Regeneracija Vaše Energije

Inovativna Tehnologija rehabilitacije i Pomlađivanja Odmor kao nikada do sada

  • MEDI PUR – Kristaloterapija je izvanserijska, visoko učinkovita tehnologija spavanja, koja je znanstveno dokazana (BION). Omogućuje bržu relaksaciju, rehabilitaciju, regeneraciju i pomlađivanje tijela preko noći, zahvaljujući prirodnom podizanju razine energije cijelog organizma.
  • Jedinstvena inovativna tehnologija od dvanaest specijalno obrađenih kristala i minerala, svojim frekvencijama na potpuno prirodan način pozitivno stimulira vegetativni živčani sustav čovjeka ( koji nije pod kontrolom naše volje ). Tako se postiže izvrstan protok energije kroz sve Vaše organe, napune se energetske rezerve, i dovode Vaše tijelo u zavidnu energetsku ravnotežu.
  • „Inteligentna“ energija kristala potiče bržu regeneraciju, rehabilitaciju i relaksaciju vašeg tijela i vašeg uma dok spavate. To omogućuje puno kvalitetniji odmor. Pomaže Vam da se osjećate bolje, da ste zadovoljniji sami sa sobom, te da imate puno više mentalne snage i fizičke energije tokom dana.
  • To Vam pomaže da budete otporniji na mnoge bolesti. Tokom dana sposobni ste postizati bolje rezultate, jer imate puno više energije. Postajete smireniji, vedriji i zadovoljniji sami sa sobom, a kao takvi lakše se nosite sa depresivnim raspoloženjima i stresnim situacijama.
  • MEDI PUR MADRAC bez ikakvih ograničenja mogu koristiti djeca i odrasli, zdravi i bolesni. Od velike je pomoći bolesnim ljudima, a posebno se preporuča da ju na vrijeme počnu koristiti zdravi ljudi, kako bi dugoročno zdravi i ostali.
  • Ukoliko ste umjesto kristaloterapije odabrali Pozitron Plus tehnologiju (MEDI PUR SUPERIOR ili ORTO), također postižete izvrstan, dvostruki učinak zaštite. U tom slučaju POZITRON PLUS tehnologiju (radijus djelovanja 5 ili 20 metara) postavite u spavaću ili dječju sobu pored kreveta. Tako dobivate iznadprosječno visoki stupanj zaštite i danju, i noću!
  • Zahvaljujući inovativnoj kombinatorici nekoliko tehnologija u jednom proizvodu, mi vjerujemo da je naš proizvod podigao ljestvicu konkurentnosti vrlo visoko, dao veliki doprinos u medicini zdravog spavanja, te će pomoći u zaštiti i održavanju izvrsnog mentalnog i tjelesnog zdravlja milionima ljudi diljem svijeta.