Set Za Ortopedsko Sjedenje MEDI PUR – SUPERIOR

Već od: 127,00 

KOME JE NAMJENJEN PODLOŽAK ZA SJEDENJE?

  • svim osobama koje imaju sjedeće radno mjesto
  • vozačima kamiona, autobusa, aviona, taxi vozila,automobila i sl.
  • svim osobama koje se slabo kreću i duže vrijeme provode sjedeći za računalom, TV-om…
  • posebice je potreban muškim osobama, koje imaju problema sa PROSTATOM
  • od izuzetne je pomoći osobama koje imaju problema sa HEMEROIDIMA
  • od velike je pomoći TRUDNICAMA, uvelike olakšava sjedenje
SKU: N/A Kategorija:

ZAŠTITNI PODLOŽAK ZA SJEDENJE – MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA

Podložak je proizveden od TERMOSENZIBILNOG MEDICINSKOG MEDI PUR MATERIJALA, zahvaljujući kojem dolazi do ravnomjernog raspoređivanja pritiska na čitavu površinu stražnjice dok sjedite, a ne samo na nekoliko najisturenijih točaka zdjelice.

U prvoj fazi medicinski MEDI PUR MATERIJAL najprije se prilagodi težini osobe i omogućuje joj vrlo ugodan, opuštajući osjećaj lakoće sjedenja.

U drugoj fazi koja nastupa za 3-5 minuta, toplina tijela dodatno zagrije MEDI PUR MATERIJAL, koji zahvaljujući svojstvu TERMOSENZIBILNOSTI dodatno smekša. Zahvaljujući tome, mikro cirkulacija krvi i limfe iz zdjelice u noge bude propuštena, pa osoba koja sjedi puno duže efektivnije sjedi, bez trnjenja nogu, bez žuljanja, a radna koncentracija može se povećati za više od 80%.

ZAŠTITNI POTPORANJ ZA LEĐA – MEDI PUR SUPERIOR

Zadatak potpornja je da fiziološki podupire donji dio leđa, gura LUMBALNI DIO KRALJEŽNICE prema naprijed u njezinu fiziološku “S” poziciju, te na taj način rasterećuje cijeli stup kralježnice. Takvim rasterećenjem donjeg dijela kralježnice, dolazi do opuštanja i smanjivanja napetosti čak i u VRATNOM DIJELU KRALJEŽNICE, te tako omogućuje jedan posebno ugodan osjećaj lakoće sjedenja.

  • LEĐNI POTPORANJ koristi se u kombinaciji sa PODLOŠKOM ZA SJEDENJE, a najvažnija uloga mu je da olakšava dugotrajno sjedenje na poslu, kod kuće, u automobilu … svugdje gdje je čovjek prisiljen duže sjediti
  • ima specijaliziranu ortopedsku i ergonomske ulogu, da maksimalno prisiljava kralježnicu da bude u svojoj prirodnoj S poziciji, tj. podržava prirodnu lordozu kralježnice i potiče aktivnu relaksaciju mišića čitavog stupa kralježnice

MEDI PUR ZAŠTITA – Od sada i na radnom mjestu

Osim opisanih MEDICINSKIH OSOBINA (zaštita kralježnice, zdjelice i cirkulacije nogu), postavljanje PODLOŠKA ZA SJEDENJE u kombinaciji sa LEĐNIM POTPORNJEM predstavlja i odličnu ZAŠTITU OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH ZRAČENJA (Hartmanovo, Curriyevo, podzemni vodeni tok), te odličnu zaštitu od štetnih zračenja tehničkih uređaja i bežičnih tehnologija, posebice NA SJEDEĆIM RADNIM MJESTIMA i svugdje gdje čovjek provodi dosta vremena sjedeći na istom mjestu okružen tehničkim uređajima.

 

ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA

JEDINSTVENA KUPOVINA – POKLON POZITRON PLUS (1m radijus)

(poklon u protuvrijednosti €30.53!)

 

Uz SET ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE dobivate POZITRON PLUS sa radijusom djelovanja 1 metar, koji umetnete u stražnju stranu leđnog potpornja. ZAŠTITNI EFEKT temelji se na tehnologiji POZITRON PLUS (www.pozitronplus.com) koji u radijusu od 1 metar svojim frekvencijama podiže protok energije kroz sve energetske centre u organizmu te tako omogućuje daleko veću otpornost organizma na štetna zračenja iz okoline. Uz to, svojim frekvencijama dodatno neutralizira patogeni spektar štetnih geopatogenih i tehničkih zračenja u radijusu od jednog metra.

Postavljanjem PODLOŠKA I POTPORNJA na stolac (fotelju, auto sjedalo, sjedeću garnituru…) čovjek sjedi u potpuno sigurnoj zoni, koja iznosi oko 1 metar u svim smjerovima.

Zahvaljujući tome ljudski organizam oslobođen je od neprestane izloženosti štetnim frekvencijama, i nalazi se u puno sigurnijoj zoni.

Zaštita od štetnih geopatogenih zračenja može se dokazati profesionalnim mjernim instrumentom koji detektira tri najštetnija tipa geopatogenih zračenja – Harmannovo, Curryjevo i zračenje podzemnih vodenih tokova. Opisano je da upravo te tri vrste zračenja ukoliko ste im izloženi, mogu vrlo štetno djelovati na sve ljudske organe, izrazito agresivno utječu na vegetativni živčani sustav čovjeka, mogu izazvati kronični umor i bitno smanjiti koncentraciju čovjeka na radnom mjestu.

U prvoj polovici 20. stoljeća smatralo se ukoliko je čovjek svakodnevno izložen štetnim zračenjima, da period do oboljenja traje između 8 i 10 godina. Danas se oboljenja javljaju u mnogo kraćem vremenu, jer smo dodatno izloženi intenzivnim tehničkim elektromagnetskim zračenjima, koja pojačavaju štetnost prirodnih, geopatogenih zračenja. Stručnjaci s područja radiestezije zauzimaju stav da mnoge bolesti ljudi, životinja i biljaka imaju svoj primarni uzrok u dužoj izloženosti raznim patogenim zračenjima, koja energetski iscrpljuju organizam ( jer se imuni sustav konstantno mora truditi zaštititi organizam od neprirodnih frekvencija koje prepoznaje kao agresivnu energiju i trudi se zaštititi organizam od istih ) i na taj način energetski oslabljen organizam postaje bitno osjetljiviji na mnoga oboljenja. Na radnom mjestu dodatni problem predstavlja izloženost štetnom zračenju elektroničkih uređaja, i bežičnih tehnologija (repetitori, sateliti, WI-FI, 4G, 5G mreža) bez kojih je nemoguće zamisliti današnji moderan način života. Fiksno računalo je poseban problem, jer uz svoje zračenje kao tehničkog uređaja, uz sebe nosi i još nekoliko dodatnih uređaja, koji imaju svoje kablove, a svi se oni nalaze koncentrirani na jednom mjestu gdje čovjek sjedi satima na istom mjestu (danima i godinama). Tako se upravo na tom mjestu koncentrira veliko elektro-magnetsko polje, koje jednim dijelom štetno utječe na naše tijelo.

Mnoga istraživanja već su utvrdila da osobe koje rade u kancelarijama, gdje veći dio radnog dana provedu sjedeći za računalom (a pored nas uvijek i mobilni telefon) predstavljaju veliku rizičnu grupu ljudi, koja zbog izloženosti mješovitim izvorima štetnih zračenja mogu kao posljedicu imati razna teška oboljenja. Dakle, tehnički uređaji na radnom mjestu (produžni kablovi, utičnice, računala, printeri, skeneri, telefoni, radio aparati, stolne lampe, kava aparati, bežične tehnologije, repetitori itd…) u kombinaciji s prirodnim štetnim geopatogenim zračenjima, čine problem puno većim. To se događa zato što elektromagnetsko polje koje zrači iz električnih uređaja, pospješuje jačanje prirodnih štetnih zračenja i pojačava snagu njihovog djelovanja.

Kada spavamo na štetnom čvoru naše tijelo se može razboljeti na onom mjestu gdje je štetni čvor lociran, odnosno na sjecištima štetnih linija zračenja. Međutim KOD SJEDENJA cijelo tijelo je ozračeno, a onaj dio tijela gdje smo najslabiji, prvi će popustiti, oboljeti i nastupiti će komplikacije. Kod žena najčešće komplikacije mogu biti glavobolje (migrene), želučane tegobe- gastritis, anksioznost i depresije, slaba cirkulacija, karcinom štitne žlijezde, karcinom dojke, karcinom maternice i jajnika. Kod muškaraca najčešće komplikacije mogu biti pojačana razdražljivost i nervoza, kronični umor, srčane smetnje, karcinom debelog crijeva, karcinom pluća, karcinom gušterače i karcinom prostate.

Zato je od neprocjenjive vrijednosti za zaštitu osobnog zdravlja, postaviti SET ZA ORTOPEDSKO SJEDENJE- MEDI PUR SUPERIOR na sva sjedeća mjesta na kojima boravite po nekoliko sati dnevno.Osim zaštite zdravlja, intenzivno ćete povećati ugodu sjedenja, uz zapaženo podizanje radnog učinka.

PROIZVODI

SJEDALICA + POTPORANJ, SJEDALICA, LEĐNI POTPORANJ