Ortopedski Jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA

Već od: 161,92 

TERAPEUTSKI ORTOPEDSKI JASTUK SA 5 ZAŠTITNIH UČINAKA NA VAŠE ZDRAVLJE:

* ortopedska i anatomska zaštita vratne kralježnice, zglobova i cirkulacije

* antialergijska, antibakterijska i antigrinja zaštita sa IONIMA SREBRA – AG+

* anti-statički učinak, neutralizacija nakupljenog statičkog elektriciteta tijela

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama terapeutskih kristala

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja (mobiteli, WI-FI, podzemne vode…)

SKU: N/A Kategorija:
ORTOPEDSKA ZAŠTITA VRATNE KRALJEŽNICE I CIRKULACIJE

JASTUK MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA predstavlja moderno inovativno osvježenje na tržištu ortopedskih proizvoda za zdraviji i kvalitetniji san. Samim time predstavlja i ekskluzivnu novost na globalnom SVJETSKOM TRŽIŠTU, obzirom da osim deklariranih ortopedskih karakteristika za zaštitu kralježnice, u sebe ima implementiranu TERAPEUTSKU KRISTALO-MINERALNU SMJESU, koja sa paletom dodanih terapeutskih učinaka diže vrijednost JASTUKA na puno viši nivo, što omogućuje puno bolju preventivnu zaštitu ljudskog zdravlja, kakvu većina ostalih jastuka na tržištu ne postiže.

Sa strane KONVENCIONALNE MEDICINE proizvod služi za izvrsnu ortopedsku zaštitu vratne kralježnice, glave, moždanih i vratnih krvnih žila, štitnjače i svih mekih okolnih struktura glave i vrata. Sa strane FREKVENCIJSKE MEDICINE, proizvod pomaže značajno podići protok energije organizma za vrijeme spavanja, pomaže pojačati opskrbu svih stanica organizma kisikom – potičući puno bolju mikro-cirkulaciju krvi i limfe, samim time jača imunitet organizma, te pomaže neutralizirati utjecaj patogenih zračenja na mjestu spavanja. Sve to u vremenima strelovitog napretka bežičnih tehnologija postaje vrlo važno za održavanje zadovoljavajućeg psiho – fizičkog zdravlja modernog čovjeka.

Standardna uloga jastuka je kvalitetna ortopedska potpora VRATNOJ KRALJEŽNICI, a da pritom ne budu stlačene i pritisnute osjetljive strukture vrata – velike krvne žile koje opskrbljuju mozak, korijeni živaca u vratnom dijelu kralježnice, te grkljan i štitna žlijezda.

Spavanjem na previsokom ili preniskom, pretvrdom ili premekanom jastuku vratna kralježnica gubi svoju prirodnu fiziološku ravninu i nema adekvatnu potporu. Takvim lošim položajem pri spavanju pojačava se NAPETOST VRATNIH MIŠIĆA, što može uzrokovati neugodne GLAVOBOLJE, VRTOGLAVICE, TRNJENJE RUKU I UKOČEN VRAT.

JASTUK MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA predstavlja idealno preventivno rješenje za sprječavanje nastanka takvih tegoba. Kada legnete na jastuk, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ORTOPEDSKI OTISAK točno prema težini Vaše glave i dimenzijama Vašeg vrata.

Bez obzira kako ste legli, na leđa, na bok ili trbuh, vratna kralježnica uvijek će ostati u svojoj prirodnoj fiziološkoj ravnini. Kada promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe jastuka na novi položaj.

Nakon nekoliko minuta ležanja, kada toplina glave i vrata zagrije jastuk, zahvaljujući vrhunskoj termo-senzibilnosti medicinskog MEDI PUR MATERIJALA, jastuk još dodatno smekša što dodatno značajno umanji pritisak između tijela i jastuka, te se na taj način osigura izvrsna prokrvljenost svih krvnih i limfnih žila glave i vrata.

Zahvaljujući tome, JASTUK MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA daje besprijekornu potporu vratnoj kralježnici i cirkulaciji mozga. To potiče daleko bolju opskrba mozga kisikom, pa zato odlično ublažava GLAVOBOLJE, HRKANJE, NESANICE, VRTOGLAVICE, UTRNULOST RUKU, kao i druge probleme vezane uz loš i neprirodan položaj glave i vrata.

ANTIALERGIJSKA, ANTIBAKTERIJSKA, ANTIFUGNA I ANTIGRINJA ZAŠTITA

MEDI PUR MATERIJAL neprivlačan je za biološke organizme (grinje, bakterije, gljivice) i u njega ne može prodrijeti prašina, pa predstavlja idealno rješenje i za ALERGIČAREJASTUK  ima dvije navlake: unutrašnju od elastične gaze i vanjsku ANTIALERGIJSKU ARGENTUM (AG+) PRESVLAKU sa patent zatvaračem, koja se jednostavno skida i pere na 30 C, a ima stopostotnu ANTIBAKTERIJSKU I ANTIGRINJA  ZAŠTITU.

ANTI-STATIČKI UČINAK IONA SREBRA (AG+)

Srebrne niti omogućuju i antistatičko djelovanje na statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Tako se tijelo za vrijeme spavanja u potpunosti uravnotežuje i prazni.

ZAŠTITA OD NEUGODNIH MIRISA

ARGENTUM (AG+) TKANINA sadrži utkane IONE SREBRA sa jakim antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA potpuno sprečavaju razmnožavanje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato i sama presvlaka jastuka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

INOVATIVNE KARAKTERISTIKE JASTUKA – FREKVENCIJSKA MEDICINA
ENERGETSKA REHABILITACIJA, REGENERACIJA I POMLAĐIVANJE ORGANIZMA

(najzastupljeniji kristali u smjesi: gorski kristal, šungit, citrin, sodalit, garnet, apatit…)

U unutrašnjost jastuka tvornički je implementirana jezgra od 12 vrsta USITNJENIH TERAPEUTSKIH KRISTALA I MINERALA sa specijalno patentiranim reparatorima. Reparatori su posebni nosači, koji omogućuju trajno čišćenje i regeneraciju kristala unutar samog jastuka, zato nije potrebno jastuk nositi na sunčanje (za razliku od madraca jastuk je jednostavan za prenošenje, tako da se povremeno može izložiti svjetlosti, ali ne na visoku vrućinu i ne na jako sunce). Zahvaljujući njima terapeutska svojstva KRISTALOTERAPIJE ne troše se s vremenom, nego ostaju trajno prisutna, dulje od 15 godina.

FREKVENCIJE KRISTALA oko tijela stvaraju FIZIOLOŠKO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE (5570 mikroampera), koje preko pozitivne stimulacije vegetativnog živčanog sustava omogućuje podizanje protoka energije svih organa i organskih sustava. Ukoliko postoje blokade protoka energije u pojedinom organskom sustavu, tendencija fizioloških vibracija kristalo mineralne smjese je razbijanje blokada i uspostavljanje normalnog protoka energije kroz taj organski sustav ili organ. VAŠE TIJELO UZIMA I PRIMA POZITIVNI ENERGETSKI IMPULS SAMO KADA MU JE TO POTREBNO, odnosno samo kada Vam je protok energije slabiji. ZATO JASTUK KRISTALOTERAPIJA PREDSTAVLJA JEDINSTVENU TEHNOLOGIJU VRHUNSKE RELAKSACIJE, REGENERACIJE, REHABILITACIJE I POMLAĐIVANJA ORGANIZMA. SVE TO UJEDNO OMOGUĆUJE NAJBOLJI MOGUĆI ODMOR I UDOBNOST SPAVANJA (ZNANSTVENI CERTIFIKAT BION)

Početkom korištenja JASTUK MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA pojačava protok energije kroz sve energetske centre u gornjem dijelu tijela, te svim strukturama glave i vrata. Pozitivna energetska vibracija kristala prenosi se na 65% tekućine u našem organizmu (cca. 65% ukupne mase ljudskog tijela čine tekućine) i putem tjelesnih tekućina terapeutske vibracije kristala utječu na stabilizaciju prepodraženog vegetativnog živčanog sustava čovjeka i snažno stimuliraju imunološki, obrambeni sustav. Ležanjem na JASTUKU KRISTALOTERAPIJA , ljudi koji energetski nisu dobro, vrlo brzo mogu osjetiti da se u tijelu javljaju određene senzacije kao što su: osjećaj mira, psihičko olakšanje, toplina u dlanovima i stopalima, ugodno mravinjanje mišića, smirenost, opuštenost, ugodna pospanost i sl. Moguće je čak i otpuštanje nakupljene psihičke emotivne napetosti, pojačava se psiho-fizička relaksacija tijela i uma (pomaže kod anksio-depresivnih sindroma). Obzirom da fiziološka vibracija kristalo mineralne smjese ima zadatak pojačati protok energije i razbiti energetske blokade u organizmu, ona rekanalizira slabe točke u organizmu i ponovo uspostavlja normalan protok energije. To pomaže organizmu da postane energetski jači i otporniji na razne vanjske utjecaje, što omogućuje bitno umanjiti kronični umor i psihičku iscrpljenost organizma.

Budući da kristali nastaju isključivo samo na energetski zdravim mjestima na Zemlji, kada spavate na JASTUKU KRISTALOTERAPIJA, automatski SPAVATE NA ENERGETSKI JAKO DOBROM MJESTU. Kroz više mjeseci svakodnevnog korištenja to pomaže Vašem tijelu da energetski i imunološki ojača, te se tako prirodnim putem lakše brani od mnogih zdravstvenih tegoba i bolesti, ali i od patogenih zračenja iz naše okoline.

Zahvaljujući tome, spavanje na JASTUKU – KRISTALOTERAPIJA rezultira većom staničnom razinom kisika, kao i podizanjem i stabilizacijom opće energetske razine tijela – cirkulacija krvi i limfe u organizmu znatno je poboljšana, što pomaže kod bržeg oporavka od bolesti, kroničnog umora, neuroloških smetnji, psihičke iscrpljenosti, anksioznosti, depresije, kao i kod iscrpljenosti zbog povećanih fizičkih napora, i upala mišića kod sportaša.

ZNANSTVENO UTEMELJEN DOKAZ TERAPEUTSKOG UČINKA JASTUKA

Da ova vrhunska beneficija KRISTALOTERAPIJE ima vrlo čvrsti temelj, dokazali smo testiranjem proizvoda u ZNANSTVENOM INSTITUTU ZA BIOELEKTROMAGNETIKU I NOVU BIOLOGIJU – Ljubljana. Dobiven je ZNANSTVENI CERTIFIKAT POZITIVNOG TERAPEUTSKOG UTJECAJA KRISTALO-MINERALNE SMJESE NA PODIZANJE PROTOKA ENERGIJE ZA VRIJEME SPAVANJA, KOJI VRIJEDI U ZNANSTVENIM I MEDICINSKIM KRUGOVIMA.

ZAŠTITA MJESTA SPAVANJA OD PATOGENIH ZRAČENJA

Kada se postavi JASTUK – MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA na krevet, već samo zahvaljujući specifičnoj kristalnoj strukturi MEDI PUR MATERIJALA postiže se zaštita od tehničkih i prirodnih patogenih zračenja do 45%. Sa dodatno implementiranom KRISTALO – MINERALNOM SMJESOM postotak zaštite diže se na impresivnih 8090%. Tako da kombinacijom kristalne strukture samog MEDI PUR MATERIJALA i IMPLEMENTIRANE KRISTALO – MINERALNE SMJESE, DOBIVATE NAJJAČU MOGUĆU ZAŠTITU VAŠEG TIJELA OD PATOGENIH ZRAČENJA IZ VAŠE OKOLINE. Zahvaljujući sofisticiranom jastuku, sada je VAŠE MJESTO SPAVANJA ZAŠTIĆENO OD PATOGENIH ZRAČENJA TEHNIČKIH UREĐAJA (mobiteli, računala, repetitori, WI-FI routeri, 4G-5G mreža, utičnice pored kreveta, sateliti, trafostanice, mikrovalne pećnice, dalekovodi i sl.) ali i patogenih zračenja PODZEMNIH VODA i ostalih geopatogenih zračenja (CERTIFIKATI – HUPED i EUNES – certificirana iznadprosječna zaštita jastuka do 90%). Zaštita iznosi otprilike JEDAN METAR oko osobe koja leži. To je sasvim dovoljno za Vašu besprijekornu sigurnost noću dok spavate, te omogućuje daleko kvalitetniji i bolji odmor uz odličnu rehabilitaciju duha i tijela dok spavate.

Zahvaljujući ZAŠTITI OD PATOGENIH ZRAČENJA (TO SU U STVARI NAJVEĆI KRADLJIVCI VAŠE ENERGIJE DOK SPAVATE), izlažete se daleko manjoj opasnosti da je i Vaš krevet postavljen na “ENERGETSKI JAKO LOŠEM MJESTU” (npr. preko kreveta prolazi podzemni vodeni tok, ili postoji Hartmannov ili Curryev čvor, utičnice pored glave, mobitel i laptop pored kreveta, utjecaj 5G mreže, WI-FI rutera ili repetitora…). Ukoliko se na Vašem mjestu spavanja i nalazi zračenje podzemnog vodenog toka, i ukoliko su u Vašem domu jaka patogena zračenja tehničkih uređaja – zahvaljujući JASTUKU KRISTALOTERAPIJA na kojem spavate VI STE SOLIDNO ZAŠTIČENI i bitno je umanjen njihov patogeni učinak na Vaš organizam. Tako Vam je omogućeno spavanje u SIGURNOJ ZONI, što dodatno uvelike doprinosi kvaliteti spavanja. Zato imuni sustav može odmoriti jer ne mora trošiti dodatnu energiju na agresivne frekvencije koje prepoznaje kao nešto neprirodno, što će dugoročno pomoći zaštititi Vaš organizam od velikog broja psihičkih i fizičkih zdravstvenih poremećaja, bolesnih stanja, somatizacija, pa mogućih i težih kancerogenih oboljenja.

MEDICINSKI TERAPEUTSKI PROIZVOD
(RJEŠENJE HALMED, CERTIFIKAT ZNANSTVENI INSTITUT BION)

JASTUK MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA jedan je od najekskluzivnijih ortopedskih – terapeutskih jastuka na hrvatskom tržištu, koji ujedno služi i za dugoročnu preventivnu zaštitu PSIHO – FIZIČKOG ZDRAVLJA ČOVJEKA. Zahvaljujući velikom broju karakteristika koje ne posjeduju ostali jastuci na tržištu, doslovno predstavlja i JEDINSTVENU MEDICINSKU TERAPIJU, koja je trajno ugrađena u Vašu spavaču sobu, te ju koristite svaku večer kada se udobno smjestite u svoj krevet. Posebno smo ponosni da je od strane HALMEDA (Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode) skupina medicinskih proizvoda MEDI PUR klasificirana kao MEDICINSKI PROIZVOD – KLASA I, sa čime se može pohvaliti vrlo mali broj proizvoda na tržištu. Zato MEDI PUR PROIZVODI imaju visoku vrijednost, a spadaju u skupinu MEDICINSKI PROIZVOD, koji se može koristiti bez ikakvih ograničenja. Toplo se preporuča svima – maloj djeci, odraslima, bolesnima i prije svega zdravim osobama, da dugoročno zdravi i ostanu.

Kao DOKAZ IZVANSERIJSKE KVALITETE I POTVRDE UČINKOVITOSTI, osim HALMEDA i INSTITUTA BION (Znanstveni Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju) posjeduje još 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, NAGRADA SA SAJMOVA INOVACIJA I RJEŠENJA nekoliko renomiranih ustanova i agencija unutar EUROPSKE UNIJE.

PROVJERA PRIPADAJUĆE VELIČINE MEDI PUR JASTUKA

Kod provjere jeste li kupili MEDI PUR jastuk ispravne veličine, jednostavno slijedite PRAVILO PRAVOG KUTA. Legnite na leđa, a jastuk tijesno priljubite uz ramena. Jastuk nikako ne smije biti odmaknut. Ukoliko imate jastuk pripadajuće veličine, onda vam podbradak i vrat otprilike čine PRAVI KUT, i to je dobar jastuk.

Međutim, ako je vrat zategnut, tada podbradak i vrat čine tupi kut, što nije dobra veličina jastuka, a jastuk je u tom slučaju premali. Ukoliko je brada previše potisnuta k prsima, podbradak i vrat čine oštar kut, u tom slučaju jastuk je prevelik.

ISPRAVNO KORIŠTENJE

Preporučeni ispravni položaji za spavanje su sljedeći: desni polu bočni, leđa i lijevi polu bočni. Spavanje na trbuhu jako opterećuje vratnu kralježnicu pa se ne smatra zdravim položajem, no JASTUK KRISTALOTERAPIJA i u tom slučaju omogućuje zadovoljavajuću korekciju. Najviše ustrajte na desnom polu bočnom položaju, s ispruženom lijevom nogom, zato što taj položaj stabilizira lumbalnu kralježnicu, omogućuje brže pražnjenje želuca i pruža srcu najlakše uvjete za rad.

Kada spavate na leđima, preporučamo da jastuk tijesno priljubite uz ramena, a pri bočnom spavanju, jastuk nakosite prema prsima, jer ćete tako smjestiti cijelu polovinu lica na jastuk, pa će tako vratni mišići biti potpuno opušteni.

KAKO ODABRATI MEDI PUR JASTUK PRIPADAJUĆE VELIČINE?

Kod biranja pripadajuće veličine jastuka samo se podsjetite koji konfekcijski broj košulje nosite. Jastuci se proizvode u 3 veličine i mogu se prilagoditi svakom konfekcijskom broju. Veličinu M odabrat ćete za djecu od 3-12 godina ili za izrazito male osobe. Veličinu L odabrat ćete ukoliko je Vaš konfekcijski broj od 38 – 42. Veličinu XL odabrat ćete ukoliko ste osoba jače konstitucije i Vaš konfekcijski broj je od 43 na dalje.

DJEČJI ORTOPEDSKI JASTUK:

50 x 30 x 10/8 – za djecu od 3 do 15 godina 

STANDARDNI ORTOPEDSKI JASTUK:

55 x 30 x 12/10 – za osobe konfekcijskog broja od  38 do 42 godina 

KRALJEVSKI ORTOPEDSKI JASTUK:

55 x 30 x 14/10 – za osobe jače konstitucije broja konfekcijskog broja 43…

VELIČINE

M, L, XL