,

PRESVLAKA KOJA HLADI ZA JASTUKE – FRESH ICE

Već od: 33,18 

PRESVLAKA KOJA HLADI ZA JASTUKE – FRESH ICE proizvedena je u formi štep deke, sa gumilastikom na sva 4 ćoška i može se koristiti za anatomske ili ortopedske modele jastuka (primjer na slici).

SKU: N/A Kategorije: ,

Ljetna presvlaka za jastuke KOJA HLADI – COOLER EXTREME PLUS, prilagođena je potrebi velikog broja ljudi da za vrijeme ljetnih vrućina omogući iznenađujuće ugodno osvježenje prilikom lijeganja u krevet. Proizvedena je od specijalne tkanine u koju je tijekom proizvodnog procesa dodatno implementirana inovativna gelirana struktura, koja je patentirana da dugoročno drži hladnoću. Zahvaljujući tome, presvlaku samo postavite na svoj jastuk, te ste tako dobili potpuno novu dimenziju spavanja koja će Vam pružiti neočekivano osvježenje i kvalitetniji odmor u ljetnim mjesecima. Presvlaka se proizvodi za sve dimenzije jastuka koje su navedene ispod. Sa donje strane presvlake na sva četiri ruba, ušivene su čvrste elastične vrpce, zahvaljujući kojima se COLLER presvlaka može učvrstiti na sve dimenzije i debljine madraca.

 

Ljetna presvlaka za jastuke KOJA HLADI – COOLER EXTREME PLUS se proizvode u 3 veličine i mogu se prilagoditi svakom konfekcijskom broju. Veličinu M odabrat ćete za djecu od 3-12 godina ili za izrazito male osobe. Veličinu L odabrat ćete ukoliko je Vaš konfekcijski broj od 38 – 42. Veličinu XL odabrat ćete ukoliko ste osoba jače konstitucije i Vaš konfekcijski broj je od 43 na dalje.

 

DJEČJI ORTOPEDSKI JASTUK:

50 x 30 x 10/8 – za djecu od 3 do 15 godina

STANDARDNI ORTOPEDSKI JASTUK:

55 x 30 x 12/10 – za osobe konfekcijskog broja od  38 do 42 godina

KRALJEVSKI ORTOPEDSKI JASTUK:

55 x 30 x 14/10 – za osobe jače konstitucije broja konfekcijskog broja 43…

VELIČINE

PRESVLAKA M, PRESVLAKA L, PRESVLAKA XL