Sale!

Anatomski Madrac – RAPSODIA

Već od: 238,24  190,59 

PREDNOSTI MADRACA – RAPSODIA

* DŽEPIĆASTA OPRUŽNA JEZGRA S GUSTIM RASPOREDOM OPRUGA

* OBOSTRANA ZAŠTITA TERMO-FIKSIRANIM FILCOM – garantira bolju elastičnost i dužu trajnost madraca

* BOČNA VERTIKALNA POJAČANJA OD PU PJENE (25 kg/m3) – sprječava deformiranje madraca, te se bitno pojačava čvrstoća i vijek trajanja madrac

* OBOSTRANO IMPLEMENTIRANE OBLOGE OD HLADNO LIJEVANE PJENE (25 kg/m3) – pojačavaju udobnost madraca

* ALOE VERA NAVLAKA, FINO PROŠTEPANA SA 100% PES VLAKNIMA, SKIDIVA, PERIVA, SA PATENT ZATVARAČEM

* UDOBAN, KVALITETAN, IZDRŽLJIV, DUGOVJEČAN MADRAC, uz vrlo prihvatljiv omjer cijene i kvalitete

* Dodatna oprema – POZITRON PLUS – zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja

* UKUPNA VISINA MADRACA 23 cm

SKU: N/A Kategorija:

OPIS PROIZVODA

MADRAC – RAPSODIA proizveden je od pojačanih džepićastih opružnih jezgri koje su programirano postavljene tako da savršeno podupiru svaki dio tijela, te se aktivno prilagođavaju tjelesnoj težini osobe koja legne na madrac. Prednost džepićastih jezgri je da se potiskuju samo one jedinice na koje težina tijela vrši najjači pritisak, te se na taj način omogućuje najoptimalnija potpora cijelom tijelu. Posebnost ergonomske potpore tijelu ovakve vrste madraca je u tome da se svaka pojedinačna opružna jezgra kreće potpuno neovisno od drugih, i nikako ne radi prijenos opterećenja na druge opruge. Tako se dobi savršena ergonomska potpora cijelom stupu kralježnice, i smanjuje se prijenos energije gibanja po cijelom madracu.

Džepićasta jezgra obložena je i zaštićena termo-fiksiranim filcom što omogućuje veću elastičnost jezgri i duži vijek trajanja madraca.

Visoku udobnost madraca možemo pripisati implementiranim oblogama od visoko elastične HLADNO LIJEVANE PJENE (25 kg/m3), a sa proširenim bočnim vertikalnim pojačanjima od dodatnih rezanih ploča PU pjene (25 kg/m3) sprječava se deformiranje madraca, te se bitno  povećava čvrstoća i dugovječnost madraca. HR PJENA u odnosu na klasičnu PU PJENU pruža veću elastičnost i trajnost, te je prozračnija.

Vanjska presvlaka proizvedena je od ALOE VERA tkanine, koja omogućava idealnu mikroklimu i  prozračnost. Presvlaka je dodatno ispunjena i proštepana sa 200g PES vate koja doprinosi dodatnom sloju mekoće gornje površine madraca, te samom madracu daje i dodatni atraktivni izgled. Presvlaka se zahvaljujući ugrađenom patent zatvaraču jednostavno skida i održava, te je periva na 60 C.

Visina madraca je impozantnih 23 cm.

Proizvodi se u svim standardnim i izvan-standardnim dimenzijama prema zahtjevu kupca.

MADRAC – RAPSODIA u baznoj osnovi ima ugrađenu džepićastu opružnu jezgru s gustim rasporedom opruga (promjer žice 2.0 mm, visina opruge 14 cm). Glavna karakteristika džepićaste opružne jezgre je u tome što je svaka opruga zamotana u tvrdi termo-fiksirani filc 1000 g/m2 što je slično džepiću, a opruge su potpuno neovisne jedna o drugoj. Na taj način postoji potpuna sloboda kretanja svake pojedine opruge, što omogućuje da se vibracija gibanja tijela ne prenosi preko cijelog madraca. Tako dizajnirana jezgra madraca omogućava puno bolju prilagodbu anatomiji tijela, te omogućuje kralježnici da bude neopterećena, te da zauzme svoju fiziološku ravninu.

Jezgra madraca obložena je s gornje i donje strane vunenim filcom 600 g/m3 i pločastim oblogama od HLADNO LIJEVANE PJENE (25 kg/m³) visine 6 cm sa obje strane madraca, te ima dodatna bočna  pojačanja od PU PJENE sa svih strana debljine 60 mm (25 kg/m³). Visina jezgre je 21 cm, a vata i dekorativna tkanina daju madracu dodatnu udobnost, mekoću te atraktivniji izgled.

Presvlaka madraca oplemenjena je ALOE VEROM, iznimno nutritivno bogatom biljkom, s brojnim mineralima, vitaminima i enzimima. Esencija aloe vere sa svojim dragocjenim učincima ima blagotvoran učinak na osjetljivu kožu.

Presvlaka madraca se lako skida i pere zahvaljujući ugrađenom patent zatvaraču, a proizvedena je od visokokvalitetne ALOE VERA tkanine (300 g/m²) prošivene  najkvalitetnijim PES vlaknima (200 g/m²), što madracu osigurava dugotrajnu elastičnost, veću mekoću i daleko atraktivniji izgled. Ukupna visina madraca iznosi 23 cm, a za potrebe opremanja turističkih objekata (narudžbe većih količina) moguća je izrada u drugim visinama.

MADRAC – RAPSODIA spada u kategoriju SREDNJE TVRĐI – TVRĐI madrac, a komponente od kojih je proizveden omogućavaju iznimnu udobnost i prozračnost, praktično održavanje, dugovječnost i dugogodišnju otpornost na deformacije tijekom korištenja.

MADRAC – RAPSODIA ima vrlo široku primjenu –  preporuča se za opremanje  spavaćih soba, dječjih soba, mladenačkih soba, vrlo je tražen kod opremanja hotela, motela, hostela, staračkih domova, bolnica, apartmana i turističkih objekata visoke kategorije, a krasi ga iznad prosječna izdržljivost, te je pogodan i za osobe veće tjelesne težine – do 160 kg.

MADRAC – RAPSODIA može se koristiti na svim vrstama fiksnih podnica (iverica, šperploča ili letvice).

MADRAC – RAPSODIA vrlo je udoban, kvalitetan, izdržljiv i dugovječni madrac, uz idealan omjer cijene, a visoke kvalitete proizvoda.

Jedinstvena dodana vrijednost koju dobivate narudžbom MADRACA – RAPSODIA, je ekskluzivni poklon NANO-TECH zaštita – POZITRON PLUS, koji Vam daruje uprava tvrtke sa ciljem dodatne zaštite Vašeg zdravlja, te dugoročno daleko većeg zadovoljstva i sigurnosti prilikom korištenja našeg proizvoda.

 

ISKORISTITE  JEDINSTVENU DODANU VRIJEDNOST

NARUĐBOM MADRACA RAPSODIA  –  DOBIVATE I SOFISTICIRANU DODANU VRIJEDNOST – KOJA OMOGUĆUJE PUNO VEĆU SIGURNOST SPAVANJA NA KREVETU GDJE JE POSTAVLJEN MADRAC!

 

Uz narudžbu madraca RAPSODIA, poklanjamo Vam dodatnu zaštitu mjesta spavanja od patogenih zračenja iz okoline i zračenja podzemnih vodenih tokova – POZITRON PLUS!

Kada naručite madrac za jednu osobu do dimenzije 200 x 120, dobivate 1 x POZITRON PLUS, koji se zalijepi na bočnu površinu kreveta (bliže glavi spavača). Kada naručite madrac za bračni krevet dimenzije od 200 x 140 na dalje, dobivate 2 x POZITRON PLUS – u tom slučaju jedan zalijepite na lijevu bočnu stranicu kreveta, a drugi na desnu bočnu stranicu kreveta (također tako da su zalijepljeni bliže glavi spavača na gornjoj trećini kreveta) i dobili ste sofisticiranu NANO – TECH zaštitu čitavog organizma dok spavate.

POZITRON PLUS sada plasira specijalno programirane frekvencije u radijusu 60 – 90 cm, koje djeluju umirujuće i relaksirajuće na Vaš vegetetativni živčani sustav dok spavate, bitno podižu protok energije kroz cijeli organizam osobe koja spava, a ujedno do 90% neutraliziraju štetna ELEKTROMAGNETSKA ZRAČENJA TEHNIČKIH UREĐAJA i PODZEMNIH VODA na mjestu spavanja.

 

ŠTO TIME DOBIVATE?

PUNO MIRNIJI SAN, PUNO BOLJE SPAVATE, BUDITE SE ODMORNIJI, PUNO BOLJI PROTOK ENERGIJE KROZ TIJELO, BOLJA CIRKULACIJA KRVI I LIMFE, BOLJA OKSIGENACIJA MOZGA I STANICA TIJELA ,OTKLANJANJE ENERGETSKIH BLOKADA ORGANIZMA ZA VRIJEME SPAVANJA, JAČANJE IMUNITETA ZA VRIJEME SPAVANJA, TE PUNO SIGURNIJE SPAVANJE U OKRUŽENJU MODERNIH TEHNOLOGIJA ZAHVALJUJUĆI VRHUNSKOJ NEUTRALIZACIJI ŠTETNIH EM ZRAČENJA i NEUTRALIZACIJA ZRAČENJA PODZEMNIH VODA, UKOLIKO SE VAŠ KREVET NALAZI POSTAVLJEN NA LOŠEM MJESTU.

 

To je u današnja moderna vremena kada živimo u vrijeme strelovitog razvoja modernih tehnologija neizmjerno važno za svaku osobu, da barem prilikom spavanja ima povećanu sigurnost i bolju regeneraciju i rehabilitaciju organizma za vrijeme noćnog odmora.

To može biti i VRLO ZANIMLJIVA – PRESTIŽNA PONUDA za vlasnike apartmana, za hotelsku ponudu i sl. – prilikom oglašavanja možete istaknuti da su svi Vaši kreveti opremljeni i dodatnom zaštitom od patogenih zračenja iz okoline, što svakom gostu garantira puno kvalitetniji odmor, vrhunsku psiho – fizičku rehabilitaciju duha i tijela, i bolji san za vrijeme godišnjeg odmora.

(saznajte više na: www.pozitronplus.com)

 

Potpuno smo sigurni da narudžbom MADRACA – RAPSODIA nikako ne možete pogriješiti, te da nećete pronaći konkurentniju ponudu koja nudi dodatnu sigurnost, obzirom da Vaša investicija u madrac podrazumijeva i dodatnu zaštitu zdravlja, uz vrhunsku relaksaciju, rehabilitciju i regeneraciju organizma za vrijeme spavanja.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE MADRACA – RAPSODIA

HRVATSKI PROIZVOD

ALOE VERA PRESVLAKA – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 60 stupnjeva  C

VISINA MADRACA –  23 cm

TVRDOĆA MADRACA: Srednje tvrđi madrac

PODNICA: pogodne sve vrste podnica

DOSTUPNE DIMENZIJE: sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi

DODATNA OPREMA: POZITRON PLUS

ROK ISPORUKE: unutar 9 do 15 dana

PLAĆANJE NA RATE: 12, 24 ili 36 obroka na MASTER ZABA, VISA PBZ, DINERS, MAESTRO, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

DIMENZIJE (cm)

190/200 x 80 x 23, 190/200 x 90 x 23, 190/200 x 100 x 23, 190/200 x 120 x 23, 190/200 x 140 x 23, 190/200 x 160 x 23, 190/200 x 180 x 23, 190/200 x 200 x 23