Zaštita Vaše Kralježnice,
Zglobova I Cirkulacije

ORTOPEDSKE KARAKTERISTIKE MEDI PUR MADRACA

  • Glavni sastojak je medicinski termosenzibilni materijal, koji osigurava iznadprosječni protok mikrocirkulacije krvi i limfe. To omogućava izvrsnu prehranu čitavog tijela sa kisikom i hranjivim tvarima, a ujedno učinkovito otklanja štetne toksine iz tijela.
  • Zbog vrhunskog protoka krvi i limfe, mozak tokom sna puno rjeđe dobiva informaciju da negdje žulja. Zahvaljujući tome noćna okretanja (česta kratka noćna buđenja) smanjena su za više od 80%. Tako se tokom sna budite puno rjeđe, imate puno mirniji san i budite se svježi, relaksirani i odmoreni.
  • MEDI PUR MADRAC stvara individualni ortopedski otisak točno prema Vašoj težini – tako Vaša kralježnica zauzima svoju prirodnu fiziološku ravninu, a Vi počinjete osjećati ugodno olakšanje.
  • Vaša ramena, vrat, leđa i kukovi postaju potpuno opušteni, a Vi ležite u vlastitom ortopedskom otisku. Zahvaljujući izvrsnoj podatnosti medi pur materijala, javlja se oduševljavajuća ugoda spavanja.
  • MEDI PUR MADRAC osigurava fantastičnu prehranu diskusa, što, što bitno umanjuje probleme sa išijasom, ukočenim leđima, bolovima u kukovima, vratu i ramenima.
  • MEDI PUR materijal gotovo 100% apsorbira energiju gibanja tijela. To znači da Vi mirno spavate na svojoj strani madraca, i uopće ne osjećate pomicanja osobe koja leži pored Vas (okretanje , dizanje, skakanje djece i sl.).
  • Mnogi ljudi i djeca danas pate od alergija (mikroprašina, protein gvanin iz izmeta Grinja) što zahtjeva iznimno čist i higijenski prostor za spavanje. U MEDI PUR materijal ne može doprijeti otpala ljudska koža, koja je glavna hrana za grinje. Zato madrac predstavlja i vrhunsku antialergijsku zaštitu.
  • Vanjska presvlaka madraca proizvedena je od višestruko nagrađivane silver ion tehnologije (Argentum Ag+ presvlaka sa implementiranim ionima srebra), koja osim što jako dobro izgleda, sprečava razvoj bakterija, gljivica i plijesni, koje se inače razvijaju potpomognute znojenjem tijela. Zato madrac predstavlja i izvrsnu antibakterijsku zaštitu