Najčešće Postavljana Pitanja

F.A.Q.

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Prije svega jer se radi o NOVOJ GENERACIJI MADRACA koja je razvijena prateći moderne trendove brze tehnološke revolucije koja nas okružuje u svim segmentima života, sa razvojem elektroničkih bežičnih tehnologija koje se nalaze svuda oko nas, a njihovo zračenje potiče pojačanu potrošnju naše unutrašnje energije, što dodatno doprinosi iscrpljenosti, kroničnom umoru i padu imuniteta (mobiteli, računala, WI-FI , 4G, 5G mreža,trafostanice, utičnice i strujni krugovi pored kreveta, sateliti i sl).

MEDI PUR MADRACI spadaju u novu kategoriju madraca –  TERAPEUTSKI MADRACI ZA KUĆNU UPORABU – koji osim najviše moguće udobnosti i deklariranih ortopedskih karakteristika za zaštitu kralježnice, zglobova i cirkulacije (rješenje HALMED – medicinski proizvod Klasa I) imaju čak 5 dodatnih zaštitnih učinaka na ljudsko zdravlje, i kao takvi za sada su doslovno bez konkurencije na tržištu.

Proizvod posjeduje 10 prestižnih Certifikata, Rješenja, Nagrada i Dokaza vrhunske kvalitete i učinkovitosti.

MEDI PUR MADRACI imaju samo jednu manu – nakon mjesec dana korištenja proizvoda, STVARA SE TEŠKA OVISNOST SPAVANJA na MEDI PUR MEDICINSKOM MATERIJALU, i tada uistinu shvatite kako izgleda pravi odmor.

Zato što ni u kom slučaju ne možete pogriješiti. Od 100% kupaca neku vrstu nezadovoljstva iskazuje manje od 3% korisnika.

Omogućujemo 30 dana probni rok, te ukoliko postoji bilo kakav razlog da ipak želite vratiti proizvod, to Vam je omogućeno uz 100% povrat novaca, i besplatno preuzimanje MEDI PUR MADRACA.

10 godina garancije. Besplatna dostava. Prema Vašoj želji preuzeti ćemo i odvesti Vaš stari madrac.

Potrošiti ćete puno vremena, energije i živaca obilazeći prodavaonice, isprobavati ćete uobičajene madrace kakve ste viđali zadnjih 30 godina, a niti jedan madrac neće imati 5 ZAŠTITNIH FUNKCIJA NA VAŠE ZDRAVLJE, I NEĆE BITI TERAPEUTSKI MADRAC sa 10 vrhunskih CERTIFIKATA.

Više od 30,000 obitelji u ovom trenutku korisnici su jednog od 4 modela MEDI PUR MADRACA, a njihova sigurnost kojom svjedoče svoje ZADOVOLJSTVO, ispunjava nas velikim samopouzdanjem, tako da i Vama sa punom odgovornošću preporučimo isto!

Donesite odluku brzo, bez puno razmišljanja, isprobajte i zaključite sami. Rizik za Vas ne postoji. Postoje samo kvalitetniji i sigurniji snovi, i Vaše veliko zadovoljstvo zbog mudre odluke koju ste donijeli danas.

Sličan vrhunski ortopedski madrac za zaštitu kralježnice, zglobova i cirkulacije, koji se nalazi na listi medicinskih proizvoda HALMED-a, koji ima CERTIFIKAT dokazane učinkovitosti podizanja protoka energije organizma INSTITUTA ZA BIOELEKTROMAGNETIKU I NOVU BIOLOGIJU – BION, te još 8 Rješenja, Certifikata i nagrada renomiranih europskih institucija – NEĆETE PRONAĆI U PRODAVAONICAMA MADRACA.

Na tržištu postoji jako velika ponuda madraca, tako da je kupovina madraca za mnoge postala pomalo frustrirajuće iskustvo. Obilazeći trgovine pronaći ćete i jeftine i skupe madrace. Potrebno je odvojiti dosta vremena i puno toga isprobati da pronađete kvalitetu koja Vam odgovara. Što je viša cijena, to je i kvaliteta madraca bolja. No teško je to ocijeniti kada su svi madraci nekako slični, i osjećaj ležanja na prvu najčešće ne dovodi do trenutačne odluke. Problem današnjeg tržišta madraca je upotreba najjeftinijih kineskih materijala, uz našminkanu vanjsku navlaku, sa ciljem da se proizvede što jeftiniji madrac, a za dvije do tri godine madrac već ima rupu od ležanja i nije poželjan za spavanje, jer na taj način jako opterećuje kralježnicu. No to shvatite tek za 2 godine.

Narudžbom MEDI PUR MADRACA ne možete nikako pogriješiti. Zahvaljujući modernom proizvodnom procesu i odabirom jedinstvenog MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA (najviša moguća kvaliteta, samim time i vrlo skupa proizvodnja istog), proizveli smo madrac koji u potpunosti odgovara i osobama koje preferiraju tvrđe, i osobama koje preferiraju mekše madrace. I jedni i drugi potvrđuju da je osjećaj spavanja fantastičan, odmor kao nikada do sada, a zadovoljstvo na najvišem mogućem nivou. Također madrac nema nikakve potrebe okretati, nema zimsku i ljetnu stranu, što je isto tekovina nekih prošlih vremena dok tehnologija nije bila toliko napredna.

Pošto je kućni budget taj koji često puta ograničava kupovinu visoke kvalitete madraca, mi smo se i tu prilagodili ogromnom broju kupaca na način da smo kreirali 4 MODELA MEDI PUR MADRACA – KRISTALOTERAPIJA EKSCLUSIVE, KRISTALOTERAPIJA, SUPERIOR i ORTO. Na taj način omogućili smo gotovo svakoj obitelji koja traga za vrhunskim madracem koji će potrajati 15 – 25 godina, da u skladu sa svojim financijskim mogućnostima odaberu deklarirani ortopedski madrac iznadprosječne kvalitete, ali sa dodatnih 5 zaštitnih funkcija na Vaše zdravlje. Takav nećete pronaći u prodavaonicama madraca, zato nemojte puno lutati, donesite odluku i iskoristite rok od 30 dana koji Vam omogućujemo za Vaš novi MEDI PUR MADRAC. Imate na raspolaganju kupovinu na 12, 24 ili 36 obroka sa otplatnom ratom već od 200,00 kn mjesečno. Važno je samo odlučiti koji model bi uzeli.

Ne morate preokretati Vaš MEDI PUR MADRAC. Preokretanje madraca je zaostalo iz nekih prošlih vremena kada je tehnologija proizvodnje bila neusporedivo manje kvalitete nego što je danas.

MEDI PUR MADRACI su jednostrani madraci, tehnološki su besprijekorno dorađeni i moderno projektirani na način da sadrže mekši MEDI PUR MATERIJAL sa gornje strane i tvrđu visoko-elastičnu HLADNO LIJEVANU PJENU kao stabilizator kralježnice sa donje strane. Zahvaljujući kvaliteti materijala i tehnološkoj izvedbi, ovi madraci imaju vijek trajanja preko 15 godina.

Madraci različite tvrdoće odlika su manje kvalitetnih madraca. Najkvalitetniji postojeći materijali koji su odabrani za proizvodnju MEDI PUR MADRACA zadovoljavaju kriterije i onih najizbirljivijih. U potpunosti odgovaraju osobama koje preferiraju i tvrđe i mekše madrace za spavanje, dakle posebna ugoda spavanja i za jedne i za druge. Ortopedski madrac ne smije biti previše mekan jer tada neće podržavati kralježnicu u njenoj fiziološkoj ravnini, pa kralježnica neće imati dobru potporu. Također ne smije biti niti previše  tvrd, jer će tada pritisak podloge na tkivo biti takav da ležanje izaziva blokadu mikrocirkulacije krvi i limfe, pa se na takvom madracu tijelo previše često okreće u snu (svako okretanje je u stvari mikro-buđenje, pa se osoba ne može dobro naspavati). Posebna privilegija MEDI PUR MATERIJALA je i vrhunska TERMOSENZIBILNOST, što omogućuje još bolji protok mikrocirkulacije krvi i limfe prilikom spavanja, a noćna okretanja na takvom mediju smanjena su za više od 70% u usporedbi sa većinom klasičnih madraca koje poznajete.

I u takvom slučaju možemo Vam se prilagoditi. Prema Vašem zahtjevu proizvesti ćemo Vaš MEDI PUR MADRAC u „HARD“ varijanti. Umjesto visoko-elastične hladno lijevane pjene, u bazu madraca ugraditi ćemo visokokvalitetnu tvrđu PU PJENU, na koju ide MEDI PUR MATERIJAL. Takav madrac imati će veću tvrdoću, a sve ostale karakteristike madraca ostaju iste.

MEDI PUR MADRAC će Vam savršeno odgovarati. Ako jedna osoba voli tvrđi madrac, a druga mekši, i spavaju u istom krevetu, 95% je sigurno da ćete oboje biti prezadovoljni. Naravno postoji varijanta da se naprave 2 madraca, od kojih jedan prema zahtjevu proizvedemo u “HARD” varijanti.

Madrac dostavljamo besplatno u cijeloj Hrvatskoj.

Madrac ćemo preuzeti o našem trošku, Vi ne plaćate ništa.