Polumjesečasti Jastuk MEDI PUR – SUPERIOR

122,10  (sa PDV-om)

TERAPEUTSKI ORTOPEDSKI JASTUK SA 5 ZAŠTITNIH UČINAKA NA VAŠE ZDRAVLJE:

* ortopedska i anatomska zaštita vratne kralježnice i cirkulacije

* antialergijska, antibakterijska i antigrinja zaštita sa IONIMA SREBRA (AG+)

* anti-statički učinak, neutralizacija nakupljenog statičkog elektriciteta tijela

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama POZITRONA PLUS

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja uz tehnologiju POZITRON PLUS

Kategorija:

ORTOPEDSKA ZAŠTITA VRATNE KRALJEŽNICE I CIRKULACIJE

Polumjesečasti terapeutski jastuk MEDI PUR SUPERIOR predstavlja veliko inovativno osvježenje na tržištu medicinskih pomagala za zdraviji i kvalitetniji san, a samim time predstavlja i ekskluzivnu novost na globalnom SVJETSKOM TRŽIŠTU!

Sa strane konvencionalne medicine proizvod služi za zaštitu vratne kralježnice, glave, moždanih krvnih žila, štitnjače i svih mekih okolnih struktura, a idealan je za putovanja, ali i kao pomoćni jastuk za spavanje ukoliko zatreba.

Najvažnija uloga jastuka je dobra potpora VRATNOJ KRALJEŽNICI, a da pritom ne budu stlačene i pritisnute osjetljive strukture vrata – velike krvne žile koje opskrbljuju mozak, korijeni živaca vratne kralježnice, grkljan i štitnjača.

Spavanjem na previsokom ili preniskom, pretvrdom ili premekanom jastuku vratna kralježnica gubi svoju prirodnu fiziološku ravninu i nema adekvatnu potporu. Takvim lošim položajem pri spavanju pojačava se NAPETOST VRATNIH MIŠIĆA, što može uzrokovati neugodne GLAVOBOLJE, VRTOGLAVICE, TRNJENJE RUKU I UKOČEN VRAT. MEDI PUR ORTOPEDSKI TERMOSENZIBILNI JASTUK predstavlja idealno preventivno rješenje za sprječavanje nastanka takvih tegoba. Kada legnete na jastuk, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ORTOPEDSKI OTISAK točno prema težini Vaše glave i dimenzijama Vašeg vrata.

Dakle, bez obzira kako ste legli, na leđa, na bok ili trbuh, vratna kralježnica uvijek će ostati u svojoj prirodnoj fiziološkoj ravnini. Kada promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe jastuka na novi položaj.

Nakon nekoliko minuta ležanja, kada toplina glave i vrata zagrije jastuk, zahvaljujući termo-senzibilnosti medicinskog MEDI PUR MATERIJALA, jastuk se još dodatno smekša unutar Vašeg ortopedskog otiska.

To je posebno važno jer je na taj način osigurana potpuna prokrvljenost svih krvnih žila i odlično je neutraliziran pritisak na sve strukture vrata i vratne kralježnice.

Tako ortopedski MEDI PUR JASTUK daje besprijekornu potporu vratnoj kralježnici pa zato odlično ublažava GLAVOBOLJE, HRKANJE, NESANICU, VRTOGLAVICU, UTRNULOST RUKU, kao i druge probleme vezane uz loš i neprirodan položaj glave i vrata.

ANTIALERGIJSKA, ANTIBAKTERIJSKA, ANTIFUGNA I ANTIGRINJA ZAŠTITA

MEDI PUR MATERIJAL je neprivlačan za biološke organizme (grinje, bakterije, gljivice) i u njega ne može prodrijeti prašina, pa predstavlja idealno rješenje i za ALERGIČARE. POLUMJESEČASTI JASTUK SUPERIOR ima dvije navlake: unutrašnju od elastične gaze i vanjsku ANTIALERGIJSKU ARGENTUM (AG+) PRESVLAKU sa patent zatvaračem, koja se jednostavno skida i pere na 30 C, a ima stopostotnu ANTIBAKTERIJSKU i ANTIGRINJA zaštitu.

ANTI-STATIČKI UČINAK IONA SREBRA (AG+)

S druge strane, srebrne niti omogućuju i antistatičko djelovanje na statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Tako se tijelo u potpunosti uravnotežuje i prazni.

ZAŠTITA OD NEUGODNIH MIRISA

ARGENTUM (AG+) TKANINA sadrži utkane IONE SREBRA sa jakim antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA potpuno sprečavaju razmnožavanje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato i sama presvlaka jastuka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

Polumjesečasti jastuk MEDI PUR SUPERIOR proizveden je od potpuno istog materijala, u potpuno istoj kvaliteti, kao i JASTUK MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA. Njihove ortopedske karakteristike su potpuno identične. Jedina je razlika što u njegovu unutrašnjost nije implementirana terapeutska kristalo-mineralna smjesa. No, umjesto toga, uz jastuk na poklon dobivate POZITRON PLUS sa radijusom djelovanja 1 metar, koji umetnete u unutrašnjost jastuka (otvorite vanjsku presvlaku i umetnete POZITRON PLUS u donji dio jastuka). Sa tehnologijom POZITRON PLUS (www.pozitronplus.com) dobili ste jastuk koji sada ima vrlo slične karakteristike kao i polumjesečasti jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA.

Znači, u samo JEDNOM INTELIGENTNO OSMIŠLJENOM PROIZVODU, zastupljen je velik broj korisnih beneficija, bitnih za dugoročno očuvanje Vašeg zdravlja: ZAŠTITA MOZGA I MOŽDANIH ŽIVČANIH SUSTAVA, ZAŠTITA VRATNE KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE, ZAŠTITA OD ALERGIJA, ZAŠTITA OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH I TEHNIČKIH ZRAČENJA I PODIZANJE PROTOKA ENERGIJE ORGANIZMA FREKVENCIJAMA POZITRON PLUS TEHNOLOGIJE! To ga ujedno čini konkurentnijim od večine sličnih proizvoda na tržištu.

Proizvodi iz linije MEDI PUR imaju 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, a od polumjesečastog jastuka SUPERIOR imate ogromne koristi za vrijeme vožnje, dugotrajnog sjedenja za Tv-om, ali također može odlično poslužiti kod spavanja u vikendici, hotelu, apartmanu i sl, kada Vam ne odgovara postojeći jastuk za spavanje. Iznenaditi će Vas njegova udobnost, a njegovim korištenjem biti ćete sigurno jako zadovoljni.