Nadmadrac MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA

ORTOPEDSKI NADMADRAC SA 5 ZAŠTITNIH UČINAKA NA VAŠE ZDRAVLJE:

* ortopedska i anatomska zaštita kralježnice, kukova, kosti, zglobova i cirkulacije

* antialergijska, antibakterijska i antigrinja zaštita sa IONIMA SREBRA – AG+

* anti-statički učinak, neutralizacija nakupljenog statičkog elektriciteta tijela

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama terapeutskih kristala

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja (mobiteli, WI-FI, podzemne vode…)

Kategorija:

ORTOPEDSKA ZAŠTITA KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE

NADMADRAC MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA proizveden je od 5 ili 7 cm TERMO-SENZIBILNOG ORTOPEDSKOG MEDI PUR MATERIJALA, koji omogućuje najbolji mogući  protok mikro-cirkulcije  krvi  i limfe, te vrhunsku REHABILITACIJU DISKUSA između kralježaka, što BITNO UMANJUJE  MOGUĆNOST RAZVIJANJA BOLNIH SINDROMA KRALJEŽNICE.  Također, MEDI PUR MATERIJAL je zaslužan  da  uopće ne osjećate  kada  se Vaš partner  pomiče na nadmadracu ili okreće u snu.  Ujedno nadmadrac izvrsno  amortizira  težinu i pritisak Vašeg tijela,  pa nema žuljanja dok spavate, a to omogućuje RJEĐE OKRETANJE TOKOM SNA, što znači da su NOĆNA MIKROBUĐENJA  za oko 70% rjeđa, te se daleko bolje naspavate i odmorite.

Mnoge žene sa velikim grudima na većini postojećih madraca teže spavaju na trbuhu, jer su grudi previše pritisnute o podlogu. Zahvaljujući vrhunskoj termo-senzibilnosti NADMADRACA, žene  bez  ikakvog  problema  od  sada  mogu  spavati  i  na  trbuhu  (MEDI PUR MADRACI  su  upisani na listu MEDICINSKIH  PROIZVODA – rješenje HALMED-a).

ENERGETSKA REHABILITACIJA, REGENERACIJA I POMLAĐIVANJE ORGANIZMA

Terapija organizma fiziološkim frekvencijama KRISTALO – MINERALNE SMJESE

U sredinu nadmadraca, tvornički je implementirana aktivna jezgra od 12 vrsta USITNJENIH TERAPEUTSKIH KRISTALA I MINERALA sa specijalno patentiranim nosačima, koji služe za automatsko čišćenje i obnavljanje kristala.   Kristali  oko tijela stvaraju POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje preko vegetativnog živčanog sustava omogućuju  podizanje protoka energije cijelog tijela. Kada tijelo ima slabiji protok energije, frekvencije kristala potiču podizanje energije organizma do fiziološkog optimuma, a kada je tijelo energetski stabilno, frekvencije kristala ne mogu agresivno utjecati na organizam prejakom energijom, jer su kompatibilne sa fiziološkim frekvencijama organizma. TO ZNAČI  DA VAŠE TIJELO UZIMA I PRIMA POZITIVNI ENERGETSKI IMPULS SAMO KADA JE TO POTREBNO.  ZATO KRISTALOTERAPIJA PREDSTAVLJA JEDINSTVENU TEHNOLOGIJU REHABILITACIJE I POMLAĐIVANJA ORGANIZMA, KOJA UJEDNO OMOGUČUJE I NAJBOLJI MOGUĆI ODMOR, KAKAV DO SADA SIGURNO JOŠ NISTE IMALI PRILIKE DOŽIVJETI. (CERTIFIKAT BION – Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju)

ZAŠTITA MJESTA SPAVANJA OD PATOGENIH ZRAČENJA

Kombinacija kristalne strukture MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA i UGRAĐENE KRISTALO – MINERALNE SMJESE, PRETVARA NADMADRAC-KRISTALOTERAPIJA  U NAJJAČU MOGUĆU ZAŠTITU VAŠEG TIJELA OD ŠTETNIH ZRAČENJA.  Zahvaljujući nadmadracu, sada je VAŠE MJESTO SPAVANJA ZAŠTIĆENO OD ŠTETNIH ZRAČENJA TEHNIČKIH UREĐAJA (mobiteli, računala, repetitori, WI-FI RUTERI, 4G, 5G mreža, utičnice, sateliti, trafostanice, mikrovalne pećnice, dalekovodi i sl.) ali i štetnih zračenja PODZEMNIH VODA i ostalih geopatogenih zračenja (certifikat HUPED i EUNES – certificirana iznadprosječna zaštita madraca preko 80%-90%).

ANTIALERGIJSKA, ANTIBAKTERIJSKA, ANTIFUGNA I ANTIGRINJA ZAŠTITA

Nadmadrac je iz vana presvučen EKSKLUZIVNOM ARGENTUM PRESVLAKOM SA IONIMA SREBRA (Ag+), koja čini izvrsnu zaštitu od izmeta grinja, bakterija, virusa, gljivica i plijesni, te je visoko učinkovita u regulaciji vlage, svježine i suhoće.

Srebro od davnina ima isprobane i mnogima poznate terapijske učinke. Npr. Rimljani su kroz stoljeća svojih osvajanja koristili srebrne posude za vodu u vojnim pohodima,kako bi se branili od zaraze. Starim narodima je srebrno grumenje služilo za održavanje kvalitete vode na  izvorima. U srednjem vijeku je korištenje srebrnog pribora za jelo mnogima značilo spas od zaraze za vrijeme epidemije kuge. Presvlaka ARGENTUM Ag+ protkana srebrnim nitima, garancija  je potpunog antibakterijskog djelovanja i zaštite od neugodnih mirisa.

ANTI-STATIČKI UČINAK IONA SREBRA (AG+)

S druge strane, srebrne niti omogućuju i ANTI-STATIČKO DJELOVANJE na svakodnevno nakupljeni statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana, te se tako tijelo u potpunosti  uravnotežuje i prazni. Na taj način NADMADRAC KRISTALOTERAPIJA, zahvaljujući svim gore navedenim osobinama predstavlja zaokruženu cjelinu anatomskog, ortopedskog, antibakterijskog, antialergijskog djelovanja, podizanje protoka energije cijelog organizma i zaštite od  patogenih zračenja. Jako je malo proizvoda koji na ovako sveobuhvatan način objedinjuju toliko bitne funkcije za zdravlje organizma.

MEDICINSKI PROIZVOD (Rješenje HALMED, Certifikat INSTITUT BION)

NADMADRAC KRISTALOTERAPIJA jedan  je od najudobnijih nadmadraca na hrvatskom  tržištu, koji ujedno  služi  i za  preventivnu  zaštitu  ljudskog zdravlja. Posebno smo ponosni da je od strane HALMEDA (Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode) klasificiran kao MEDICINSKI  PROIZVOD – KLASA I, sa  čime  se  može  pohvaliti  vrlo  mali  broj  nadmadraca na tržištu. Dakle MEDI PUR madraci spadaju u  skupinu MEDICINSKI PROIZVOD, koji se može koristiti bez ikakvih ograničenja.  Toplo se preporuča svima – maloj djeci, odraslima, bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu.  Kao DOKAZ  IZVANSERIJSKE KVALITETE i POTVRDE UČINKOVITOSTI, osim HALMEDA i INSTITUTA BION (institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju) posjeduje još 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA I RJEŠENJA nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EU.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE NADMADRACA MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA

HRVATSKI  PROIZVOD
PRESVLAKA  ARGENTUM – SA  IONIMA  SREBRA (Ag +) – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30 stupnjeva C
VISINA NADMADRACA  – 5, 6, ili 7 cm
TVRDOĆA  NADMADRACA:  niti tvrd, niti mekan, ergonomska tvrdoća za zaštitu kralježnice. Ocjenjuju ga kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju  tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace
POSTAVLJANJE:  Postavlja se na postojeći madrac. Služi kao korektivna podloga Vašeg postojećeg madraca, kojega oplemenjuje sa svim opisanim dodanim vrijednostima, te dobivate iznadprosječnu udobnost spavanja
DOSTUPNE DIMENZIJE:  sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi
ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana
PLAĆANJE NA RATE: 12, 24, 36, obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

 

Nadmadrac MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA isključivo se radi individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama, uzimajući u obzir Vašu konstituciju tijela (težinu i visinu), te prilikom izrade nadmadraca sami birate idealnu tvrdoću, gustoću pjene i idealan ortopedski učinak kao pomoć kod bolnih sindroma kralježnice, išijasa, diskusa, kukova, zglobova, oslabljenih kostiju i slabe cirkulacije. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog terapeutskog nadmadraca prema željenim mjerama pozivom na broj +385 92 356 5978 ili pošaljite upit putem dolje priloženog obrasca.

 

Kontakt Forma - Nadmadrac MEDI PUR - KRISTALOTERAPIJA
Izaberite opciju.
Visina

7 cm
Služi kao korektivna podloga vašeg postojećeg madraca, kojega oplemenjuje sa svim opisanim dodanim vrijednostima te dobivate iznadprosječnu udobnost spavanja.

Dimenzije

Sve izvan-standardne i standardne veličine, prema želji klijenata.

Tvrdoća

Niti tvrd, niti mekan.
Ocjenjuju ga kao savršena tvrdoća i korisnici koji preferiraju tvrde i korisnici koji preferiraju mekše madrace.

Održavanje

Presvlaka sa ionima srebra AG+ ima patent zatvarač.
Vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30°C.

DIMENZIJE (cm)

190/200 x 70 x 5 cm, 190/200 x 80 x 5 cm, 190/200 x 90 x 5 cm, 190/200 x 100 x 5 cm