Madrac MEDI PUR – SUPERIOR

ORTOPEDSKI MADRAC SA 5 ZAŠTITNIH UČINAKA NA VAŠE ZDRAVLJE:

* ortopedska i anatomska zaštita kralježnice, kukova, kosti, zglobova i cirkulacije

* antialergijska, antibakterijska i antigrinja zaštita sa IONIMA SREBRA (AG+)

* anti-statički učinak, neutralizacija nakupljenog statičkog elektriciteta tijela

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama POZITRONA PLUS

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja uz tehnologiju POZITRON PLUS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

ORTOPEDSKA ZAŠTITA KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE

Gornji dio madraca MEDI PUR-SUPERIOR proizveden je od 5cm termo-senzibilnog ortopedskog MEDI PUR materijala. Omogućuje najbolji mogući protok mikrocirkulacije krvi i limfe te vrhunsku rehabilitaciju diskusa između kralježaka. To bitno umanjuje mogućnost razvijanja bolnih sindroma kralježnice. Također, MEDI PUR materijal je zaslužan da uopće ne osjećate kada se vaš partner pomiče na madracu ili okreće u snu. Ujedno, madrac MEDI PUR-SUPERIOR izvrsno amortizira težinu i pritisak vašeg tijela pa nema žuljanja dok spavate. To omogućuje rjeđe okretanje tokom sna, što znači da su noćna mikro-buđenja za oko 70% rjeđa te se daleko bolje naspavate i odmorite.

Mnoge žene sa velikim grudima na većini postojećih madraca teže spavaju na trbuhu, jer su grudi previše pritisnute o podlogu. Zahvaljujući vrhunskoj termo-senzibilnosti MEDI PUR materijala, žene bez ikakvog problema od sada mogu spavati i na trbuhu. Skupina medicinskih proizvoda – MEDI PUR MEDI  upisana je na listu medicinskih proizvoda – rješenje HALMED-a.

Donji dio madraca građen je od tvrđe hladno lijevane pjene koja je od presudne važnosti za ortopedsku potporu i stabilizaciju kralježnice, zdjelice, kukova, kostiju i zglobova prilikom spavanja. Kada legnete, stvara se jedinstveni ortopedski otisak vašeg tijela točno prema vašoj težini. Tako će vaša kralježnica uvijek biti u stabilnoj fiziološkoj ravnini, što je važno za prevenciju bolnih sindroma (laboratorij Satra Technology iz Londona – ispitivanje kvalitete namještaja).

ZAŠTITA MJESTA SPAVANJA OD PATOGENIH ZRAČENJA

Kombinacija kristalne strukture MEDI PUR materijala i postavljenog Pozitrona Plus pored kreveta u spavaćoj ili dječjoj sobi, pretvara madrac MEDI PUR-SUPERIOR u jednu od najjačih mogućih zaštita vašeg tijela od štetnih zračenja. Zahvaljujući toj kombinaciji, vaše mjesto spavanja zaštićeno je od štetnih zračenja tehničkih uređaja. U prvom redu, to se odnosi na mobitele, računala, repetitore, Wi-Fi rutere 4G-5G mrežu, utičnice pored kreveta, satelite, trafostanice, mikrovalne pećnice, dalekovode i sl. Također, štiti i od štetnih zračenja podzemnih voda i ostalih geopatogenih zračenja (certifikat HUPED i EUNES).

ANTIALERGIJSKA, ANTIBAKTERIJSKA, ANTIFUGNA I ANTIGRINJA ZAŠTITA

Izvana je madrac MEDI PUR-SUPERIOR presvučen specijalnom presvlakom ARGENTUM (AG+) s ionima srebra. Čini izvrsnu zaštitu od izmeta grinja, bakterija, virusa, gljivica i plijesni. Istovremeno je i visoko učinkovita u regulaciji vlage, svježine i suhoće. Srebro od davnina ima isprobane i mnogima poznate terapijske učinke. Npr., Rimljani su kroz stoljeća svojih osvajanja koristili srebrne posude za vodu te se tako čuvali od zaraza. Starim narodima je srebrno grumenje služilo za održavanje kvalitete vode na izvorima. U srednjem vijeku je korištenje srebrnog pribora za jelo mnogima značilo spas od zaraze za vrijeme epidemije kuge.

ZAŠTITA OD NEUGODNIH MIRISA

Presvlaka Argentum (AG+), protkana srebrnim nitima, garancija je potpunog antibakterijskog djelovanja i zaštita od neugodnih mirisa.

ANTI-STATIČKI UČINAK IONA SREBRA (AG+)

S druge strane, srebrne niti omogućuju i antistatičko djelovanje na statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Tako se tijelo u potpunosti uravnotežuje i prazni.

Na taj način madrac MEDI PUR-SUPERIOR zahvaljujući svim gore navedenim osobinama predstavlja zaokruženu cjelinu anatomskog, ortopedskog, antibakterijskog, antialergijskog djelovanja, podizanje protoka energije cijelog organizma i zaštite od patogenih zračenja. Jako je malo proizvoda koji na ovako sveobuhvatan način objedinjuju toliko bitne funkcije za zdravlje organizma.

 

ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA

UZ NARUDŽBU MADRACA DOBIVATE VRLO VRIJEDNU ZAŠTITU ZA MJESTO SPAVANJA – POZITRON PLUS.

 

Svijet se ubrzano mijenja, a ljudski organizam ne stigne se tolikom brzinom prilagoditi novo nastalim uvjetima. Tehnološka revolucija okružila nas je ogromnim brojem tehničkih uređaja koji nam život čine suvremenijim i ljepšim, NO TO JE SA SOBOM DONIJELO I POTENCIJALNE NOVE OPASNOSTI PO NAŠE ZDRAVLJE. Zato je izuzetno važno da barem noću dok spavamo, omogućimo našem tijelu VEĆU SIGURNOST, izvrsnu relaksaciju i regeneraciju organizma.

Narudžbom madraca MEDI PUR-ORTO na poklon dobivate NANO-TECH certificiranu zaštitu od štetnih zračenja – Pozitron Plus za zaštitu mjesta spavanja. Zaštita se postavlja pored kreveta. Ima funkciju neutralizacije patogenog spektra elektromagnetskih zračenja (mobiteli, repetitori, računala, Wi-Fi bežični internet, 4G- 5G mreža, strujni krugovi, utičnice pored kreveta, sateliti i sl.). Također, neutralizira i patogeni spektar prirodnih zračenja da vaš krevet ne bude više postavljen na loše mjesto pod utjecajem zračenja podzemnih voda, Hartmannovog ili Curryevog zračenja. Ujedno Pozitron Plus svojim frekvencijama vrlo stimulativno utječe na vaš vegetativni živčani sustav, preko kojeg podiže protok energije kroz sve organe i organske sustave te tako jača vaš imuni sustav i čini vas otpornijima na mnoge bolesti.

Uz sve nabrojano, POZITRON PLUS postavljen u spavaću ili dječju sobu dodatno odašilje programirane pozitivne energetske frekvencije, te tako doslovno mjesto spavanja ispunjava JAKOM POZITIVNOM ENERGIJOM, koja neutralizira ustajalu negativnu energiju u prostoru. Na taj način pomaže Vam da se osjećate bolje, imate više energije, da budete vedriji, manje napeti, te da se lakše nosite sa stresom i depresijom, uz puno kvalitetniji san.

(više na www.pozitronplus.com)

Pozitron Plus se postavlja pored kreveta. Omogućuje Vam VEĆU SIGURNOST SPAVANJA u okruženju modernih tehnologija, a predstavlja CERTIFICIRANU ZAŠTITU ZA VAŠE MJESTO SPAVANJA.

MEDICINSKI PROIZVOD (Rješenje HALMED, Certifikat INSTITUT BION)

MADRAC MEDI PUR-SUPERIOR jedan je od najudobnijih madraca na hrvatskom tržištu, koji ujedno služi i za preventivnu zaštitu ljudskog zdravlja. Posebno smo ponosni da je od strane HALMEDA (Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode) klasificiran kao MEDICINSKI PROIZVOD – KLASA I, sa čime se može pohvaliti vrlo mali broj madraca na tržištu. Dakle MEDI PUR madraci spadaju u skupinu MEDICINSKI PROIZVOD, koji se može koristiti bez ikakvih ograničenja. Toplo se preporučuje svima – maloj djeci, odraslima, bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu. Kao DOKAZ IZVANSERIJSKE KVALITETE i POTVRDE UČINKOVITOSTI, osim HALMEDA i INSTITUTA BION (Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju) posjeduje još 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA I RJEŠENJA nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EU.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE MADRACA MEDI PUR – SUPERIOR

HRVATSKI PROIZVOD
PRESVLAKA ARGENTUM SA IONIMA SREBRA (AG+) – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30 stupnjeva C
VISINA MADRACA – 15cm, 20cm, 25cm, 30cm
TVRDOĆA MADRACA: niti tvrd, niti mekan. Ocjenjuju ga kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace
PODNICA: pogodne sve vrste podnica, uz preporuku prozračnija podnica
DOSTUPNE DIMENZIJE: sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi

POKLON: uz narudžbu madraca dobivate vrlo vrijedan poklon za zaštitu mjesta spavanja Pozitron Plus
ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana

CIJENA: već od 3.055,00 kn (dostupno isključivo uz AKCIJU: STARO ZA NOVO!)
PLAĆANJE NA RATE: 12, 24, 36 obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

 

EKSKLUZIVNI madrac MEDI PUR – SUPERIOR isključivo je dostupan uz AKCIJU: STARO ZA NOVO! u kojoj se na temelju procjene vašeg starog madraca odobrava dodatno sniženje, i omogućava izbor jednog od tri EKSKLUZIVNA modela ortopedskih madraca sa 5 zaštitnih učinaka na zdravlje čovjeka. Saznajte sve informacije o AKCIJI: STARO ZA NOVO! i zamjeni vašeg starog madraca pozivom na broj +385 95 583 5560, pošaljite upit putem dolje priloženog obrasca ili kliknite na gumb saznajte više.

 

SAZNAJTE VIŠE

 

Kontakt Forma - Madrac MEDI PUR - SUPERIOR
Izaberite opciju.

Visina

15cm, 20cm, 25cm, 30cm
Zbog strukture madraca obavezna je prozračna podnica.

Dimenzije

Sve izvan-standardne i standardne veličine, prema želji klijenata.

Tvrdoća

Niti tvrd, niti mekan.
Ocjenjuju ga kao savršena tvrdoća i korisnici koji preferiraju tvrde i korisnici koji preferiraju mekše madrace.

Održavanje

Presvlaka sa ionima srebra AG+ ima patent zatvarač.
Vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30°C.