,

Antidekubitalni Madrac MEDI PUR – HOSPITAL EXCLUSIVE

ANTIDEKUBITALNE KARAKTERISTIKE MADRACA

Proizveden je iz dvije komponente. Neposredno do tijela nalazi se 7cm čisti MEDICINSKI TERMO-SENZIBILNI MEDI PUR MATERIJAL, a ispod je 8cm HLADNO LIJEVANE PJENE. TERMO-SENZIBILNI MATERIJAL idealan je ANTIDEKUBITALNI MATERIJAL, zato što otklanja pritisak tijela o podlogu, održava slobodnu mikro-cirkulaciju krvi, čuva toplinu tijela i ne dozvoljava nastanjivanje biološkim agensima.

Svojstvo MEDI PUR MATERIJALA da dodatno smekša pod utjecajem temperature tijela, na svim dodirnim točkama gdje je pritisak tijela na podlogu najveći, omogućuje ekstremno bolji protok mikro-cirkulacije krvi i limfe kod NEPOKRETNIH I TEŠKO POKRETNIH OSOBA. A to je glavni preduvjet da se teže razvije dekubitus.

Zahvaljujući termo-senzibilnosti također nema žuljanja dok spavate, a to omogućuje puno rjeđe okretanje tokom sna, što znači da se za oko 70% rjeđe budite, pa se daleko bolje naspavate i odmorite, nego  na  većini  postojećih  madraca na  tržištu.

Mnoge žene sa velikim grudima na većini postojećih madraca teže spavaju na trbuhu, jer su grudi previše pritisnute o podlogu. Ponovo zahvaljujući vrhunskoj termo-senzibilnosti MEDI PUR MEDICINSKOG MATERIJALA, od sada je i ženama spavanje na trbuhu OMOGUĆENO na modelu  MEDI PUR – HOSPITAL EXCLUSIVE. MEDI PUR madraci upisani su na listu MEDICINSKIH PROIZVODA (rješenje HALMED-a).

Svojstvo TERMO-SENZIBILNOG MEDI PUR MATERIJALA da umanjuje pritisak podloge na tijelo, prepoznato je posebno u bolničkim okolnostima: kod prevencije dekubitusa nepokretnih i teško pokretnih bolesnika, i svih osoba koje imaju tegobe s bolnim sindromima kralježnice (vratni, grudni ili slabinski dio).

Donji dio madraca građen je od  tvrđe HLADNO LIJEVANE  PJENE – točno programirane gustoće, koja je od presudne važnosti za ortopedsku potporu i stabilizaciju kralježnice, zdjelice, kukova, kostiju i zglobova prilikom spavanja. Kada legnete, stvara se jedinstveni  ortopedski otisak Vašeg tijela obzirom na Vašu težinu, tako da Vaša kralježnica uvijek bude u stabilnoj fiziološkoj ravnini, što je važno za prevenciju bolnih sindroma (laboratorij Satra Technology iz Londona – ispitivanje kvalitete namještaja).

Između MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA i HLADNO LIJEVANE  PJENE, tvornički je implementirana aktivna jezgra od 12 vrsta USITNJENIH ENERGETSKIH KRISTALA I MINERALA sa inovativnim patentiranim nosačima, koji služe za automatsko čišćenje i obnavljanje kristala. Kristali oko tijela stvaraju POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje preko vegetativnog živčanog sustava omogućuju  podizanje protoka energije cijelog tijela. Kada tijelo ima slabiji protok energije, frekvencije kristala potiču podizanje energije organizma do fiziološkog optimuma, a kada je tijelo energetski stabilno, frekvencije kristala ne mogu agresivno utjecati na organizam prejakom energijom, jer su kompatibilne sa fiziološkim frekvencijama organizma. TO ZNAČI DA VAŠE TIJELO UZIMA I PRIMA POZITIVNI ENERGETSKI IMPULS SAMO KADA JE TO POTREBNO. ZATO KRISTALOTERAPIJA PREDSTAVLJA JEDINSTVENU TEHNOLOGIJU REHABILITACIJE I POMLAĐIVANJA ORGANIZMA, KOJA UJEDNO OMOGUĆUJE I NAJBOLJI MOGUĆI ODMOR.

To je posebno važno kod NEPOKRETNIH I TEŠKO POKRETNIH OSOBA, koje su osuđene veliki dio svog života provoditi u krevetu. Pošto su takve osobe uglavnom energetski vrlo slabe, podizanje protoka energije svih organa i organskih sustava pozitivnom energijom kristala, za njih predstavlja veliku dobrobit  (CERTIFIKAT BION – Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju).

Kombinacija kristalne strukture MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA i UGRAĐENE KRISTALO – MINERALNE SMJESE, PRETVARA OVAJ MADRAC U NAJJAČU MOGUĆU ZAŠTITU LJUDSKOG TIJELA OD ŠTETNIH ZRAČENJA. Zahvaljujući madracu, sada je MJESTO SPAVANJA ZAŠTIĆENO OD ŠTETNIH ZRAČENJA TEHNIČKIH UREĐAJA (mobiteli, računala, repetitori, WI-FI RUTERI, 4G, 5G mreža, utičnice, sateliti, trafostanice, mikrovalne pećnice, dalekovodi i sl.) ali i štetnih zračenja PODZEMNIH VODA i ostalih geopatogenih zračenja. Tako su neutralizirani VELIKI KRADLJIVCI VAŠE ENERGIJE prilikom spavanja, to može pomoći da bolje spavate, imate više energije i jači imuni sustav (certifikat HUPED i EUNES – certificirana iznadprosječna zaštita madraca preko 80%-90%).

ANTIDEKUBITALNI MADRAC presvučen je specijalnom visoko-kvalitetnom ANTI- DEKUBITALNOM NAVLAKOM koja ne propušta tekućine i urin, a propušta zrak, tako da se pacijent može hraniti i piti u krevetu, može obavljati veliku ili malu nuždu u krevetu, i ukoliko dođe do izlijevanja tekućina na madrac, on se ne može uništiti zahvaljujući tome što je presvlaka VODO-NEPROPUSNA.  Sa druge strane ANTI-DEKUBITALNA NAVLAKA – DIŠE, i tako čini madrac prozračnim. Uz termo-senzibilnost samog ANTI-DEKUBITALNOG MATERIJALA, ovo je još jedna bitna karakteristika koja NE PODRŽAVA RAZVOJ DEKUBITUSA.

ANTIDEKUBITALNI MADRAC MEDI PUR – HOSPITAL EXCLUSIVE namijenjen je za prevenciju dekubitusa kod pacijenata s prosječnim rizikom, te pacijenata s dekubitusom do III. stupnja.

ANTIDEKUBITALNA INCO PRESVLAKA

Presvlaka je proizvedena od visoko sofisticiranog materijala koji posjeduje dvosmjernu rastezljivost, antibakterijsko djelovanje, antistatičko djelovanje i smanjuje trenje.

Zrakopropustna  tkanina omogućuje protok zraka, dok istovremeno smanjuje znojenje kože, što je izuzetno važan faktor u prevenciji dekubitusa. Vodonepropusnost presvlake štiti i osigurava dugovječnost jezgre madraca.

Kroz tehnološki proces izrade, materijal tkanine je obogaćen dodacima koji sprečavaju razvoj bakterija. Zaštitna presvlaka koristi se za sve tipove antidekubitalnih madraca i   nadmadraca namjenjenih zdravstvenim ustanovama i zdravstvenoj njezi pacijenata kod kuće.

Madraci i nadmadraci vrlo su izdržljivi i dugovječni. Održavanje je vrlo jednostavno. Presvlaku pošpricate sa antiseptikom i jednostavno pobrišete čistom krpom. Preko presvlake stavite čistu plahtu i ANTIDEKUBITALNI MADRAC spreman je za korištenje. Preporučeni interval zamjene madraca iznosi 8 do 10 godina.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE ANTIDEKUBITALNOG MADRACA MEDI PUR – HOSPITAL EXCLUSIVE

HRVATSKI  PROIZVOD

ANTIDEKUBITALNA “INCO” PRESVLAKA – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 95 stupnjeva C, te se može STERILIZIRATI na 130 stupnjeva C.  Svakodnevno održavanje je jednostavno – površina madraca pošprica se antiseptikom i pobriše sa čistom krpom.

VISINA MADRACA – 15cm, 20cm, 25cm, 30cm

TVRDOĆA:  niti tvrd, niti mekan.  Ocjenjuju ga kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju  tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace

PODNICA:  prozračna podnica

DOSTUPNE DIMENZIJE:  sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi

ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana

PLAĆANJE NA RATE:  12, 24, 36, obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

 

Antidekubitalni Madrac MEDI PUR – HOSPITAL EXCLUSIVE isključivo se radi individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog antidekubitalni madrac MEDI PUR – HOSPITAL EXCLUSIVE prema željenim mjerama pozivom na broj +385 92 356 5978 ili pošaljite upit putem dolje priloženog obrasca.

 

Kontakt Forma - Antidekubitalni Madrac MEDI PUR - HOSPITAL EXCLUSIVE
Izaberite opciju.
Visina

15cm
Zbog strukture madraca obavezna je prozračna podnica.

Dimenzije

Sve izvan-standardne i standardne veličine, prema želji klijenata.

Tvrdoća

Srednja tvrdoća, niti pretvrd, niti premekan.

Održavanje

Presvlaka sa ionima srebra AG+ ima patent zatvarač.
Vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30°C.