Anatomski Madrac – LATEX (AG+)

650,34 1.778,49  (sa PDV-om)

PREDNOSTI MADRACA – LATEX (AG+)

* iznad-prosječno prozračan madrac od LATEXA (AG+) za osobe koje se pojačano znoje

* proizveden od 100% elastičnog i prozračnog lateksa i technolatexa gustoće 75 kg/m3

* ergonomska zaštita kralježnice, kukova, kosti, zglobova i cirkulacije

* ekskluzivna ARGENTUM (AG+) presvlaka sa utkanim ionima srebra (AG+) – omogućuje dodatnu antialergijsku, antibakterijsku i antigrinja zaštitu, SKIDA SE I PERE

* IZNIMNO UDOBAN, KVALITETAN, IZDRŽLJIV, DUGOVJEČAN MADRAC

* dodatna oprema – POZITRON PLUS – zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja

* anti-statički učinak, neutralizacija nakupljenog statičkog elektriciteta tijela

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama POZITRONA PLUS

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja uz tehnologiju POZITRON PLUS

* UKUPNA VISINA MADRACA – 20 cm

SKU: N/A Kategorija:

OPIS PROIZVODA

LATEX – kao sirovina je mliječno bijela tekućina koja se sastoji od čestica lateksa raspršenih u vodi. To je prirodni materijal, proizvodi se od drveta kaučukovca.

MADRAC LATEX (AG+) građen je od prozračnih stanica s milijardama minijaturnih mjehurića zraka, te od molekula kaučukovca koje reagiraju poput bezbroj mikroskopskih opruga. To LATEXU daje svojstvo visoko-elastičnog materijala, iznad-prosječne izdržljivosti i sposobnosti ravnomjernog raspoređivanja pritiska na tijelo, što je vrlo važno za zdrav san, jer tako kralježnica dobiva gotovo savršenu potporu. Masirajuća površina pak jamči nježno i neprestano masiranje tijekom spavanja.

Zahvaljujući otvorenoj strukturi stanica latexa, MADRAC LATEX (AG+) osigurava izvrsnu cirkulaciju zraka i dobru provodljivost vlage. Madrac je iznadprosječno prozračan, doslovno diše, te kao takav odlično balansira mikro klimu za spavanje – ljeti je hladniji, a zimi topliji. To je posebno važno za osobe koje se pojačano znoje.

Jezgra madraca održava optimalnu temperaturu u madracu i osigurava konstantan protok zraka tijekom noći, što ujedno nikako ne odgovara mikroorganizmima – bakterije , grinje i sl.

Madrac – LATEX (AG+) proizveden je od najkvalitetnijeg latexa gustoće 75 kg/m3, što predstavlja savršenu gustoću za vrlo udoban san, a uz to 20 cm visine madraca pružiti će vam dodatnu udobnost, jer se vrlo brzo prilagođava novom položaju spavanja svojom elastičnošću – kralježnica će uvijek zauzeti položaj u svojoj  fiziološkoj ravnini što madrac čini ortopedskim, a čitavo tijelo biti će oslobođeno od pritiska o podlogu što omogućuje vrhunsku mikro-cirkulaciju krvi i limfe, te odličnu oksigenaciju organizma. Sve to garantira vrhunski odmor, udoban san, te odličnu noćnu regeneraciju čitavog organizma.

PRESVLAKA MADRACA proizvedena je od ekskluzivne, višestruko nagrađivane ARGENTUM (AG+) TKANINE, koja sadrži utkane IONE SREBRA (AG +) s antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA (AG+) sprječavaju množenje bakterija i djeluju antialergijski.

Uz to PRESVLAKA omogućuje i fantastičnu zaštitu od izmeta grinja, virusa, gljivica i plijesni, te je visoko učinkovita u regulaciji vlage, svježine i suhoće, što znatno povećava Vašu sigurnost prilikom spavanja.

Srebrne niti omogućuju i ANTI-STATIČKO DJELOVANJE na svakodnevno nakupljeni STATIČKI ELEKTRICITET koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Zahvaljujući tome, prilikom spavanja naše tijelo u potpunosti se uravnotežuje i prazni.

Jedinstvena dodana vrijednost koju dobivate narudžbom MADRACA – LATEX (AG+), je ekskluzivni poklon NANO-TECH zaštita – POZITRON PLUS, koji Vam daruje uprava tvrtke sa ciljem dodatne zaštite Vašeg zdravlja, te dugoročno daleko većeg zadovoljstva i sigurnosti prilikom korištenja našeg proizvoda.

 

ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA

UZ NARUDŽBU MADRACA DOBIVATE VRLO VRIJEDNU ZAŠTITU ZA MJESTO SPAVANJA – POZITRON PLUS.

 

Svijet se ubrzano mijenja, a ljudski organizam ne stigne se tolikom brzinom prilagoditi novo nastalim uvjetima. Tehnološka revolucija okružila nas je ogromnim brojem tehničkih uređaja koji nam život čine suvremenijim i ljepšim, NO TO JE SA SOBOM DONIJELO I POTENCIJALNE NOVE OPASNOSTI PO NAŠE ZDRAVLJE. Zato je izuzetno važno da barem noću dok spavamo, omogućimo našem tijelu VEĆU SIGURNOST, izvrsnu relaksaciju i regeneraciju, te da sačuvamo zdravlje i kvalitetu života na zavidnoj razini.

Uz narudžbu MADRACA – LATEX (AG+), poklanjamo Vam POZITRON PLUS 3 metara radijusa za zaštitu Vašeg mjesta spavanja, a to madracu daje SOLIDNU DODANU VRIJEDNOST!

Pozitron Plus 3 metra radijusa postavlja se na noćni ormarić, stol, ormar ili na pod pored kreveta. Omogućuje Vam puno VEĆU SIGURNOST SPAVANJA u okruženju modernih tehnologija, a predstavlja CERTIFICIRANU ZAŠTITU ZA VAŠE MJESTO SPAVANJA.

POZITRON PLUS – osim što NEUTRALIZIRA PATOGENOST ŠTETNIH ZRAČENJA U PROSTORU OKO VAŠEG KREVETA, svojim fiziološkim frekvencijama POVEĆAVA I PROTOK ENERGIJE KROZ SVE LJUDSKE ORGANE putem vegetativnog živčanog sustava, te tako pomaže kod PRIRODNOG PODIZANJA OTPORNOSTI ČOVJEKA na patogena zračenja iz okoline.

POZITRON PLUS postavljen u spavaću ili dječju sobu također odašilje programirane pozitivne energetske frekvencije u radijusu od 3 metra, te tako cijelu sobu ispunjava JAKIM  POZITIVNIM FREKVENCIJAMA, koje doslovno zamijene ustajalu negativnu energiju u prostoru.

 

ŠTO TIME DOBIVATE?

PUNO MIRNIJI SAN, PUNO BOLJE SPAVATE, BUDITE SE ODMORNIJI, PUNO BOLJI PROTOK ENERGIJE KROZ TIJELO, BOLJA CIRKULACIJA KRVI I LIMFE, BOLJA OKSIGENACIJA MOZGA I STANICA TIJELA ,OTKLANJANJE ENERGETSKIH BLOKADA ORGANIZMA ZA VRIJEME SPAVANJA, JAČANJE IMUNITETA ZA VRIJEME SPAVANJA, TE PUNO SIGURNIJE SPAVANJE U OKRUŽENJU MODERNIH TEHNOLOGIJA ZAHVALJUJUĆI VRHUNSKOJ NEUTRALIZACIJI ŠTETNIH EM ZRAČENJA i NEUTRALIZACIJA ZRAČENJA PODZEMNIH VODA, UKOLIKO SE VAŠ KREVET NALAZI POSTAVLJEN NA LOŠEM MJESTU.

 

To je u današnja moderna vremena kada živimo u vrijeme strelovitog razvoja modernih tehnologija neizmjerno važno za svaku osobu, da barem prilikom spavanja ima povećanu sigurnost i bolju regeneraciju i rehabilitaciju organizma za vrijeme noćnog odmora.

To može biti i VRLO ZANIMLJIVA – PRESTIŽNA PONUDA za vlasnike apartmana, za hotelsku ponudu i sl. – prilikom oglašavanja možete istaknuti da su svi Vaši kreveti opremljeni i dodatnom zaštitom od patogenih zračenja iz okoline, što svakom gostu garantira puno kvalitetniji odmor, vrhunsku psiho – fizičku rehabilitaciju duha i tijela, i bolji san za vrijeme godišnjeg odmora.

(saznajte više na: www.pozitronplus.com)

 

Potpuno smo sigurni da narudžbom MADRACA – LATEX (AG+) nikako ne možete pogriješiti, te da nećete pronaći konkurentniju ponudu koja nudi dodatnu sigurnost, obzirom da Vaša investicija u madrac podrazumijeva i dodatnu zaštitu zdravlja, uz vrhunsku relaksaciju, rehabilitciju i regeneraciju organizma za vrijeme spavanja.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE MADRACA – LATEX (AG+)

HRVATSKI PROIZVOD

EKSKLUZIVNA ARGENTUM (AG+) presvlaka sa utkanim ionima srebra (AG+) – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30 stupnjeva C

VISINA MADRACA –  20 cm

GUSTOĆA LATEXA – 75 kg/m3

TVRDOĆA MADRACA: madrac srednje tvrdoće

PODNICA: pogodne sve vrste podnica, uz preporuku prozračnija podnica

DOSTUPNE DIMENZIJE: standardne dimenzije

DODATNA OPREMA: POZITRON PLUS 3 metra radijusa

ROK ISPORUKE: unutar 9 do 15 dana

PLAĆANJE NA RATE: 12, 24 ili 36 obroka na MASTER ZABA, VISA PBZ, DINERS, MAESTRO, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

DIMENZIJE (cm)

190/200 x 80 x 20 cm, 90/200 x 90 x 20 cm, 190/200 x 100 x 20 cm, 190/200 x 120 x 20 cm, 190/200 x 140 x 20 cm, 190/200 x 160 x 20 cm, 190/200 x 180 x 20 cm, 190/200 x 200 x 20 cm