Nadmadrac MEDI PUR – SUPERIOR

ORTOPEDSKI NADMADRAC SA 5 ZAŠTITNIH UČINAKA NA VAŠE ZDRAVLJE:

* ortopedska i anatomska zaštita kralježnice, kukova, kosti, zglobova i cirkulacije

* antialergijska, antibakterijska i antigrinja zaštita sa IONIMA SREBRA (AG+)

* anti-statički učinak, neutralizacija nakupljenog statičkog elektriciteta tijela

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama POZITRONA PLUS

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja uz tehnologiju POZITRON PLUS

Kategorija:

ORTOPEDSKA ZAŠTITA KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE

NADMADRAC MEDI PUR – SUPERIOR proizveden je od 5 ili 7 cm TERMO-SENZIBILNOG ORTOPEDSKOG MEDI PUR MATERIJALA, koji omogućuje najbolji mogući  protok mikro-cirkulcije  krvi  i limfe, te vrhunsku REHABILITACIJU DISKUSA između kralježaka, što BITNO UMANJUJE  MOGUĆNOST RAZVIJANJA BOLNIH SINDROMA KRALJEŽNICE.  Također, MEDI PUR MATERIJAL je zaslužan  da  uopće ne osjećate  kada  se Vaš partner  pomiče na nadmadracu ili okreće u snu.  Ujedno nadmadrac izvrsno  amortizira  težinu i pritisak Vašeg tijela,  pa nema žuljanja dok spavate, a to omogućuje RJEĐE OKRETANJE TOKOM SNA, što znači da su NOĆNA MIKROBUĐENJA  za oko 70% rjeđa, te se daleko bolje naspavate i odmorite.

ZAŠTITA MJESTA SPAVANJA OD PATOGENIH ZRAČENJA

Kombinacija kristalne strukture MEDI PUR MATERIJALA I POSTAVLJENOG POZITRONA PLUS pored kreveta u spavaćoj ili dječjoj  sobi, PRETVARA NADMADRAC SUPERIOR U JEDNU OD NAJJAČIH  MOGUĆIH ZAŠTITA VAŠEG TIJELA OD ŠTETNIH ZRAČENJA.  Zahvaljujući  toj kombinaciji, VAŠE MJESTO SPAVANJA ZAŠTIĆENO JE OD ŠTETNIH ZRAČENJA TEHNIČKIH UREĐAJA (mobiteli, računala, repetitori, WI-FI RUTERI, 4G, 5G mreža, utičnice pored kreveta, sateliti, trafostanice, mikrovalne pećnice, dalekovodi i sl.) ali i štetnih zračenja PODZEMNIH VODA i ostalih geopatogenih zračenja (certifikat HUPED i EUNES – certificirana iznadprosječna zaštita madraca preko 80%-90%).

ANTIALERGIJSKA, ANTIBAKTERIJSKA, ANTIFUGNA I ANTIGRINJA ZAŠTITA

Nadmadrac je izvana presvučen EKSKLUZIVNOM ARGENTUM PRESVLAKOM SA IONIMA SREBRA (AG+), koja čini izvrsnu zaštitu od izmeta grinja, bakterija, virusa, gljivica i plijesni, te je visoko učinkovita u regulaciji vlage, svježine i suhoće.

Srebro od davnina ima isprobane i mnogima poznate terapijske učinke. Npr. Rimljani su kroz stoljeća svojih osvajanja koristili srebrne posude za vodu u vojnim pohodima,kako bi se branili od zaraze. Starim narodima je srebrno grumenje služilo za održavanje kvalitete vode na  izvorima. U srednjem vijeku je korištenje srebrnog pribora za jelo mnogima značilo spas od zaraze za vrijeme epidemije kuge. Presvlaka ARGENTUM (AG+) protkana srebrnim nitima, garancija  je potpunog antibakterijskog djelovanja i zaštite od neugodnih mirisa.

ZAŠTITA OD NEUGODNIH MIRISA

Višestruko nagrađivana PRESVLAKA ARGENTUM (AG+)  protkana srebrnim nitima, garancija  je potpunog antibakterijskog djelovanja i zaštite od neugodnih mirisa.

ANTI-STATIČKI UČINAK IONA SREBRA (AG+)

S druge strane, srebrne niti omogućuju i ANTI-STATIČKO DJELOVANJE na svakodnevno nakupljeni statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana, te se tako tijelo u potpunosti  uravnotežuje i prazni. Na taj način NADMADRAC SUPERIOR, zahvaljujući svim gore navedenim osobinama predstavlja zaokruženu cjelinu anatomskog, ortopedskog, antibakterijskog, antialergijskog djelovanja, podizanje protoka energije cijelog organizma i zaštite od  patogenih zračenja. Jako je malo proizvoda koji na ovako sveobuhvatan način objedinjuju toliko bitne funkcije za zdravlje organizma, a uz sve to vrlo teško ćete pronaći UDOBNIJI NADMADRAC ZA SPAVANJE.

 

ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA

UZ NARUDŽBU MADRACA DOBIVATE VRLO VRIJEDNU ZAŠTITU ZA MJESTO SPAVANJA – POZITRON PLUS.

 

Svijet se ubrzano mijenja, a ljudski organizam ne stigne se tolikom brzinom prilagoditi novo nastalim uvjetima. Tehnološka revolucija okružila nas je ogromnim brojem tehničkih uređaja koji nam život čine suvremenijim i ljepšim, NO TO JE SA SOBOM DONIJELO I POTENCIJALNE NOVE  OPASNOSTI PO NAŠE ZDRAVLJE. Zato je izuzetno važno da barem noću dok spavamo, omogućimo našem tijelu VEĆU SIGURNOST, izvrsnu relaksaciju i regeneraciju, te da sačuvamo zdravlje i kvalitetu života na zavidnoj razini.

Uz  narudžbu NADMADRACA SUPERIOR, DOBIVA SE NA POKLON POZITRON PLUS 3 metara radijusa, a to madracu daje EKSKLUZIVNU DODANU VRIJEDNOSTprotuvrijednosti 1.065,00 kn!

POZITRON 3 metara  postavlja se na noćni ormarić, stol, ormar ili na pod pored kreveta.  Omogućuje VEĆU SIGURNOST SPAVANJA u okruženju modernih tehnologija, a predstavlja  CERTIFICIRANU ZAŠTITU ZA CIJELU SPAVAĆU ILI DJEČJU SOBU.

POZITRON PLUS – osim što NEUTRALIZIRA PATOGENOST ŠTETNIH ZRAČENJA U PROSTORU, svojim fiziološkim frekvencijama POVEĆAVA I PROTOK ENERGIJE KROZ SVE LJUDSKE ORGANE putem vegetativnog živčanog sustava, te tako pomaže kod PRIRODNOG PODIZANJA OTPORNOSTI ČOVJEKA na patogena zračenja iz okoline.

POZITRON PLUS postavljen u spavaću ili dječju sobu također odašilje programirane pozitivne energetske frekvencije  u radijusu od 3 metara,  te tako prostor oko sebe ispunjava JAKOM POZITIVNOM ENERGIJOM, koja neutralizira ustajalu negativnu energiju u prostoru. Na taj način pomaže Vam da se osjećate bolje, imate više energije, da budete vedriji, puni optimizma, manje napeti, te da se lakše nosite sa stresom i depresijom, uz puno kvalitetniji san (www.pozitronplus.com).

MEDICINSKI PROIZVOD (Rješenje HALMED, Certifikat INSTITUT BION)

NADMADRAC – SUPERIOR jedan je od najudobnijih nadmadraca na hrvatskom  tržištu, koji ujedno  služi  i za  preventivnu  zaštitu  ljudskog zdravlja. Posebno smo ponosni da je od strane HALMEDA (Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode) klasificiran kao MEDICINSKI  PROIZVOD – KLASA I, sa  čime  se  može  pohvaliti  vrlo  mali  broj  nadmadraca na tržištu. Dakle MEDI PUR madraci spadaju u  skupinu MEDICINSKI PROIZVOD, koji se može koristiti bez ikakvih ograničenja.  Toplo se preporuča svima – maloj djeci, odraslima, bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu.  Kao DOKAZ  IZVANSERIJSKE KVALITETE i POTVRDE UČINKOVITOSTI, osim HALMEDA i INSTITUTA BION (institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju) posjeduje još 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA I RJEŠENJA nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EU.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE NADMADRACA MEDI PUR – SUPERIOR

HRVATSKI  PROIZVOD
PRESVLAKA  ARGENTUM – SA  IONIMA  SREBRA (Ag +) – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 30 stupnjeva C
VISINA NADMADRACA  – 5 ili 7 cm
TVRDOĆA  NADMADRACA:  niti tvrd, niti mekan, ergonomska tvrdoća za zaštitu kralježnice. Ocjenjuju ga kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju  tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace
POSTAVLJANJE:  Postavlja se na postojeći madrac. Služi kao korektivna podloga Vašeg postojećeg madraca, kojega oplemenjuje sa svim opisanim dodanim vrijednostima, te dobivate iznadprosječnu udobnost spavanja

POKLON: uz narudžbu nadmadraca dobivate na poklon POZITRON PLUS 3 metara

DOSTUPNE DIMENZIJE:  sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi
ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana
PLAĆANJE NA RATE: 12, 24, 36, obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

 

Nadmadrac MEDI PUR – SUPERIOR isključivo se radi individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama, uzimajući u obzir Vašu konstituciju tijela (težinu i visinu), te prilikom izrade nadmadraca sami birate idealnu tvrdoću, gustoću pjene i idealan ortopedski učinak kao pomoć kod bolnih sindroma kralježnice, išijasa, diskusa, kukova, zglobova, oslabljenih kostiju i slabe cirkulacije. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog terapeutskog nadmadraca prema željenim mjerama pozivom na broj +385 92 356 5978 ili pošaljite upit putem dolje priloženog obrasca.

 

Kontakt Forma - Nadmadrac MEDI PUR - SUPERIOR
Izaberite opciju.
DIMENZIJE (cm)

190/200 x 70 x 5 cm, 190/200 x 80 x 5 cm, 190/200 x 90 x 5 cm, 190/200 x 100 x 5 cm