,

Antidekubitalni Nadmadrac MEDI PUR – HOSPITAL

ANTIDEKUBITALNE KARAKTERISTIKE NADMADRACA

Proizveden je iz 7 cm čistog MEDICINSKOG TERMO-SENZIBILNOG  MEDI PUR MATERIJALA. To je idealan ANTIDEKUBITALNI MATERIJAL, zato što otklanja pritisak tijela o podlogu, održava slobodnu mikro-cirkulaciju krvi i limfe, čuva toplinu tijela i ne dozvoljava nastanjivanje biološkim agensima.

Svojstvo MEDI PUR MATERIJALA da dodatno smekša pod utjecajem temperature tijela, na svim dodirnim točkama gdje je pritisak tijela na podlogu najveći, omogućuje ekstremno bolji  protok mikro-cirkulacije krvi i limfe kod NEPOKRETNIH I TEŠKO POKRETNIH OSOBA. A to je glavni preduvjet da teže nastane dekubitus.

Ujedno nadmadrac fantastično umanjuje težinu i pritisak tijela o podlogu,  pa nema žuljanja dok spavate. To omogućuje oko 70% rjeđe okretanje tokom sna, pa se daleko bolje naspavate i odmorite, za razliku od većine drugih modela nadmadraca na tržištu.

Mnoge žene sa velikim grudima na većini madraca nikada ne mogu spavati na trbuhu, jer su grudi previše pritisnute o podlogu. Zahvaljujući vrhunskoj termo-senzibilnosti od sada  je i ženama spavanje na trbuhu  OMOGUĆENO na NADMADRACU MEDI PUR – HOSPITAL. MEDI PUR madraci upisani su na listu MEDICINSKIH PROIZVODA (rješenje HALMED-a).

Svojstvo MEDI PUR MATERIJALA da umanjuje pritisak podloge na tijelo, prepoznato je posebno u bolničkim okolnostima: kod prevencije dekubitusa nepokretnih i teško pokretnih bolesnika i svih osoba koje imaju tegobe s kralježnicom (vratni, grudni ili slabinski dio).

Unutar MEDI PUR MATERIJALA, tvornički je implementirana aktivna jezgra od 12 vrsta USITNJENIH ENERGETSKIH KRISTALA I MINERALA sa inovativnim patentiranim nosačima, koji služe za automatsko čišćenje i obnavljanje kristala. Kristali oko tijela stvaraju POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje preko vegetativnog živčanog sustava omogućuju  podizanje protoka energije cijelog tijela. Kada tijelo ima slabiji protok energije, frekvencije kristala potiču podizanje energije organizma do fiziološkog optimuma, a kada je tijelo energetski stabilno, frekvencije kristala ne mogu agresivno utjecati na organizam prejakom energijom, jer su kompatibilne sa fiziološkim frekvencijama organizma. TO ZNAČI  DA VAŠE TIJELO UZIMA I PRIMA POZITIVNI ENERGETSKI IMPULS SAMO KADA JE TO POTREBNO.  ZATO NADMADRAC HOSPITAL EXCLUSIVE PREDSTAVLJA JEDINSTVENU TEHNOLOGIJU REHABILITACIJE I POMLAĐIVANJA ORGANIZMA, KOJA UJEDNO OMOGUĆUJE I NAJBOLJI MOGUĆI ODMOR.

To je posebno važno kod NEPOKRETNIH I TEŠKO POKRETNIH OSOBA, koje su osuđene veliki dio svog života provoditi u krevetu. Pošto su takve osobe uglavnom energetski vrlo slabe, podizanje protoka energije svih organa i organskih sustava pozitivnom energijom kristalo-mineralne smjese, za njih predstavlja iznimno veliku vrijednost (CERTIFIKAT BION – Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju).

Kombinacija kristalne strukture MEDI PUR MATERIJALA i UGRAĐENE KRISTALO – MINERALNE SMJESE, PRETVARA OVAJ NADMADRAC U NAJJAČU MOGUĆU ZAŠTITU VAŠEG TIJELA OD ŠTETNIH ZRAČENJA.  Zahvaljujući  nadmadracu, sada je VAŠE MJESTO SPAVANJA ZAŠTIĆENO OD ŠTETNIH ZRAČENJA TEHNIČKIH UREĐAJA (mobiteli, računala, repetitori, WI-FI RUTERI, 4G, 5G mreža, utičnice, sateliti, trafostanice, mikrovalne pećnice, dalekovodi i sl.) ali i štetnih zračenja PODZEMNIH VODA i ostalih geopatogenih zračenja. Tako su neutralizirani VELIKI KRADLJIVCI VAŠE ENERGIJE prilikom spavanja, zato se puno bolje spava, imate više energije i jača se imuni sustav (certifikat HUPED i EUNES – certificirana iznadprosječna zaštita madraca preko 80%-90%).

ANTIDEKUBITALNI NADMADRAC presvučen je specijalnom ANTI- DEKUBITALNOM NAVLAKOM, koja ne propušta tekućine i urin, a propušta zrak, tako da se pacijent može hraniti i piti u krevetu, može obavljati veliku ili malu nuždu u krevetu, i ukoliko dođe do izlijevanja tekućina na madrac, on se ne može uništiti zahvaljujući tome što je VODO-NEPROPUSTAN. Sa druge strane ANTI-DEKUBITALNA NAVLAKA  –  DIŠE, i tako čini nadmadrac prozračnim. A uz termo-senzibilnost MEDI PUR  MATERIJALA, ovo je vrlo bitna karakteristika koja NE PODRŽAVA RAZVOJ DEKUBITUSA.

ANTIDEKUBITALNI NADMADRAC HOSPITAL namijenjen je za prevenciju dekubitusa kod pacijenata s prosječnim rizikom, te pacijenata s dekubitusom do III. stupnja.

NADMADRAC se postavlja na postojeći madrac, pod uvjetom da taj madrac nije previše mekan i da nema ranije formiranih udubljenja od ležanja.

ANTIDEKUBITALNA INCO PRESVLAKA

Proizvedena je od visoko sofisticiranog materijala koji posjeduje dvosmjernu rastezljivost, antibakterijsko djelovanje, antistatičko djelovanje i smanjuje trenje.

Zrakopropustna  tkanina omogućava protok zraka, dok istovremeno smanjuje znojenje kože, što je izuzetno važan faktor u prevenciji dekubitusa. Vodonepropusnost presvlake štiti i osigurava dugovječnost jezgre madraca.

Kroz tehnološki proces izrade, materijal tkanine je obogaćen dodacima koji sprečavaju razvoj bakterija. Zaštitna presvlaka koristi se za sve tipove antidekubitalnih madraca i   nadmadraca namjenjenih zdravstvenim ustanovama i zdravstvenoj njezi pacijenata kod kuće.

ANTIDEKUBITALNI MADRACI I NADMADRACI vrlo su izdržljivi i dugovječni. Održavanje je jednostavno. Presvlaku pošpricate sa antiseptikom i jednostavno pobrišete čistom krpom. Preko presvlake stavite čistu plahtu i ANTIDEKUBITALNI NADMADRAC spreman je za korištenje.  Preporučeni interval zamjene nadmadraca iznosi između 4 i 6 godina.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE ANTIDEKUBITALNOG NADMADRACA MEDI PUR – HOSPITAL

HRVATSKI  PROIZVOD

ANTIDEKUBITALNA “INCO” PRESVLAKA – ima patent zatvarač, vrlo se jednostavno skida i pere strojno na 95 stupnjeva C, te se može STERILIZIRATI na 130 stupnjeva C.  Svakodnevno održavanje je jednostavno – površina madraca pošprica se antiseptikom i pobriše sa čistom krpom.

VISINA NADMADRACA  – 7 cm

TVRDOĆA:  niti tvrd, niti mekan.  Ocjenjuju  ga  kao SAVRŠENA TVRDOĆA i korisnici koji preferiraju  tvrđe i korisnici koji preferiraju mekše madrace

DOSTUPNE DIMENZIJE:  sve izvan-standardne i standardne veličine, prema Vašoj potrebi

ROK ISPORUKE: unutar 7 do 14 dana

PLAĆANJE NA RATE:  12, 24, 36, obroka na MASTER ZABA, VISA PREMIUM PBZ, DINERS, MAESTRO ZABA, PBZ, ili preko Revolving kartice bilo koje banke

 

Antidekubitalni Nadmadrac MEDI PUR – HOSPITAL isključivo se radi individualno prema željenim mjerama  i vašim osobnim specifikacijama. Saznajte sve informacije o izradi vlastitog antidekubitalni nadmadrac MEDI PUR – HOSPITAL prema željenim mjerama pozivom na broj +385 92 356 5978 ili pošaljite upit putem dolje priloženog obrasca.

 

Kontakt Forma - Antidekubitalni Nadmadrac MEDI PUR - HOSPITAL
Izaberite opciju.