SET ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA

Već od: 185,81 

KOME JE NAMIJENJEN PODLOŽAK ZA SJEDENJE?
  • svim osobama koje imaju sjedeće radno mjesto
  • vozačima kamiona, autobusa, aviona, taxi vozila,automobila i sl.
  • svim osobama koje se slabo kreću i duže vrijeme provode sjedeći za računalom, TV-om…
  • posebice je potreban muškim osobama, koje imaju problema sa PROSTATOM
  • od izuzetne je pomoći osobama koje imaju problema sa HEMEROIDIMA
  • od velike je pomoći TRUDNICAMA, uvelike olakšava sjedenje
SKU: N/A Kategorija:
ZAŠTITNI PODLOŽAK ZA SJEDENJE – MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA

Podložak je proizveden od TERMOSENZIBILNOG MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA, zahvaljujući kojem dolazi do ravnomjernog raspoređivanja pritiska na čitavu površinu stražnjice dok sjedite, a ne samo na nekoliko najisturenijih točaka zdjelice.

U prvoj fazi medicinski MEDI PUR MATERIJAL najprije se prilagodi težini osobe i omogućuje joj vrlo ugodan, opuštajući osjećaj lakoće sjedenja. U drugoj fazi koja nastupa za 3-5 minuta, toplina tijela dodatno zagrije MEDI PUR MATERIJAL, koji zahvaljujući svojstvu TERMOSENZIBILNOSTI dodatno smekša.

Zahvaljujući tome, mikro cirkulacija krvi i limfe iz zdjelice u noge bude propuštena, pa osoba koja sjedi puno duže efektivnije sjedi, bez trnjenja nogu, bez žuljanja, a radna koncentracija može se povećati za više od 80%.

ZAŠTITNI POTPORANJ ZA LEĐA – MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA

Zadatak potpornja je da fiziološki podupire donji dio leđa, gura LUMBALNI DIO KRALJEŽNICE prema naprijed u njezinu fiziološku “S” poziciju, te na taj način rasterećuje cijeli stup kralježnice. Takvim rasterećenjem donjeg dijela kralježnice, dolazi do opuštanja i smanjivanja napetosti čak i u VRATNOM DIJELU KRALJEŽNICE, te tako omogućuje jedan posebno ugodan osjećaj lakoće sjedenja.

  • POTPORANJ ZA LEĐA koristi se u kombinaciji sa PODLOŠKOM ZA SJEDENJE, a najvažnija uloga mu je da olakšava dugotrajno sjedenje na poslu, kod kuće, u automobilu… svugdje gdje je čovjek prisiljen duže sjediti
  • ima specijaliziranu ortopedsku i ergonomske ulogu, da maksimalno prisiljava kralježnicu da bude u svojoj prirodnoj S poziciji, tj. podržava prirodnu lordozu kralježnice i potiče aktivnu relaksaciju mišića čitavog stupa kralježnice
INOVATIVNE KARAKTERISTIKE – FREKVENCIJSKA MEDICINA
ENERGETSKA REHABILITACIJA, REGENERACIJA I POMLAĐIVANJE ORGANIZMA

(najzastupljeniji kristali u smjesi: gorski kristal, šungit, citrin, sodalit, garnet, apatit…)

U unutrašnjost leđnog potpornja i podloška za sjedenje tvornički je implementirana jezgra od 12 vrsta USITNJENIH TERAPEUTSKIH KRISTALA I MINERALA sa specijalno patentiranim reparatorima. Reparatori su posebni nosači, koji omogućuju trajno čišćenje i regeneraciju kristala unutar samog materijala, zato nije potrebno SET ZA SJEDENJE nositi na sunčanje. Zahvaljujući njima terapeutska svojstva KRISTALOTERAPIJE ne troše se s vremenom, nego ostaju trajno prisutna, dulje od 15 godina.

FREKVENCIJE KRISTALA oko tijela stvaraju FIZIOLOŠKO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE (55 – 70 mikroampera), koje preko pozitivne stimulacije vegetativnog živčanog sustava omogućuje podizanje protoka energije svih organa i organskih sustava. Ukoliko postoje blokade protoka energije u pojedinom organskom sustavu, tendencija fizioloških vibracija kristalo mineralne smjese je razbijanje blokada i uspostavljanje normalnog protoka energije kroz taj organski sustav ili organ. VAŠE TIJELO UZIMA I PRIMA POZITIVNI ENERGETSKI IMPULS SAMO KADA MU JE TO POTREBNO, odnosno samo kada Vam je protok energije slabiji. ZATO SET ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE – KRISTALOTERAPIJA PREDSTAVLJA JEDINSTVENU TEHNOLOGIJU VRHUNSKE RELAKSACIJE, REGENERACIJE, REHABILITACIJE I POMLAĐIVANJA ORGANIZMA ZA VRIJEME SJEDENJA 4-8 SATI NA RADNOM MJESTU. SVE TO UJEDNO OMOGUĆUJE PUNO BOLJI I PRODUKTIVNIJI RADNI UČINAK, UZ PREVENTIVNU ZAŠTITU ZDRAVLJA (ZNANSTVENI CERTIFIKAT BION – Znanstveni Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju BION -Ljubljana – odrađen znanstveni rad i testiranje u Znanstvenom Institutu koji potvrđuje terapeutski učinak frekvencija kristalo-mineralne smjese na podizanje protoka energije organizma).

Početkom korištenja SET ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA pojačava protok energije kroz sve energetske centre u ljudskom organizmu. Pozitivna energetska vibracija kristalo-mineralne smjese prenosi se na 65% tekućine u našem organizmu (cca. 65% ukupne mase ljudskog tijela čine tekućine) i putem tjelesnih tekućina terapeutske vibracije kristala utječu na stabilizaciju prepodraženog vegetativnog živčanog sustava čovjeka i snažno stimuliraju imunološki, obrambeni sustav. SJEDENJEM NA SETU MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA, ljudi koji energetski nisu dobro, vrlo brzo mogu osjetiti da se u tijelu javljaju određene senzacije kao što su: osjećaj mira, psihičko olakšanje, toplina u dlanovima i stopalima, ugodno mravinjanje mišića, smirenost, opuštenost, ugoda i sl. Moguće je čak i otpuštanje nakupljene psihičke emotivne napetosti, pojačava se psiho-fizička relaksacija tijela i uma (pomaže kod anksioznosti i anksio – depresivnih sindroma). Obzirom da fiziološka vibracija kristalo mineralne smjese ima zadatak pojačati protok energije i razbiti energetske blokade u organizmu, ona rekanalizira slabe točke u organizmu i ponovo uspostavlja normalan protok energije. To pomaže organizmu da postane energetski jači i otporniji na razne vanjske utjecaje, što omogućuje bitno umanjiti kronični umor i psihičku iscrpljenost organizma.

Budući da kristali nastaju isključivo samo na energetski zdravim mjestima na Zemlji, kada sjedite na SETU ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE – KRISTALOTERAPIJA, automatski SJEDITE NA ENERGETSKI JAKO DOBROM MJESTU. Kroz više mjeseci svakodnevnog korištenja to pomaže Vašem tijelu da energetski i imunološki ojača, te se tako prirodnim putem lakše brani od mnogih zdravstvenih tegoba i bolesti, ali i od patogenih zračenja iz naše okoline. Zahvaljujući tome, SJEDENJE NA ORTOPEDSKOM SETU – KRISTALOTERAPIJA rezultira većom staničnom razinom kisika, kao i podizanjem i stabilizacijom opće energetske razine tijela – cirkulacija krvi i limfe u organizmu znatno je poboljšana, što pomaže kod bržeg oporavka od bolesti, kroničnog umora, neuroloških smetnji, psihičke iscrpljenosti, anksioznosti, depresije, kao i kod iscrpljenosti zbog povećanih fizičkih napora, i upala mišića kod sportaša.

Radi se o INOVATIVNOM, SOFISTICIRANOM PROIZVODU, koji u ova današnja NESTABILNA I NAPETA VREMENA, MOŽE BITI OD VELIKE KORISTI BAŠ SVAKOME OD NAS.

ZNANSTVENO UTEMELJEN DOKAZ TERAPEUTSKOG UČINKA

Da ova vrhunska beneficija KRISTALOTERAPIJE ima vrlo čvrsti temelj, dokazali smo testiranjem proizvoda u ZNANSTVENOM INSTITUTU BION – LJUBLJANA ( Znanstveni Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju). Tako je odrađen pravi ZNANSTVENI RAD, koji je elaboriran sa rezultatima testiranja, tablicama, grafikonima, krivuljarnim usporedbama i zaključcima, te je tako KRISTALOTERAPIJA dobila ZNANSTVENI CERTIFIKAT POZITIVNOG TERAPEUTSKOG UTJECAJA KRISTALO-MINERALNE SMJESE NA ZDRAVLJE LJUDI, KOJI VRIJEDI U ZNANSTVENIM I MEDICINSKIM KRUGOVIMA.

ZAŠTITA RADNOG MJESTA OD PATOGENIH ZRAČENJA

Kada se postavi SET ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE – MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA na radni stolac, već samo zahvaljujući specifičnoj kristalnoj strukturi MEDI PUR MATERIJALA postiže se zaštita od tehničkih i prirodnih patogenih zračenja do 45%. Sa dodatno implementiranom KRISTALOMINERALNOM SMJESOM postotak zaštite diže se na impresivnih 8090%. Tako da kombinacijom kristalne strukture samog MEDI PUR MATERIJALA i IMPLEMENTIRANE KRISTALO MINERALNE SMJESE, DOBIVATE NAJJAČU MOGUĆU ZAŠTITU VAŠEG TIJELA OD PATOGENIH ZRAČENJA IZ VAŠE OKOLINE. Zahvaljujući tome, sada je VAŠE MJESTO SJEDENJA ZAŠTIĆENO OD PATOGENIH ZRAČENJA TEHNIČKIH UREĐAJA (mobiteli, računala, repetitori, WI-FI routeri, 4G-5G mreža, utičnice pored kreveta, sateliti, trafostanice, mikrovalne pećnice, dalekovodi i sl.) ali i patogenih zračenja PODZEMNIH VODA i ostalih geopatogenih zračenja (CERTIFIKATIHUPED i EUNES – certificirana iznadprosječna zaštita madraca od 80%90% zaštite ljudskog organizma, kako za koju kategoriju zračenja).

Vrhunska zaštita koju pruža KRISTALO-MINERALNA SMJESA (12 terapeutskih kristala i minerala) u kombinaciji sa MEDI PUR MATERIJALOM iznosi otprilike JEDAN METAR oko osobe koja sjedi. To je sasvim dovoljno za Vašu besprijekornu sigurnost kroz cijelo vrijeme sjedenja na tom mjestu, rjeđe su faze kroničnog umora, što omogućuje daleko kvalitetniji i bolji radni učinak uz odličnu rehabilitaciju duha i tijela za vrijeme sjedenja.

Zahvaljujući ZAŠTITI OD PATOGENIH ZRAČENJA NA RADNOM MJESTU (TO SU U STVARI NAJVEĆI KRADLJIVCI VAŠE ENERGIJE DOK SJEDITE), izlažete se daleko manjoj opasnosti da je i Vaš stolac postavljen na “ENERGETSKI JAKO LOŠEM MJESTU” (npr. preko Vašeg radnog mjesta prolazi podzemni vodeni tok, ili postoji Hartmannov ili Curryev čvor, utičnice, mobitel i laptop na stolu, utjecaj 5G mreže, WI-FI signala ili repetitora i sl…). Ukoliko se na Vašem radnom mjestu i nalazi zračenje podzemnog vodenog toka, i ukoliko su u Vašem uredu jaka patogena zračenja tehničkih uređaja – zahvaljujući SETU ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE – KRISTALOTERAPIJA na kojem sjedite VI STE SOLIDNO ZAŠTIČENI i bitno je umanjen njihov patogeni učinak na Vaš organizam. Tako Vam je omogućeno SJEDENJE U SIGURNOJ ZONI, što dodatno uvelike doprinosi vašem radnom učinku, i dugoročnoj preventivnoj zaštiti Vašeg zdravlja. No još važniji je PREVENTIVNI UČINAK U SMISLU ZAŠTITE OD PREVELIKE POTROŠNJE VAŠE ENERGIJE DOK RADITE (imuni sustav može odmoriti jer ne mora trošiti dodatnu energiju na agresivne frekvencije koje prepoznaje kao nešto neprirodno), što će dugoročno pomoći zaštititi Vaš organizam od velikog broja psihičkih i fizičkih zdravstvenih poremećaja, bolesnih stanja, somatizacija, pa mogućih i težih kancerogenih oboljenja.

U prvoj polovici 20. stoljeća smatralo se ukoliko je čovjek svakodnevno izložen štetnim zračenjima, da mogući period do pojavljivanja ozbiljnijih zdravstvenih poremećaja traje između 8 i 10 godina. Danas se smatra da je taj period bitno skraćen, jer smo izloženi daleko jačim tehničkim elektromagnetskim zračenjima, koja samo dodatno pojačavaju štetnost prirodnih geopatogenih zračenja. Znanstvenici diljem svijeta koji proučavaju utjecaj štetnosti na zdravlje ljudi (prof. dr. sc OLLE JOHANSSONKAROLINSKI INSTITUT STOCKHOLM, ŠVEDSKA, dr. DEVRA DAVIS ravnateljica Centra za Onkologiju okoliša, epidemiolog, toksikolog Pittsburg SAD i mnogi drugi, te pojedini hrvatski priznati liječnici – kliničari Onkolozi (prim. prof. dr. Egidio Čepulić) zauzimaju stav da mnoge bolesti ljudi, životinja i biljaka imaju svoj primarni uzrok u dužoj izloženosti raznim patogenim zračenjima, koja energetski iscrpljuju organizam (jer se imuni sustav konstantno mora truditi zaštititi organizam od neprirodnih frekvencija koje prepoznaje kao agresivnu energiju i trudi se zaštititi organizam od istih) i na taj način energetski oslabljen organizam postaje bitno osjetljiviji na mnoga oboljenja. Na radnom mjestu dodatni problem predstavlja izloženost štetnom zračenju elektroničkih uređaja, i bežičnih tehnologija (repetitori, sateliti, WI-FI 4G-5G mreža, računala, mobiteli…) bez kojih je nemoguće zamisliti današnji moderan način života. Fiksno računalo je poseban problem jer uz svoje zračenje kao tehničkog uređaja, uz sebe nosi i još nekoliko dodatnih uređaja, koji imaju svoje kablove, a svi se oni nalaze koncentrirani na jednom mjestu gdje čovjek sjedi satima na istom mjestu (danima i godinama). Tako se upravo na tom mjestu koncentrira jako elektro-magnetsko polje, koje jednim dijelom štetno utječe na naše tijelo i malo po malo energetski i imunitetno nas oslabljuje.

Mnoga istraživanja već su utvrdila da osobe koje rade u kancelarijama, gdje veći dio radnog dana provedu sjedeći za računalom (a pored nas je uvijek i mobilni telefon) predstavljaju veliku rizičnu grupu ljudi, koja zbog izloženosti mješovitim izvorima štetnih zračenja mogu kao posljedicu imati razne tjelesne, psihičke i neurološke smetnje, a nakon više godina izloženosti moguća su i teža oboljenja. Dakle, tehnički uređaji na radnom mjestu (produžni kablovi, utičnice, računala, printeri, skeneri, telefoni, radio aparati, stolne lampe, kava aparati, bežične tehnologije, repetitori itd…) u kombinaciji s prirodnim štetnim geopatogenim zračenjima, čine problem puno većim. To se događa zato što elektromagnetsko polje koje zrači iz električnih uređaja, pospješuje jačanje prirodnih štetnih zračenja i pojačava snagu njihovog djelovanja. Kada spavamo na štetnom čvoru ili podzemnom vodenom toku, naše tijelo se može razboljeti na onom mjestu gdje je štetni čvor lociran, odnosno na sjecištima štetnih linija zračenja (crna točka ili točka karcinoma). Međutim KOD SJEDENJA cijelo tijelo je ozračeno, a onaj dio tijela gdje smo najslabiji, prvi će popustiti, može oboljeti i mogu se razviti ozbiljnije zdravstvene komplikacije.

KOD ŽENA najčešće opisane moguće komplikacije mogu biti glavobolje (migrene), želučane tegobe- gastritis, anksio – depresivni poremećaji, slabija cirkulacija, oboljenja štitne žlijezde, ozbiljnija oboljenja dojki, maternice i jajnika.

KOD MUŠKARACA najčešće opisane komplikacije mogu biti pojačana razdražljivost i nervoza, kronični umor, srčane smetnje, te ozbiljnija oboljenja debelog crijeva, pluća, gušterače i prostate.

Postavljanje SETA ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE – MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA na sjedeće radno mjesto ima visoku zaštitnu preventivnu vrijednost. Osim zaštite zdravlja, intenzivno ćete povećati ugodu sjedenja, uz zapaženo podizanje radnog učinka.

MEDICINSKI TERAPEUTSKI PROIZVOD
(RJEŠENJE HALMED, CERTIFIKAT ZNANSTVENI INSTITUT BION)

SET ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA jedinstven je proizvod za dugoročnu preventivnu zaštitu PSIHO – FIZIČKOG ZDRAVLJA ČOVJEKA, I TO NA RADNOM MJESTU. Zahvaljujući velikom broju pozitivnih karakteristika, doslovno predstavlja i JEDINSTVENU MEDICINSKU TERAPIJU, koja je trajno ugrađena u VAŠ RADNI STOLAC, te ju koristite svaki dan kada sjednete na svoje radno mjesto. Posebno smo ponosni da je od strane HALMEDA (Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode) skupina medicinskih proizvoda MEDI PUR klasificirana kao MEDICINSKI PROIZVOD – KLASA I, sa čime se može pohvaliti vrlo mali broj proizvoda na tržištu. Zato MEDI PUR PROIZVODI imaju visoku vrijednost, a spadaju u skupinu MEDICINSKI PROIZVOD, koji se može koristiti bez ikakvih ograničenja.

Kao DOKAZ IZVANSERIJSKE KVALITETE I POTVRDE UČINKOVITOSTI, osim HALMEDA i INSTITUTA BION (Znanstveni Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju) posjeduje još 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, NAGRADA SA SAJMOVA INOVACIJA I RJEŠENJA nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EUROPSKE UNIJE.

PROIZVODI

SJEDALICA + POTPORANJ, SJEDALICA, LEĐNI POTPORANJ