,

Antidekubitalni Madrac MEDI PUR – HOSPITAL

ANTIDEKUBITALNI  MADRAC SA 5 ZAŠTITNIH UČINAKA ZA ZDRAVLJE PACIJENTA:

* ortopedska i anatomska zaštita kralježnice, kukova, kosti, zglobova i cirkulacije

* antidekubitalna “inko” presvlaka koja propušta zrak, a ne propušta tekućine

* ortopedska i anatomska zaštita kralježnice, kukova, kosti, zglobova i cirkulacije

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama POZITRONA PLUS

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja uz tehnologiju POZITRON PLUS

ANTIDEKUBITALNE KARAKTERISTIKE MADRACA

Proizveden je iz 5 cm čistog MEDICINSKOG TERMO-SENZIBILNOG MEDI PUR MATERIJALA. To je idealan ANTIDEKUBITALNI MATERIJAL, zato što otklanja pritisak tijela o podlogu, održava slobodnu mikro-cirkulaciju krvi i limfe, čuva toplinu tijela i ne dozvoljava nastanjivanje biološkim agensima.

Bitan je za ekstremno bolji  protok mikro-cirkulcije krvi i limfe, i vrhunsku REHABILITACIJU DISKUSA između kralježaka prilikom spavanja, što BITNO SMANJUJE UČESTALOST BOLNIH SINDROMA KRALJEŽNICE. Ujedno madrac fantastično umanjuje težinu i pritisak Vašeg tijela o podlogu,  pa nema žuljanja dok spavate, a to omogućuje puno rjeđe okretanje tokom sna, što  znači da se za oko 70% rjeđe budite, pa se daleko bolje naspavate i odmorite, za razliku od većine drugih modela madraca na tržištu.

Mnoge žene sa velikim grudima na većini madraca nikada ne mogu spavati na trbuhu, jer su grudi previše pritisnute o podlogu. Zahvaljujući vrhunskoj termo-senzibilnosti od sada  je i ženama spavanje na trbuhu  OMOGUĆENO na MADRACU MEDI PUR – HOSPITAL. MEDI PUR madraci upisani su na listu MEDICINSKIH PROIZVODA (rješenje HALMED-a).

Svojstvo TERMO-SENZIBILNOG MEDI PUR MATERIJALA da umanjuje pritisak podloge na tijelo, prepoznato je posebno u bolničkim okolnostima: kod prevencije dekubitusa nepokretnih i teško pokretnih bolesnika, i svih osoba koje imaju tegobe s bolnim sindromima kralježnice (vratni, grudni ili slabinski dio).

Donji dio madraca građen je od  tvrđe HLADNO LIJEVANE  PJENE – točno programirane gustoće, koja je od presudne važnosti za ortopedsku potporu i stabilizaciju kralježnice, zdjelice, kukova, kostiju i zglobova prilikom spavanja. Kada legnete, stvara se jedinstveni  ortopedski otisak Vašeg tijela obzirom na Vašu težinu, tako da Vaša kralježnica uvijek bude u stabilnoj fiziološkoj ravnini, što je važno za prevenciju bolnih sindroma (laboratorij Satra Technology iz Londona – ispitivanje kvalitete namještaja).

 

ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA

.UZ NARUDŽBU MADRACA DOBIVATE VRLO VRIJEDNU ZAŠTITU ZA MJESTO SPAVANJA POZITRON PLUS.

 

Ekskluzivna DODANA VRIJEDNOST koju dobivate kupovinom ovog modela madraca je vrlo VRIJEDAN POKLON – POZITRON PLUS sa radijusom djelovanja od 5 metara (više na www.pozitronplus.com), za spavaću sobu u kojoj leži pacijent. Zahvaljujući TEHNOLOGIJI POZITRON PLUS, tako je  MJESTO SPAVANJA PACIJENTA ZAŠTIĆENO OD ŠTETNIH ZRAČENJA TEHNIČKIH UREĐAJA (mobiteli, računala, repetitori, WI-FI RUTERI, 4G, 5G mreža, utičnice, sateliti, trafostanice, mikrovalne pećnice, dalekovodi i sl.) ali i štetnih zračenja PODZEMNIH VODA i ostalih geopatogenih zračenja. Tako su neutralizirani VELIKI KRADLJIVCI VAŠE ENERGIJE prilikom spavanja, bolje se spava, imate više energije i jačate imuni sustav (certifikat HUPED i EUNES – certificirana iznadprosječna zaštita madraca preko 80%-90%).

ANTIDEKUBITALNI MADRAC presvučen je ANTI- DEKUBITALNOM NAVLAKOM, koja ne propušta tekućine i urin, a propušta zrak, tako da se pacijent može hraniti i piti u krevetu, može obavljati veliku ili malu nuždu u krevetu, i ukoliko dođe do izlijevanja tekućina na madrac, on se ne može uništiti zahvaljujući tome što je VODO-NEPROPUSTAN. Sa druge strane ANTI-DEKUBITALNA NAVLAKA – DIŠE, i tako čini madrac prozračnim. Uz termo-senzibilnost  MEDI PUR MATERIJALA, ovo je još jedna bitna karakteristika koja NE PODRŽAVA RAZVOJ DEKUBITUSA.

ANTIDEKUBITALNI MADRAC MEDI PUR – HOSPITAL namijenjen je za prevenciju dekubitusa kod pacijenata s prosječnim rizikom, te pacijenata s dekubitusom do III. stupnja.

ANTIDEKUBITALNA INCO PRESVLAKA

Presvlaka je proizvedena od visoko sofisticiranog materijala koji posjeduje dvosmjernu rastezljivost, antibakterijsko djelovanje, antistatičko djelovanje i smanjuje trenje.

Zrakopropustna  tkanina omogućuje protok zraka, dok istovremeno smanjuje znojenje kože, što je izuzetno važan faktor u prevenciji dekubitusa. Vodonepropusnost presvlake štiti i osigurava dugovječnost jezgre madraca.

Kroz tehnološki proces izrade, materijal tkanine je obogaćen dodacima koji sprečavaju razvoj bakterija. Zaštitna presvlaka koristi se za sve tipove antidekubitalnih madraca i nadmadraca namjenjenih zdravstvenim ustanovama i zdravstvenoj njezi pacijenata kod kuće.

Madraci i nadmadraci vrlo su izdržljivi i dugovječni. Održavanje je vrlo jednostavno. Presvlaku pošpricate sa antiseptikom i jednostavno pobrišete čistom krpom. Preko presvlake stavite čistu plahtu i ANTIDEKUBITALNI MADRAC spreman je za korištenje. Preporučeni interval zamjene madraca iznosi 7 do 10 godina.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE ANTIDEKUBITALNOG MADRACA MEDI PUR – HOSPITAL

HRVATSKI  PROIZVOD

ANTIDEKUBITALNA “INCO” PRESVLAKA – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 95 stupnjeva C, te se može STERILIZIRATI na 130 stupnjeva C.  Svakodnevno održavanje je jednostavno – površina madraca pošprica se antiseptikom i pobriše sa čistom krpom.

VISINA MADRACA – 15cm, 20cm, 25cm, 30cm

TVRDOĆA:  niti tvrd, niti mekan.  Ocjenjuju  ga  kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju  tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace

PODNICA:  prozračna podnica

DOSTUPNE DIMENZIJE:  sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi

POKLON: uz narudžbu madraca dobivate na poklon POZITRON PLUS URED (radijus zaštitnog djelovanja 5 METARA)

ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana

PLAĆANJE NA RATE:  12, 24, 36, obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

 

Antidekubitalni Madrac MEDI PUR – HOSPITAL isključivo se radi individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog antidekubitalni madrac MEDI PUR – HOSPITAL prema željenim mjerama pozivom na broj +385 92 356 5978 ili pošaljite upit putem dolje priloženog obrasca.

 

Kontakt Forma - Antidekubitalni Madrac MEDI PUR - HOSPITAL
Izaberite opciju.
Visina

15cm
Zbog strukture madraca obavezna je prozračna podnica.

Dimenzije

Sve izvan-standardne i standardne veličine, prema želji klijenata.

Tvrdoća

Srednja tvrdoća, niti pretvrd, niti premekan.

Održavanje

Antidekubitalna INCO presvlaka ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 60°C. Svakodnevno održavanje je jednostavno – površina madraca pošprica se antiseptikom i pobriše sa čistom krpom.