Polumjesečasti Jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA

161,92  (sa PDV-om)

TERAPEUTSKI ORTOPEDSKI JASTUK SA 5 ZAŠTITNIH UČINAKA NA VAŠE ZDRAVLJE:

* ortopedska i anatomska zaštita vratne kralježnice i cirkulacije

* antialergijska, antibakterijska i antigrinja zaštita sa IONIMA SREBRA – AG+

* anti-statički učinak, neutralizacija nakupljenog statičkog elektriciteta tijela

* podizanje protoka energije tijela fiziološkim frekvencijama terapeutskih kristala

* zaštita mjesta spavanja od patogenih zračenja (mobiteli, WI-FI, podzemne vode…)

Kategorija:

ORTOPEDSKA ZAŠTITA VRATNE KRALJEŽNICE I CIRKULACIJE

Polumjesečasti terapeutski jastuk MEDI PUR – KRISTALOTERAPIJA predstavlja veliko inovativno osvježenje na tržištu ortopedskih pomagala za zdraviji i kvalitetniji san, a samim time predstavlja i ekskluzivnu novost na globalnom SVJETSKOM TRŽIŠTU!

Sa strane konvencionalne medicine proizvod služi za zaštitu vratne kralježnice, glave, moždanih i vratnih krvnih žila, štitnjače i svih mekih okolnih struktura glave i vrata.

Najvažnija uloga jastuka je dobra potpora VRATNOJ KRALJEŽNICI, a da pritom ne budu stlačene i pritisnute osjetljive strukture vrata – velike krvne žile koje opskrbljuju mozak, korijeni živaca vratne kralježnice, grkljan i štitnjača.

Prilikom vožnje vratna kralježnica gubi svoju prirodnu fiziološku ravninu i nema adekvatnu potporu. Takvim lošim položajem pri sjedenju pojačava se NAPETOST VRATNIH MIŠIĆA, što može uzrokovati neugodne GLAVOBOLJE, VRTOGLAVICE, TRNJENJE RUKU I UKOČEN VRATMEDI PUR POLUMJESEČASTI TERAPEUTSKI JASTUK predstavlja idealno preventivno rješenje za sprječavanje nastanka takvih tegoba. Kada se naslonite na jastuk, najprije se u prvih 20 sekundi stvara ORTOPEDSKI OTISAK točno prema  dimenziji Vašeg vrata.

Tako će Vaša kralježnica uvijek ostati kalupirana u svojoj prirodnoj fiziološkoj ravnini. Kada promijenite položaj, u 20 sekundi dolazi do ponovne prilagodbe jastuka na novi položaj.

Nakon nekoliko minuta sjedenja, kada toplina glave i vrata zagrije jastuk, zahvaljujući termo-senzibilnosti medicinskog MEDI PUR MATERIJALA, jastuk se još dodatno smekša unutar Vašeg ortopedskog otiska, te tako odlično propušta mikro-cirkulaciju krvi i limfe.

To je posebno važno jer je na taj način osigurana potpuna prokrvljenost svih krvnih žila i odlično je neutraliziran pritisak na sve strukture vrata i vratne kralježnice.

Tako POLUMJESEČASTI MEDI PUR JASTUK daje besprijekornu potporu vratnoj kralježnici za vrijeme vožnje, dugotrajnog sjedenja, ali je isto tako iskoristiv i za spavanje.

ANTIALERGIJSKA, ANTIBAKTERIJSKA, ANTIFUGNA I ANTIGRINJA ZAŠTITA

MEDI PUR MATERIJAL je neprivlačan za biološke organizme (grinje, bakterije, gljivice) i u njega ne može prodrijeti prašina, pa predstavlja idealno rješenje i za ALERGIČARE. JASTUK KRISTALOTERAPIJA ima dvije navlake: unutrašnju od elastične gaze i vanjsku ANTIALERGIJSKU ARGENTUM (AG+) PRESVLAKU sa patent zatvaračem, koja se jednostavno skida i pere na 30 C, a ima stopostotnu ANTIBAKTERIJSKU i ANTIGRINJA zaštitu.

ANTI-STATIČKI UČINAK IONA SREBRA (AG+)

S druge strane, srebrne niti omogućuju i antistatičko djelovanje na statički elektricitet koji naše tijelo nakuplja tokom dana. Tako se tijelo u potpunosti uravnotežuje i prazni.

ZAŠTITA OD NEUGODNIH MIRISA

ARGENTUM (AG+) TKANINA sadrži utkane IONE SREBRA sa jakim antibakterijskim učinkom. Bakterije se razvijaju zahvaljujući tjelesnoj vlazi i toplini, uzrokujući neugodne mirise. IONI SREBRA potpuno sprečavaju razmnožavanje bakterija i djeluju antialergijski. Kao dobro poznato prirodno sredstvo, srebro ne utječe na prirodnu ravnotežu kože. Zato i sama presvlaka jastuka stvara dodatnu vrijednost prirodnoj higijeni i svježini Vaše udobnosti spavanja.

ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA – INOVATIVNA NOVOST

U proizvodnom procesu, u polumjesečasti jastuk se implementira inovativna smjesa od 12 vrsta fino usitnjenih energetskih kristala i minerala sa specijalnim nosačima, koja omogućuje i dodatnu svakodnevnu terapiju korisnika pozitivnom energijom kristala. KRISTALI su posebna vrsta aktivnih prirodnih tvari sa KRISTALNOM GRAĐOM STANICE, čije su prirodne frekvencije podudarne sa frekvencijama pojedinih organa i stanica našeg organizma. Kristalne strukture djeluju i na naše podsvjesne mehanizme preko vegetativnog živčanog sustava, koji nije pod kontrolom naše volje, a kontrolira rad svih naših unutarnjih organa, te isto tako često i određuje čitav naš životni put. Naš ljudski organizam predstavlja vrlo složen mozaik niza različitih frekvencija, dok s druge strane svaka vrsta kristala titra na svojoj posebnoj frekvenciji, koje su kompatibilne fiziološkim.

Po principu uzajamnog pobuđivanja, frekvencija pojedinog kristala stimulira sustav u organizmu iste frekvencije na pravilan rad. Kada je čovjek tjelesno bolestan ili ima određene psihičke smetnje, mentalne ili energetske blokade u tijelu, određeni psihički ili organski sustavi su u stanju poremećenosti, odnosno drugim riječima imamo BOLEST! U tim situacijama od velike je koristi FIZIOLOŠKA ENERGIJA KRISTALA, koja svojom frekvencijom pobuđuje oboljele ili blokirane organske ili psihičke sustave u tijelu da ponovno počnu raditi ispravno na svojoj prirodnoj frekvenciji. Takvo stanje prepoznajemo kao STANJE ZDRAVLJA!

Prije svega, sada u jednom proizvodu imamo dva izuzetno jaka medija – TERMOSENZIBILNI MEDICINSKI MEDI PUR MATERIJAL i USITNJENE TERAPEUTSKE KRISTALE, koji zajedničkom sinergijom, jedan drugog snažno nadopunjuju i čine najbolju moguću zaštitu na svjetskom tržištu od djelovanja štetnih zračenja podzemnih vodenih tokova, Hartmanovog i Curyevog čvora, te vrhunsku zaštitu od štetnih zračenja večine tehničkih uređaja i bežičnih tehnologija sa kojima smo okruženi. Takva zračenja, ako ste im na duži period izloženi, a osobito tokom spavanja, energetski iscrpljuju Vaš organizam, te ga čine pogodnim za razvoj niza bolesti, od kojih je su zločudne bolesti svakako najopasnije.

ENERGETSKA REHABILITACIJA, REGENERACIJA I POMLAĐIVANJE ORGANIZMA

Terapija organizma fiziološkim frekvencijama KRISTALO – MINERALNE SMJESE

Specijalna INOVATIVNA KOMBINACIJA 12 usitnjeni kristala, minerala i njihovih nosača, svojom pozitivnom energetskom vibracijom stvara oko Vaše GLAVE, svih vratnih organa i mekih tkiva, jako POZITIVNO ENERGETSKO VIBRACIJSKO POLJE, koje ciljano djeluje na Vas i Vaše poremećene psiho-organske sustave. Iz tog razloga, POLUMJESEČASTI JASTUK SA KRISTALOTERAPIJOM vrlo je korisno uvijek koristiti za vrijeme vožnje, a tako je stalno pri ruci pa može izvrsno poslužiti i za spavanje kada ste na putu.

Također, važno je znati da je čovjek u snu, kada spava u NAJIDEALNIJIM UVJETIMA za energiziranje. To se događa zato jer je isključen njegov svjesni dio, koji vrlo često blokira i onemogućuje djelovanje bilo kojeg terapeutskog postupka, pa čak i djelovanje liječnika u procesu liječenja bolesti. Dakle, u snu je terapeutsko djelovanje kristala najjače i najbrže.

Isto tako, ne manje važna je činjenica da se KRISTALI nalaze ugrađeni u unutrašnjosti Vašega jastuka. Na taj način glava, MOZAK i sve vratne strukture, gotovo da leže na samom kristalu, što jako doprinosi uzajamnom pozitivnom pobuđivanju frekvencija organizma od strane kristala i minerala. Pošto je ljudski mozak jedan od najvažnijih organa u kojem se preko CENTRALNOG ŽIVČANOG SUSTAVA odvijaju gotovo sve vitalne funkcije čitavog organizma, svi oslabljeni centri i energetska polja praktički su prikopčani direktno na pozitivni energetski izvor kristala.

Slijedeća stvar koja je za Vas posebno važna je jednostavnost upotrebe. Vi sami ne morate biti stručnjak za kristale ili kristaloterapeut, ne morate čak niti poznavati kristale, njihovo djelovanje, niti ih obrađivati, čistiti itd, a upravo sve to onemogućuje većini ljudi da koriste kristale za svoje osobne potrebe.

U KRISTALO – MINERALNOJ SMJESI VAŠEG JASTUKA sve dobijete gotovo, pripremljeno i spremno za trajno korištenje, tako da se ne morate brinuti oko održavanja kristala u JASTUKU, zato što se pražnjenje i energetsko punjenje kristala odvija automatski, uz pomoć INOVATIVNOG “NOSAČA” KRISTALA.

Dakle, puno dobrih osobina koje su Vam na raspolaganju i na koje možete ozbiljno računati u jednom dužem vremenskom periodu .

Znači, u samo JEDNOM INTELIGENTNO OSMIŠLJENOM PROIZVODU, zastupljen je velik broj korisnih beneficija bitnih za dugoročno očuvanje Vašeg zdravlja: ZAŠTITA MOZGA I MOŽDANIH ŽIVČANIH SUSTAVA, ZAŠTITA VRATNE KRALJEŽNICE, ZGLOBOVA I CIRKULACIJE, ZAŠTITA OD ALERGIJA, ZAŠTITA OD ŠTETNIH GEOPATOGENIH I TEHNIČKIH ZRAČENJA I SVAKODNEVNU TERAPIJU POZITIVNOM ENERGIJOM KRISTALA! To ovaj proizvod čini jedinstvenim, te bitno konkurentnijim od svih sličnih proizvoda na tržištu.

Proizvodi iz linije MEDI PUR imaju 10 PRESTIŽNIH CERTIFIKATA, a od terapeutskog polumjesečastog jastuka imate ogromne koristi za vrijeme vožnje, udobnog sjedenja za TV-om, ali također može odlično poslužiti kod spavanja u vikendici, hotelu, apartmanu i sl, kada Vam ne odgovara postojeći jastuk za spavanje. Iznenaditi će Vas njegova udobnost,  njegovim korištenjem biti ćete sigurno jako zadovoljni, i nećete više moći zamisliti odlazak na put bez svog terapeutskog jastuka.