA NOVO!

Tvrtka Medi Spa d.o.o. vam nudi jedinstvenu mogućnost zamjene vašeg starog madraca za vrhunski madrac iz EKSKLUZIVNE linije ortopedskih medicinskih madraca MEDI PUR, sa potvrđenim zdravstvenim i ortopedskim učinkom na ljudsko zdravlje od strane HALMEDA (hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode) upisani u očevidnik medicinskih proizvoda, kao MEDICINSKI PROIZVOD – KLASA I.

Madraci iz EKSKLUZIVNE linije MEDI PUR su također ocjenjeni sa najvišim ocjenama od strane 10 uglednih i renomiranim EU institucija u područjima kvalitete, trajnosti i inovativnosti, te vam dokazano pružaju visoku kvalitetu i udobnost spavanja, uz preventivnu zaštitu i pomoć kod bolnih sindroma kralježnice, diskusa, lumbalnog dijela, vratne kralježnice, išijasa, slabe cirkulacije i oslabljenih kostiju.

Madraci MEDI PUR su posebno pogodni za sve osobe koje su imale teže vrste operacija ili se oporavaljaju od istih, osobe sa dugoročnim i kroničnim sindromima i zdravstvenim tegobama, te sve osobe koje brinu o svojem zdravlju i teže prema spoju vrhunske potvrđene kvalitete, ugodnog, produktivnog i cjelovitog odmora i visoku trajnosti madraca.

Što Obuhvaća "AKCIJA: STARO ZA NOVO!"?

AKCIJA: STARO ZA NOVO! obuhvaća procjenu Vašeg starog madraca koju vrše ovlašteni predstavnici ispred tvrtke Medi Spa d.o.o. za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, Grad Varaždin i Varaždinsku županiju, Grad Čakovec i Međimursku županiju, Koprivničko-Križevačku županiju, Grad Slavonski Brod i Brodsko-Posavsku županiju, Grad Osijek i Osječko-Baranjsku županiju, Gradove Vukovar i Vinkovci, te Vukovarsko-Srijemsku županiju, Grad Rijeka i Istarsku županiju, dok za sve ostale županije i gradove u hrvatskoj, procjena starog madraca se vrši pomoću online obrazaca sa specifičnim parametrima, i za istu se je potrebno prijaviti putem obrasca ispod ili pozivom na broj predstavnika tvrtke Medi Spa d.o.o. (linkovi ispod teksta).

Nakon procjene vašeg starog madraca, ovisno o stanju madraca i specifičnim parametrima procjene, svakoj osobi se može ponuditi dodatno sniženje od –30 do -40% (posebno sniženje) na modele madraca iz ekskluzivne linije madraca MEDI PUR, gdje se svakome nudi mogućnost da izabere jedan od četiri visokokvalitetna modela madraca prema bitno povoljnijim cijenama i uvjetima. O procjeni starog madraca ovisi i konačna cijena u koju je uračunato dodatno sniženje izvedeno iz procjene i prikazano u obliku ponude. Svi madraci se također izrađuju prema osobnim mjerama svakog pojedinca, sukladno zdravstvenim potrebama i specifičnim zahtjevima.

Svi naši predstavnici ispred tvrtke Medi Spa d.o.o. i zastupnici proizvoda robne marke MEDI PUR koji vrše procjenu starih madraca su ljubazni, stručni, educirani oko svih karakteristika i specifikacija MEDI PUR proizvoda, i provode procjenu u skladu sa svim aktualnim epidemiološkim mjerama.

Javite nam se već danas za potpuno besplatnu procjenu vašeg starog madraca i zamjenu za jedan od četiri visokokvalitetna i EKSKLUZIVNA modela MEDI PUR madraca, te provjerite zašto je preko 30,000 naših zadovoljnih kupaca odabralo jedini cjeloviti ortopedski program zdravog spavanja na hrvatskom tržištu sa 5 dokazanih zaštitnih učinaka na ljudsko zdravlje.

*PONUDA JE OGRANIČENA ISTEKOM ZALIHA*

Modeli MEDI PUR Madraca

KVALITETU POTVRĐUJE 10 UGLEDNIH EU INSTITUCIJA

0
godina iskustva
0
inovativnih proizvoda
0
zadovoljnih korisnika
0
prestižnih EU certifikata

Pogodnosti MEDI PUR Madraca

10 GODINA GARANCIJE

30 DANA MOGUĆNOSTI PROBE MADRACA

BESPLATNA DOSTAVA

DO -50% POPUSTA UZ AKCIJU: STARO ZA NOVO!

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 12, 24, 36 RATA BESKAMATNO

10 GODINA GARANCIJE

BESPLATNA DOSTAVA

30 DANA MOGUĆNOSTI PROBE MADRACA

DO -50% POPUSTA UZ AKCIJU: STARO ZA NOVO!

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 12, 24, 36 RATA BESKAMATNO

Mišljenja Naših Zadovoljnih Korisnika

”Od polovine siječnja, od kad nam je isporučen madrac s Kristaloterapijom, prestale su mi snažne glavobolja koje su mi zagorčavale život i budim se odmoran. Nemam više problema također s bolovima u kralježnici i ramenu. Preporučio bih svima MEDI PUR Kristaloterapijski madrac!”
Gašpar M.
Sukošan
”Naime, prije mjesec dana, kupila sam Kristaloterapijsku podlogu MEDI PUR, koja mi od prvog dana djeluje blagotvorno. Noćna nemirna spavanja i vrtoglavice su nestale. Preporučam kupovinu svakome tko brine o svojem zdravlju i zdravlju svojih najmilijih.”
Petra S.
Zagreb
”Veselim se lijeganju u krevet! Odmah ću prijeći na temu madraca s ugrađenom kristaloterapijskom smjesom koju mi je preporučila gđa. Gordana, koja me je potaknula da ga isprobam kao sjedalicu, a potom uz njega i kupim Kristaloterapijski madrac. Sad spavam bez problema! Osjećam da mi se je život promijenio u 6 dana! Moj suprug je također prezadovoljan.”
Katja J.
Sveta Nedelja
“Zbog svakodnevnog stresa što na poslu, što u svakodnevnom životu počeo sam se loše osjećati. Nakon operacije diskusa moje tegobe su se samo pojačale i nikako se nisam mogao odmoriti na postojećem madracu niti pronaći svoj mir. Nakon kupnje madraca Superior, u samo 30 dana u potpunosti sam se revitalizirao kao čovjek. Svakako preporuka!”
Petar LJ.
Krapina

Najčešće Postavljana Pitanja

F.A.Q.

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Prije svega jer se radi o NOVOJ GENERACIJI MADRACA koja je razvijena prateći moderne trendove brze tehnološke revolucije koja nas okružuje u svim segmentima života, sa razvojem elektroničkih bežičnih tehnologija koje se nalaze svuda oko nas, a njihovo zračenje potiče pojačanu potrošnju naše unutrašnje energije, što dodatno doprinosi iscrpljenosti, kroničnom umoru i padu imuniteta (mobiteli, računala, WI-FI , 4G, 5G mreža,trafostanice, utičnice i strujni krugovi pored kreveta, sateliti i sl).

MEDI PUR MADRACI spadaju u novu kategoriju madraca –  TERAPEUTSKI MADRACI ZA KUĆNU UPORABU – koji osim najviše moguće udobnosti i deklariranih ortopedskih karakteristika za zaštitu kralježnice, zglobova i cirkulacije (rješenje HALMED – medicinski proizvod Klasa I) imaju čak 5 dodatnih zaštitnih učinaka na ljudsko zdravlje, i kao takvi za sada su doslovno bez konkurencije na tržištu.

Proizvod posjeduje 10 prestižnih Certifikata, Rješenja, Nagrada i Dokaza vrhunske kvalitete i učinkovitosti.

MEDI PUR MADRACI imaju samo jednu manu – nakon mjesec dana korištenja proizvoda, STVARA SE TEŠKA OVISNOST SPAVANJA na MEDI PUR MEDICINSKOM MATERIJALU, i tada uistinu shvatite kako izgleda pravi odmor.

Zato što ni u kom slučaju ne možete pogriješiti. Od 100% kupaca neku vrstu nezadovoljstva iskazuje manje od 3% korisnika.

Omogućujemo 30 dana probni rok, te ukoliko postoji bilo kakav razlog da ipak želite vratiti proizvod, to Vam je omogućeno uz 100% povrat novaca, i besplatno preuzimanje MEDI PUR MADRACA.

10 godina garancije. Besplatna dostava. Prema Vašoj želji preuzeti ćemo i odvesti Vaš stari madrac.

Potrošiti ćete puno vremena, energije i živaca obilazeći prodavaonice, isprobavati ćete uobičajene madrace kakve ste viđali zadnjih 30 godina, a niti jedan madrac neće imati 5 ZAŠTITNIH FUNKCIJA NA VAŠE ZDRAVLJE, I NEĆE BITI TERAPEUTSKI MADRAC sa 10 vrhunskih CERTIFIKATA.

Više od 30,000 obitelji u ovom trenutku korisnici su jednog od 4 modela MEDI PUR MADRACA, a njihova sigurnost kojom svjedoče svoje ZADOVOLJSTVO, ispunjava nas velikim samopouzdanjem, tako da i Vama sa punom odgovornošću preporučimo isto!

Donesite odluku brzo, bez puno razmišljanja, isprobajte i zaključite sami. Rizik za Vas ne postoji. Postoje samo kvalitetniji i sigurniji snovi, i Vaše veliko zadovoljstvo zbog mudre odluke koju ste donijeli danas.

Sličan vrhunski ortopedski madrac za zaštitu kralježnice, zglobova i cirkulacije, koji se nalazi na listi medicinskih proizvoda HALMED-a, koji ima CERTIFIKAT dokazane učinkovitosti podizanja protoka energije organizma INSTITUTA ZA BIOELEKTROMAGNETIKU I NOVU BIOLOGIJU – BION, te još 8 Rješenja, Certifikata i nagrada renomiranih europskih institucija – NEĆETE PRONAĆI U PRODAVAONICAMA MADRACA.

Na tržištu postoji jako velika ponuda madraca, tako da je kupovina madraca za mnoge postala pomalo frustrirajuće iskustvo. Obilazeći trgovine pronaći ćete i jeftine i skupe madrace. Potrebno je odvojiti dosta vremena i puno toga isprobati da pronađete kvalitetu koja Vam odgovara. Što je viša cijena, to je i kvaliteta madraca bolja. No teško je to ocijeniti kada su svi madraci nekako slični, i osjećaj ležanja na prvu najčešće ne dovodi do trenutačne odluke. Problem današnjeg tržišta madraca je upotreba najjeftinijih kineskih materijala, uz našminkanu vanjsku navlaku, sa ciljem da se proizvede što jeftiniji madrac, a za dvije do tri godine madrac već ima rupu od ležanja i nije poželjan za spavanje, jer na taj način jako opterećuje kralježnicu. No to shvatite tek za 2 godine.

Narudžbom MEDI PUR MADRACA ne možete nikako pogriješiti. Zahvaljujući modernom proizvodnom procesu i odabirom jedinstvenog MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA (najviša moguća kvaliteta, samim time i vrlo skupa proizvodnja istog), proizveli smo madrac koji u potpunosti odgovara i osobama koje preferiraju tvrđe, i osobama koje preferiraju mekše madrace. I jedni i drugi potvrđuju da je osjećaj spavanja fantastičan, odmor kao nikada do sada, a zadovoljstvo na najvišem mogućem nivou. Također madrac nema nikakve potrebe okretati, nema zimsku i ljetnu stranu, što je isto tekovina nekih prošlih vremena dok tehnologija nije bila toliko napredna.

Pošto je kućni budget taj koji često puta ograničava kupovinu visoke kvalitete madraca, mi smo se i tu prilagodili ogromnom broju kupaca na način da smo kreirali 4 MODELA MEDI PUR MADRACA – KRISTALOTERAPIJA EKSCLUSIVE, KRISTALOTERAPIJA, SUPERIOR i ORTO. Na taj način omogućili smo gotovo svakoj obitelji koja traga za vrhunskim madracem koji će potrajati 15 – 25 godina, da u skladu sa svojim financijskim mogućnostima odaberu deklarirani ortopedski madrac iznadprosječne kvalitete, ali sa dodatnih 5 zaštitnih funkcija na Vaše zdravlje. Takav nećete pronaći u prodavaonicama madraca, zato nemojte puno lutati, donesite odluku i iskoristite rok od 30 dana koji Vam omogućujemo za Vaš novi MEDI PUR MADRAC. Imate na raspolaganju kupovinu na 12, 24 ili 36 obroka sa otplatnom ratom već od 200,00 kn mjesečno. Važno je samo odlučiti koji model bi uzeli.

Ne morate preokretati Vaš MEDI PUR MADRAC. Preokretanje madraca je zaostalo iz nekih prošlih vremena kada je tehnologija proizvodnje bila neusporedivo manje kvalitete nego što je danas.

MEDI PUR MADRACI su jednostrani madraci, tehnološki su besprijekorno dorađeni i moderno projektirani na način da sadrže mekši MEDI PUR MATERIJAL sa gornje strane i tvrđu visoko-elastičnu HLADNO LIJEVANU PJENU kao stabilizator kralježnice sa donje strane. Zahvaljujući kvaliteti materijala i tehnološkoj izvedbi, ovi madraci imaju vijek trajanja preko 15 godina.

Madraci različite tvrdoće odlika su manje kvalitetnih madraca. Najkvalitetniji postojeći materijali koji su odabrani za proizvodnju MEDI PUR MADRACA zadovoljavaju kriterije i onih najizbirljivijih. U potpunosti odgovaraju osobama koje preferiraju i tvrđe i mekše madrace za spavanje, dakle posebna ugoda spavanja i za jedne i za druge. Ortopedski madrac ne smije biti previše mekan jer tada neće podržavati kralježnicu u njenoj fiziološkoj ravnini, pa kralježnica neće imati dobru potporu. Također ne smije biti niti previše  tvrd, jer će tada pritisak podloge na tkivo biti takav da ležanje izaziva blokadu mikrocirkulacije krvi i limfe, pa se na takvom madracu tijelo previše često okreće u snu (svako okretanje je u stvari mikro-buđenje, pa se osoba ne može dobro naspavati). Posebna privilegija MEDI PUR MATERIJALA je i vrhunska TERMOSENZIBILNOST, što omogućuje još bolji protok mikrocirkulacije krvi i limfe prilikom spavanja, a noćna okretanja na takvom mediju smanjena su za više od 70% u usporedbi sa većinom klasičnih madraca koje poznajete.

I u takvom slučaju možemo Vam se prilagoditi. Prema Vašem zahtjevu proizvesti ćemo Vaš MEDI PUR MADRAC u „HARD“ varijanti. Umjesto visoko-elastične hladno lijevane pjene, u bazu madraca ugraditi ćemo visokokvalitetnu tvrđu PU PJENU, na koju ide MEDI PUR MATERIJAL. Takav madrac imati će veću tvrdoću, a sve ostale karakteristike madraca ostaju iste.

MEDI PUR MADRAC će Vam savršeno odgovarati. Ako jedna osoba voli tvrđi madrac, a druga mekši, i spavaju u istom krevetu, 95% je sigurno da ćete oboje biti prezadovoljni. Naravno postoji varijanta da se naprave 2 madraca, od kojih jedan prema zahtjevu proizvedemo u “HARD” varijanti.

Madrac dostavljamo besplatno u cijeloj Hrvatskoj.

Madrac ćemo preuzeti o našem trošku, Vi ne plaćate ništa.

Dodana Vrijednost

Uz narudžbu proizvoda iz asortimana robne marke MEDI PUR, NA POKLON DOBIVATE VISOKO SOFISTICIRANI NEUTRALIZATOR ŠTETNIH ZRAČENJA POZITRON PLUS, koji Vašoj kupnji daje EKSKLUZIVNU DODANU VRIJEDNOST i neprocjenjivi dodatak zaštiti cjelokupnog zdravlja!

POZITRON PLUS – omogućuje VEĆU SIGURNOST SPAVANJA u okruženju modernih tehnologija, a predstavlja CERTIFICIRANU ZAŠTITU ZA CIJELU SPAVAĆU ILI DJEČJU SOBU. Osim što NEUTRALIZIRA PATOGENOST ŠTETNIH ZRAČENJA U PROSTORU, svojim fiziološkim frekvencijama POVEĆAVA I PROTOK ENERGIJE KROZ SVE LJUDSKE ORGANE putem vegetativnog živčanog sustava, te tako pomaže kod PRIRODNOG PODIZANJA OTPORNOSTI ČOVJEKA na patogena zračenja iz okoline.

POZITRON PLUS postavljen u spavaću ili dječju sobu također odašilje programirane pozitivne energetske frekvencije u radijusu od 3 ili 5 metara, te tako doslovno cijelu sobu ispunjava JAKOM POZITIVNOM ENERGIJOM, koja neutralizira ustajalu negativnu energiju u prostoru. Na taj način pomaže Vam da se osjećate bolje, imate više energije, da budete vedriji, puni optimizma, manje napeti, te da se lakše nosite sa stresom i depresijom, uz puno kvalitetniji i mirniji san.

Prijava Za AKCIJU: STARO ZA NOVO!

Za procjenu i zamjenu Vašeg starog madraca, te za sve dodatne informacije o akcijskoj ponudi ograničenoj sa istekom zaliha, dovoljno je ispuniti obrazac ispod ili se javiti na priložen kontakt broj mobitela ili email adresu, kako bi Vas mogli povratno obavijestiti u što kraćem roku na jednostavan način u skladu sa GDPR policom privatnosti o svim detaljima AKCIJE: STARO ZA NOVO i ponudi ekskluzivnih MEDI PUR proizvoda!

+385 92 356 5978

medi.spa.doo@gmail.com

Izaberite opciju.